- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
simihun
aktív tag
belső társhely (összes hely) 2.04GB
gondolom ez nem normális. van rá megoldás, vagy gondolkodás nélkül vigyem vissza?
-
Oli77
csendes tag
Info. A tab nullázása sd kártya fronton nem hozott sikert. De amikor a tabot beállítások alól gyárira visszalőttem helyreállt az sd felismerés. Két kártyával teszteltem. Csak most megint 0 kezdhetek mindent. Nem értem mi lelte az agyát.
-
VMatteo
őstag
azért ez a puffin böngésző eléggé laggol szerintem mondjuk a totalcar honlapján, ami alig tartalmaz flasht
vagy hogy lehetne jól beállítani?
-
UFO1
senior tag
válasz
fater01 #7055 üzenetére
+(#7018) akibor000
Nem egyszerűbb egyből a telefonra tenni a navit, ez a tab túl nagy kitakarja a fél szélvédőt, az se biztos, hogy van olyan tartó ami rendesen megtartja, mert van azért súlya. Az állandóan bekapcsolt kijelző miatt meg hamar merülne szerintem. Vagy van a tescoban Akai GPS 10 forintért, én azt venném úgy nem kell a telefont sem le föl pakolgatni(#6995) akibor000
Péntektől már megint 29,990 az ára! -
Oli77
csendes tag
Hi! Másoltam sd kártyára pár filmet amit tökèletesen le is játszott. Ma meg nem látja a kártyát a tab. Ki sem vettem belőle. Ki bekapcs sem segîtett. A pc látja a filmeket rajta ergó nem a kártya. Ötlet vki mièrt nem látja? Gyári tab.
-
róland
veterán
válasz
Heimdallr75 #7022 üzenetére
Ha a nyelv átállítható angolra és Izrael térképén kívül más térkép is beszerezhető hozzá, akkor miért lenne warez a megvásárlása?
-
Quqesz
nagyúr
Akt@
Nekem 300-400mb rammal is újratölti,ez inkább optimalizációs gond lesz...VMatteo
Én is inkább telóval nyomom a navit,sztem felesleges egy tab navinak.... -
Quqesz
nagyúr
válasz
akibor000 #7034 üzenetére
1. Csak wifi alapu helymeghatározás van benne,g maps megtalál
2.ingyenes offline navi pl a Here beta( Nokia) is,amit ingyen letölthetsz a playből és a világ összes térképét rárakhatod ingyen(viszont sok helyet foglal)....esetleg a Mapfactor Navigator is free és offline...
3.szerkesztés gombot használd!vMatteo
Persze kell a külső gps az tuti,abban nincs változás... -
gal3
csendes tag
Szerintem, ha beleteszik a frissítésbe, hogy gyárilag tudja rendesen kezelni a memóriakártyát mindenféle root és egyéb hókusz-pókusz nélkül, akkor a belső memória bővítés/átpartícionálás már nem is olyan fontos. Ha meg még azt is megnövelik kicsit, nekem megér egy újratelepítést.
-
VMatteo
őstag
igen. és ha rootolom az lesz az első hogy eltüntetem onnan azt a gombot
-
Andris_2
aktív tag
Ti is folyton megnyomjátok a screenshot gombot véletlenül?
-
tybsen
addikt
válasz
Heimdallr75 #7066 üzenetére
-
pcnet
addikt
válasz
Heimdallr75 #7062 üzenetére
Mari néni már főz. Csak azt nem lehet tudni, hogy lekvárt, vagy Lollipopot a tabletre.
-
pcnet
addikt
Ha valaki Op3n Dott telefonban is gondolkozik, ma a MobilarénaTVben fogják tesztelni.
-
mynames
senior tag
Üdv!
2 GB belső tárhelyet lát a pc-m a tabon. Ez valóban ennyi?
-
fater01
tag
válasz
akibor000 #7042 üzenetére
Nem kell hozzá adapter! A telefon GPS jelét kella tabra áttenni.
Ezt kell a telefonra https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jillybunch.shareGPS
Ezt meg a tabra https://play.google.com/store/apps/details?id=googoo.android.btgpsPárosítani kell az eszközöket előtte, Értelemszerűen a bloutooth be van kapcsolva. Share GPS telon indít. Bloutooth GPS tabon indít. Jobb felső sarok Enable Mock GPS pipa be. Connect-re tapi és kész is van. Leírni lassabb volt, mint megcsinálni. Persze egy navigációs program nem árt, ha van.
Eredeti hozzászólás. http://rootzwiki.com/topic/7539-guide-free-gps-bluetooth-sharing-between-android-phone-and-cm7-hp-touchpad/
-
pcnet
addikt
Lehet Abel v3 scriptjét nyulja le Tesco is!
-
akibor000
aktív tag
válasz
Orionhilles #7036 üzenetére
hát,jo kérdés..ez többünket foglakoztat xerintem...
kérdeztem emilben,de még nem válaszoltak...
-
-
VMatteo
őstag
Én inkább arra vagyok kíváncsi hogy kiadnak valami programot ami hülyebiztos, hogy otthon tudd telepíteni a frissítést? Vagy vigyem be a tescoba, ők elküldik, frissítik majd menjek érte? Mert az úgy igen hosszú idő lenne. Vagy fellövik az éterbe, a tabok meg szólnak hogy helló, frissíts?
-
törölt tag
Akkor scoobyka ahoz kepest mennyien mentetek ellene,elore megmondta ezeket mar decemberben. Mondjuk mostanaban nem latom a topicban.
-
philips20
aktív tag
válasz
Orionhilles #7036 üzenetére
) semmi, szerintem 3 gb lesz, meg talán az sd re helyezés.
Bár én ezt még nem kezelném tény ként. -
akibor000
aktív tag
válasz
igen..
-
fater01
tag
válasz
Miért is? Mert az israeli naviban nem lehet magyar térkép? Na de a kérdés elméleti. Tilos a warez és kész.
Be on road és osmand ingyenes offline navigációs program. Ezeket play-ből tudod telepíteni. De a táblában nincs gps, külső adapter kell hozzá.
Nem kell hozzá adapter csak egy androidos telefon. Már ki lett tárgyalva.
-
akibor000
aktív tag
tudna valaki neked segiteni,hogy offline gps navit hogyan lehet felrakni és milyen ajánlott?
épp pár napja döglött be a wayteq autos navim, ezt a tabot jhasználnám naviként is...nagyobb kijelző mégis csak jobb.
korábban beirtam,de eltünt a kérdésem...modik törölték...
pedig androidon van elérhető igo is meg syic is.. -
-
fater01
tag
Kedves Moderátor!
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nng.igoprimoisr.javaclient
-
törölt tag
Hello! Van ra mod valahogy,h tobb szabad memoria legyen a tableten? Tehat nem tarhely,hanem a rendszer kevesebbet zabaljon meg.
-
akibor000
aktív tag
írtam érdeklődő emailt az open dott hivatalos oldalára.
ezt válaszolták:Kedves érdeklődő!
Tartozékokról kérjük a vásárlási pontokon érdeklődjön.
információink szerint a tok elérhető 1500-4500ft áron üzlettől függően!A szoftverfrissítés mely javítja a tárhely problémát is, hamarosan,kb február első napjaiban elérhetővé válik.
-
-
kisspall
aktív tag
válasz
janaman01 #7005 üzenetére
Igen, de jó lenne ha nem kellene erre külön böngésző. Kifejezetten a Dolphin-hoz szerettem volna, mert azt használom minden másra. Időről-időre találok egy "'tuti megoldást", de egyik sem működik.
A Jetpack viszont jelentős javulást hozott, azt tényleg érdemes volt feltenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hegesztés topic
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Idén nyáron visszatér az HBO Max
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Black & Decker töltőt keresek
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest