Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
zooom3r
tag
válasz
G-Bali #34159 üzenetére
Nálam szintén ez volt a legutóbbi Resurrection és TugaPower romon is. Rendszeresen eldobja a wifit úgy hogy közben maxon van a jelerősség. De gondolom a Lineage hibája mivel mindkét rom arra épül. Korábban már más is írta ezt a hibát. Csak a wifi ki/be oldja meg a problémát.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
G-Bali #32558 üzenetére
Ennél a verziónál a feltöltő csinált egy automatizált telepítőt (egyszerű szkript). Csináld, amit ír. Ha kész és a telcsi újraindul, kövesd a gugli utasításait, várd meg, míg leszedi az összes appodat, telepíti őket stb. Eztán recoveryben csinálhatsz egy wipe dalvik/cache procedúrát, de nem muszáj. Factory reset végképp felesleges szerintem, hiszen szűz rendszered van (nem mellesleg az megint törölné a friss appokat, már persze, ha vannak ilyenek).
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
G-Bali #32553 üzenetére
Ez egy cos fastboot rom igen. Kicsomagolod ADB-n belül a platform-tools mappába, ugyanott nyitsz egy parancsablakot (shift+jobb egér, legordulo menüből választható, ha jól rémlik) és beadagolod a parancsokat. Minden adatot elvesztesz!
Randras@ biztos vagy benne, hogy ez fastboot zip?
-
randras_83
addikt
válasz
G-Bali #32555 üzenetére
pillanat és nézem
És ez a sorrend
fastboot flash modem NON-HLOS.bin
fastboot flash sbl1 sbl1.mbn
fastboot flash dbi sdi.mbn
fastboot flash aboot emmc_appsboot.mbn
fastboot flash rpm rpm.mbn
fastboot flash tz tz.mbn
fastboot flash LOGO logo.bin
fastboot flash oppostanvbk static_nvbk.bin
fastboot flash boot boot.img
fastboot flash cache cache.img
fastboot flash recovery recovery.img
fastboot flash system system.img
fastboot flash userdata userdata_64G.imgpersze a userdata esetén a háttértár méretének megfelelőt flasheld
-
Obyboy
addikt
válasz
G-Bali #32310 üzenetére
A kérdés, hogy hány százalékon állt az aksi a töltés kezdetekor és milyen töltővel töltöd? A gyári töltő 2Ah-s így a legideálisabb körülmények közt egy óra alatt maximum 2000mAh-t tud hozzátenni a töltöttségéhez. A telefon gyári aksijának kapacitása 3100mAh. Tehát ha nem vesszük figyelembe, hogy bekapcsolt állapotban töltöd a telefont és hogy a töltés vége felé jelentősen visszaveszi a telefon a felvett töltőáramot akkor durván ~35%-ról kellett indítanod a töltést, hogy egy óra alatt elérd a 100%-ot.
A kb 3 órás töltésidő akkor lehet reális ha nem gyári töltőfejjel (alacsonyabb töltőáram) és/vagy nem gyári adatkábellel (nem képes átvinni a 2Ah-t) töltöd. Én munkahelyen rendszeresen a céges Nokiám töltőjével töltöm az OPO-t is ez a töltő max 750mAh-t tud leadni így ha töltés közben használom is a telefont simán össze tudom hozni a ~4 órás töltési időt. -
hyperspace
őstag
-
kano
nagyúr
válasz
G-Bali #30847 üzenetére
Mosd le egyszer a tapadó részét szappanos vízzel. Nálam ilyenkor az volt a baj, hogy rossz szögben állt a váz és nem tudott az alsó fül rendesen felhajlani (de nehéz ezt így leírni). Ezáltal nem is csinált akkora vákumot.
kubano
Frissítés rajta fw -t a rom telepítés előtt. Pl lag free rom xda-s topicjában van fw. -
Véreshurka
senior tag
válasz
G-Bali #30744 üzenetére
Hát akkor sajnos passz... Ha tippelnem kellene és mivel wifin működik akkor még esetleg szolgáltatói oldalról gyanakodnék valami gebaszra. APN beállítosáknál minden rendben vajon? Vagy az nem játszik ebben szerepet?
Esetleg próbálj ki több email alkalmazást, hátha. Amit sokan ajánlanak még: Aquamail, K9 Mail
-
Tibko8
senior tag
válasz
G-Bali #29972 üzenetére
Ebből a részből töltsd le amire szeretnél frissíteni. Signed flashable zips
TWRP belépéskor és telepítés előtt nyomj rá a backupra ami biztos alapon. Mivel én úgy frissítettem hogy gyalultam mindent így nem tudom hogy TWRP-s frissitesnel kell e törölni. De talán lesz itt valaki aki csinálta így.
-
Tibko8
senior tag
válasz
G-Bali #29969 üzenetére
Ha ROOTolt a teló akkor valószínű hogy van TWRP is ami azzal egyenlő hogy OTA-n keresztül nem tudod frissíteni csak akkor ha gyári recowery van. Különben hibát fog kiírni és marad a régi rendszer. Innen az utósó frissítést biztos hogy feltudod rakni TWRP-ből. Legalábbis nálam működött.
-
dwd1
tag
válasz
G-Bali #26300 üzenetére
Ha újraindítod akkor mennyi idő után kezdi el? Esetleg ha nem egyből akkor az alatt az idő alatt le tudnád tiltani sztem. Én tegnap kiszedtem az NFC hangokat és volt matek amikor OK után már dobta is fel h NfcService leállt folyamatosan... Így sikerült fixálnom, hogy felülírtam reboot után még mielőtt elkezdte.
-
-
törölt tag
válasz
G-Bali #22609 üzenetére
Ez a kérdés hetente előjön... Nyomj egy hangerő fel (vagy le) gombot, és ott tudod a prioritás (ez van most) helyett minden/semmi csengésre állítani. Lolliban ez a némítás.
Kopter77: én a helyedben a szolgáltatót is felhívnám, ők is elkavarhattak vmit. Persze nem emlékszem az eredeti kérdésre, bocs, ha nem releváns.
-
Tibko8
senior tag
válasz
G-Bali #21250 üzenetére
Nálam működik. Igaz nem zamzungal próbáltam de asus tabbal működik. CM12S
Viszont Es file Explorer progival nagyon könnyen lehet küldözgetni wifi-n keresztül. Csak az a lényeg hogy egy wifin legyen a kettő, az is jó ha egy harmadik telefon oszt wifit (nem kell net) és arra csatlakozik a két eszköz és kész is. Nem mellesleg nagyon jó fájl kezelő is.
-
törölt tag
-
PiciDikenz
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- iPhone 15 128GB Apple garancia! Akku 100%!
- GOOGLE PIXEL 9 PRO / 256GB / HAZEL / ÚJ
- Huawei Pura 70 PRO!!!! GOOGLEVAL! Független, 2 sim, 9 hónapos,számla-doboz van,részlet-hűség NINCS!
- ALZA garanciás iPhone 14 Pro 128GB Silver eladó.
- HUAWEI P60 PRO 8/256 független,karcmentes, Google-val! Doboz,98% akku!!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest