Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criton
veterán
válasz
AKU_HUN #17315 üzenetére
Cyanogenmod vicces kedvében van, nagy tréfamesterek így április 1.-én.
(#17332) vitezlejszlo : hát itt Helen most elintézte, hogy pár napig ne kelljen updatet adni..... no update for few days....
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
AKU_HUN #3852 üzenetére
Földelési hiba van és ne várj rá javítást.
Itt egy ticketre adott válasz:
Dear Dennis,
Apologies for the late response! We've investigated this issue thoroughly, and it seems like there's an issue with static electricity affecting touchscreen sensitivity when the device is on an isolated surface. Based on your forum post, this is our diagnosis – is this the case?
We're looking at ways to resolve this problem and will publish it once we have a solution. Unfortunately, this affects all devices. Thank you for your patience and understanding!Kind regards,
- Andy -
micafighter
nagyúr
válasz
AKU_HUN #3820 üzenetére
Ha mindig az új csúcs hardvert várnám, sose vennék semmit..
A 805-öt én is várom, de FHDn nem nagy a jelentősége, viszont QHD-n már igen, de ettől függetlenül még ott lesz a gyenge üzemidő a QHD telefonoknál szóval 805el sem vennék QHDt ha gyenge az üzemideje
Új telefonok meg lesznek, reméljük lesz új nexus is, de nem valószínű hogy IFAn jelentik be, mert szokás szerint az új android verzióval szokták bejelenteni, szóval arra még lehet várni, aztán eleinte épp olyan nehéz lesz beszerezni mint amilyen nehéz volt a Oneplus One-t. (kíváncsi vagyok ott is megy majd e a fikázás hogy lehetetlen hozzájutni
) Na meg mire nálunk hivatalosan megjelenik... Arról inkább ne is beszéljünk
-
greenmeister
tag
válasz
AKU_HUN #3820 üzenetére
Ez a szellem érintéses dolog nekem is ismerős One X-es korszakomból. 4x volt akkor szervizben a telefon mire aztán eladtam.
Kiábrándító tud lenni.
Ez amúgy valami statikai dolog miatt lehet, mert fórumon mintha azt olvasnám. Akinek van itt ilyen hibája, az fólia nélkül használja a telót?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest