Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyote01
tag
Tudnátok ajánlani valami jó kis tokot? Flipest nem akarok, inkább TPU-ban gondolkozok. Olvasgattam miket használtok, a Cruzerlite Bugdroid tetszene, de csilliárdokba fája mire ideérne, diztronic-ég meg szeptember 2-ig nincsenek ha jól láttam. Vagy érdemes megvárni míg a diztronic újra szállít?
-
Keresztapper
senior tag
Most a tegnapi nightly van fent, de komolyabb bugot nem tapasztaltam mostanában egyikkel sem, sőt, ezzel konkrétan egyet sem.
A hangra pedig szintén hetek óta nincs panasz a másik oldalról, és szerintem az utóbbi pár frissítés valamelyikében a beszédhangszóró hangerejét is emelhették.
Ami nálam még pozitív, hogy a Plantronics Voyager Legend-del korábban mutatkozó kompatibilitási gondok (beszélgetés után hiába nyomtam meg a gombot, csak másodpercek múlva bontotta a vonalat, és a hangminőség sem volt a legtökéletesebb, apróbb reccsenések, elektronikus zajok hallatszottak, még az N7000-rel tökéletes volt a hangminőség) is eltűnni látszanak.
Szerk.:
Szóval a speciális 1+1 appokat leszámítva - melyek amúgy feltehetőek külön is aminek sok értelmét nem látom - nem tudom hogy miért lenne érdemes a CM 11S-t használni...
-
kano
nagyúr
Leslien valakinek átadta a Jishnu kamera javítási vonalat? Jó volna egy kicsit rákérdezni, hogy áll vele.
-
pedrobike
aktív tag
2hét mulva meglesz nekem is ez a tepsi,majd egyböl egy kis varia lesz ahogy látom,semmi nem tökéletes,és ezigy van jol
-
jilian
addikt
válasz
Keresztapper #6189 üzenetére
Most még ismerkedem, csinálok majd mentést aztán jöhetnek a páciensek....
-
Még két meghívó gazdára vár, privátban lehet jelentkezni.
-
kano
nagyúr
válasz
Keresztapper #6189 üzenetére
És miben teljesít jobban? Milyen bugok vannak benne?
Hang esetleg javult?
Köszi -
Keresztapper
senior tag
-
Vagany
őstag
TWRP - OnePlus One - Itt is azt írja:
"Install the app and open it. Tap on Install TWRP. Select your device from the device list (bacon) and then tap on Install Recovery. The file will download and be installed automatically."
Gondolom a philz-re is fel tudja tenni magát. Letölteni csak img-t láttam. -
izisz
senior tag
Felmerült már esetleg valakiben, hogy jó volna infra a telóhoz? Úgy értem rendben, beépítve nincs, de kiindulva a körömnyi méretű bluetooth eszközökből, gondolom van hasonló méretben infra is. OTG-re csatolva (na nem valami 2m hosszú kábelen csüngene, és persze driver támogatottan / vagy egyből OTGs stick) látok benne fantáziát tv/hifi távirányításra. Végül is playen van fent egy rakat app ilyen témában.
-
Vagany
őstag
cm11s-official-untouched-image Itt találsz recovery-ből felrakható teljes zipet (cm-11.0-XNPH33R-bacon-signed.zip, nem a fastboot-os!) illetve csak az OTA-s zipek is megvannak, de ott vigyázni kell hogy mire rakod fel. 25R-re csak a 30O mehet és csak utána a 33R. De a teljes recovery rom-nál mehet a 25R-re a 33R
-
jilian
addikt
De igen.
Letölti az XNPH30O-t, frissítés telepítése, újraindul-belép recovery-be (philz) és ez fogadszerk.:
De én a G2-után az otg-s megoldásokhoz vagyok szokva... -
törölt tag
Van 3 invite-om, még 4 napig jók, addig kellene őket claimelni. Az első 3 PÜ kapja. Csak olyan írjon, aki felhasználja, különben elég kitolás másokkal. Lesz itt még meghívó bőven.
-
raziel1971
csendes tag
válasz
mgTerminator #6029 üzenetére
Sziasztok,
meddig lehet fent tartani a rendelést ha a paypal-on nincs elég pénz???
-
jilian
addikt
Most 25R-en vagyok, szeretném feltenni a 33R-t.
Mert mint látom nem olyan egyszerű, hogy letöltöm 'oszt install zip....
Sorry még új vagyok, melyik progik kellenek a gépre, hogy bele rázkódjak...
Mert az összefoglaló még nem elég szájbarágós.
-
kozi71
senior tag
mailboxde 0/24 ben dolgozik? Vagy van valami nyitási idő.
Reggel óta lesem a levélládám azt semmi. -
pitama
tag
Na most akkor hogy is megy a meghívás? Írjak a listára vagy osszam szét itt?
-
kano
nagyúr
válasz
micafighter #6159 üzenetére
Na milyen a füles?
-
vikla007
aktív tag
Ez jó árban van...
-
micafighter
nagyúr
válasz
Coyote01 #6142 üzenetére
Pontosan, csak a gép ipje miatt irja, nyugodtan lépj rajta tovább. Billing és shipping cim lehet különböző, pl billing lehet a magyar cimed. A shipping cimnek viszont támogatott országba kell szólnia, mert csak oda szállitanak, és a régiót is ennek megfelelően a shipping address szerint kell kiválasztani.
-
szkorhetz
őstag
[OnePlus füles], eszméletlen jól néz ki.
-
leslien
nagyúr
még van 2 db meghívom ...
-
MartOOn
addikt
válasz
mgTerminator #6153 üzenetére
En altalaban angolt keresek, marcsak a gyorsasag miatt is. Cserém volt mar tobbszor is eddig meg sose kellett visszakuldenem az eredeti/elso termeket. (211 pozitiv feedbackem van eddig 100%-on,magyarul minden xart onnan rendelek.
)
-
kisbencze
csendes tag
válasz
greenmeister #6129 üzenetére
-
MartOOn
addikt
válasz
mgTerminator #6148 üzenetére
Hat ha nagyon gagyi es a felét refundolja... 3font... 1200ft... Usse kavics. De ha ultra gagyi akkor tuti feldobom ebay-nek. Csinaltam mar.
muszaj volt... Termek maradt + full refund. (egy eszmeletlen gagyi noi felso kinabol, aztan ment a charitybe...) meglatjuk...
Más : jöhetne mán egy kis update...
-
Timmcsy
csendes tag
válasz
Coyote01 #6142 üzenetére
Nekem ugy remlik, hogy a ket cim lehet kulonbozo.
Igazabol mindegy is, mert csak arrol van szo, hogy "claim" elni szeretned a meghivot es itt jon egy figyelmeztetes, ugye? Ez valoban IP alapjan johet, leokeztam es minden rendben ment, emiatt ne aggodj!
Szerk.
Kozben gyors leellenoriztem, nalam is ugy volt\van,h a szallitasi a mailbox.de cim es a szamlazasi az enyem, ez igy szerintem logikus is... -
Coyote01
tag
Sziasztok! Szeretném megrendelni a telót a Oneplus-tól, sikerült is beállítani a számlázási címet (saját néven, magyar cím) és a szállítási címet is (ausztriában élő barátom nevére, ausztriai cím), de ha igényelni akarom a meghívót, akkor kiírja, hogy Hungary a lokáció ugye és hogy oda nem tudnak szállítani ha mégis igényelem a meghívót. Ezt csak a gépem IP címe miatt írja ugye? Mert beállítottam a oneplus főoldalán az ausztriai lokalizációt, így ha igénylem, akkor jónak kell lennie ugye?
-
Bilux
veterán
válasz
mgTerminator #6138 üzenetére
De ő kint él...
-
mgTerminator
veterán
Engem tényleg érdekel hogy azok amiket felsoroltál, miért jobbak az S5-ben? Akár ide, akár privátban is leírhatod. Ne értsd félre, nem kötekedni akarok! Írtad hogy pl jobb a kamera, de miért? Éjszaka pl jobb képet csinál? Ilyenekre gondolok...
MartOOn: az eBay kurvára nem véd... ha szar a termék és megírod az eladónak, max a felét kapod vissza, ha azt kéri hogy küldd vissza, akkor is bukod majdnem a 100%-ot, úgyhogy parasztvakítás.... Angliából rendeltem valami csőcseléktől EREDETI Samsung MHL kábelt, ami nem hogy eredeti nem volt, de nem is működött, nem fizette ki, azt mondta hogy küldjem vissza, a posta meg majdnem annyi lett volna mint az a szar.
-
tihibaby
senior tag
Van három megosztható meghívóm,ha érdekel valakit,még két napig élnek,cserébe érdekelne engem is egy!
Ha valaki tud adjon már legyen szíves,barátomnak vennék egy telót,de ugye a megoszthatót magamnak nem tudom felhasználni,és én intézném el neki az ügyes-bajos rendelési ügymenetet.
Ráadásul,csak most vettem észre hogy van megosztható meghívóm,bedobta valamiért a spam mappába a gmail,az OPO email-jét... -
MartOOn
addikt
válasz
vikla007 #6077 üzenetére
Addig irogattatok a xiaomi pistonokrol, hogy rendeltem egyet.
£6-ert adta a csavo es valtig allitja hogy eredeti es bontatlan. Ebay véd szoval megvettem. Orszagon belülről jon, szoval 1 max 2 nap es itt van. Amugy zenehallgatasra egy sony mdr xb60ex - et hasznalok de azon nincs miki meg hangeroszabályzó.
-
dreko
aktív tag
válasz
nekem ez van fenn, semmi gond vele
(#6128) Lecs@ köszi, jól működik
-
Bilux
veterán
válasz
Csak pozitív tapasztalat van
-
greenmeister
tag
Franco r20at valaki próbalta mar? Kivancsi lennek ra. Mert epp most keszulok 33r + franco-t rakni. De ha mar itt az uj akkor nem a 19et raknam. Valakinek vmi tapasztalata?
-
Lecs@
addikt
válasz
didro88 #6123 üzenetére
Van Root Knoxmentesen is.
Bár most gyárival vagyok. Reklámmentsítés, appfagyasztás max ami miatt Rootolnám.
(#6125) mgTerminator nem szeretnék 0+0 fórumban a készülékről negatívban beszélni. Saját felhasználói módomban ezek a dolgok pozitívak számomra S5 fele. 0+0 egy jobb telefon, de nekem más dolgok fele van a fontossági sorrend egy telefonnal kapcsolatban. ( hú ezt jól megfogalmaztam ,de remélem érthető
)
Fontos szempontjaim. -
mgTerminator
veterán
válasz
Oppenheimer #6124 üzenetére
Jó de a Samsung szoftver egy gané... Én csak annyit romolok (bár nem hiszem hogy lehet annak nevezni) hogy felrakom a cm-et és kb hetente egyszer frissítem OTA...
Lecs@: amiket felsoroltál, azok miben jobbak?
-
Lecs@
addikt
válasz
Oppenheimer #6117 üzenetére
Kamera, hang, GPS , BT az autómhoz.Eddig ami pozitivabb. Ez nem jelenti, hogy nem jó a 0+0.
-
izisz
senior tag
válasz
#01696768 #6099 üzenetére
hát ettől a cruzertől én se ájulok el
peace
egy a bajom az enyémmel, hogy egy ily egyszerű konstrukcióba nem képesek belegondolni a kényelmet / használhatóságot - pl. mérnöki szemmel nézve, mi a búbánatért nem vágnak egy lukat a hangerőgomboknak?nem kellen hozzá sok diploma, csak józan logika, "think as a customer, bro"...
-
Bilux
veterán
válasz
Oppenheimer #6117 üzenetére
semmivel
-
leslien
nagyúr
anyázás nem ér
Samsung galaxy S5
-
válasz
mgTerminator #6097 üzenetére
Esetleg NFC tag (matrica)?
-
leslien
nagyúr
skacok búcsúzok sok sikert továbbra is
ma lesz egy kis " storm invite" -
farena
tag
válasz
micafighter #6095 üzenetére
Kétszer jártam úgy, hogy a felajánlott meghívót nem fizették ki. A linket felhasználta, csak nem fizetett. Mindkétszer 24 óra elteltével visszakaptam a meghívót. Szerencse, hogy nem veszik ilyenkor el. Harmadszorra sikerült a tovább adni.
Kicsit bosszantott, az illető hozzáállása (midkétszer ugyanaz volt). -
kozi71
senior tag
válasz
mgTerminator #6089 üzenetére
Nekem ezt írta az ügyfélszolgálatos, igaz itt már ki volt fizetve csak paypal megakasztotta.
Note: Pending tickets will be automatically close after four days. -
farena
tag
válasz
mgTerminator #6093 üzenetére
-
válasz
micafighter #5857 üzenetére
Ilyen History-t hogyan lehet megnézni?
-
acsorama
csendes tag
Hello !!
Kaptam egy meghivást.
They are here: SHAREABLE INVITES. Take a moment to celebrate.
Now, please read the following very carefully to avoid any regrets:
1. There are two ways to share invites: By link or by email. Either way, once the invite link is claimed, that invite is gone. You've waited this long; so please, double check, be careful, and take your time before sharing your invites.
2. If you are sharing by email address, make sure you input the email address correctly and make sure the person you are sharing the invite with knows you are sending it. Please note you can share the same invite with many people until it gets claimed, be careful how many you send it to.
3. After sharing your invites with friends and family, help them with your wealth of knowledge. You are a part of our brand, an ambassador of sorts, and we value your advocacy and support.
4. Should your friend not use the invite in time it will be returned to your account to share with someone else.
Your invites are in your account! Have a look and thank you for Never Settling.
Érdekel valakit ??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest