Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
chykano
csendes tag
Igazság szerint nem vagyok egy nagy számítógép guru. Azért vettem ezt a telefont, mert sok jót hallottam, olvastam róla. Nem akarok belemenni rootolásba meg bootloader nyitánya, zárásba. A gyári szoftvert szerettem volna, ha rajta van. Szóval az lenne a kérdésem, hogy valaki fel tudná rakni nekem a gyári szoftvert?
-
Lecs@
addikt
Find 7 QHD a kézben, Meizu MX 4 megrendelve . Kíváncsi vagyok 0+0 - z képest mind2 - re
-
Pipiripi
senior tag
válasz
chykano #7893 üzenetére
Amennyiben nincs Cyanogen felirat, akkor kínai verziós, amire valószínűleg egy derék sárga ember utólag mókolta rá a szoftvert, mert eredetileg color os lehetett rajta. Én két ilyet is rendeltem, és egyiken sem ment a frissítés. Bár nekem talált új szoftvert, de hibaüzenettel leállt. Aztán én recovery-ből feltettem egy teljes 25R 11S-t, ezután nekem sem talált új frissítést, pedig már kint volt a 33R. Meguntam a sz@rakodást, és rootoltam a telót, és felraktam a sima 11-et, ami véleményem szerint jobb is, mint az S. Micafighter kiváló írása alapján Te is meg tudod csinálni: [link]
Használd a szerkesztés gombot
-
chykano
csendes tag
Valaki fel tudná nekem tenni a gyári szoftvert?
-
chykano
csendes tag
Cyanogen :-D
-
kano
nagyúr
válasz
vitezlejszlo #7889 üzenetére
Meg már kocsid is Tesa....
-
vitezlejszlo
őstag
Danikám látod nem kell aggódni, amíg ennyi jó mérnök informatikus van, addig neked a nyugdíjig hátralévő 2 évedben biztosan lesz munka, kell kinek átadni a tudásodat
Ha nagy leszek én is valami ilyen infós szakra megyek, telefonom már van hozzá
-
chykano
csendes tag
Sziasztok! Tudnátok segíteni nekem!? Gyári szoftver van fent 4.4.2. Hiába megyek rá a frissítésre nem talál frissítést. 11.0-XNPH25R van fent.
-
Keresztapper
senior tag
A legnagyobb elismerésem!
Nagyon jók a tapasztalataim a tűzoltókkal, mert a kisfiam is tűzoltó akart lenni, mint ahogy az lenni szokott, és egyszer beengedtek minket az egyik laktanyába, hogy körülnézhessünk. A vége persze az lett, hogy a fiam kedvéért mindenki a rúdon csúszkált lefele.
Hatalmas élmény volt, de azt hiszem mi is szereztünk a kollégáidnak, mert egy tűzoltópiros pedálos moszkviccsal érkeztünk, ami fel van szerelve megkülönböztetett jelzésekkel is (fény és hang), valamint tartalmaz pormaszkot és láncfűrészt is. Szóval a kollégáid is fényképezgettek a mobilokkal, nem csak mi. -
scope2007
addikt
van bevált oldalatok hátterek letöltésére?
1080x1920 ugyebár..
ilyesmireoké betudom írni googleba.. de valami galériásra gondolok, meg azért minőségibb képekre.. nem mindenféle gagyi témás
-
kano
nagyúr
válasz
micafighter #7876 üzenetére
Ugye nem adod el a telefonodat és nem hagysz el minket?
-
sonyz7
tag
válasz
mgTerminator #7875 üzenetére
SGS3-on nagyon jól ment, simább volt.
-
Varky
csendes tag
Nekem még miért nem elérhető a 38R frissítés? Minden telefonra más időben érkezik vagy mert én esetleg később kaptam meg mint ti?
Már nagyon zavaró ez a kamera bug 33R-en. -
Keresztapper
senior tag
válasz
Oppenheimer #7866 üzenetére
(#7866) Oppenheimer
Én is az alap lock screen-t használom, de nem a naptár widget miatt, hanem a csomo short cut tetszik rajta.
(#7868) micafighter
Ne aggódj, nem értettem félre, nem vettek kötekedésnek.
(#7873) mgTerminator
Azért ezzel nem értek egyet, és főleg nem panaszkodtam.
-
micafighter
nagyúr
válasz
mgTerminator #7875 üzenetére
Arra F2FS-t támogató rendszert kell telepíteni hogy müködjön. XDA-n van pár ilyen rendszer, külön topicja van az xda-Oneplus fórumon az F2FS-nek, nagyon sok hasznos információval. Viszont felhívnám mindenki figyelmét hogy a fájlrendszer váltása jóval kockázatosabb mint a bootloader feloldása, rootolás, meg romok cserélgetése, így csak olyan vágjon ebbe bele aki tényleg otthonosan mozog a témában.
-
mgTerminator
veterán
Valaki próbálta már az F2FS fájlrendszert? Csak azért kérdezem mert a TWRP le tudja formázni a meghajtókat
-
mgTerminator
veterán
válasz
Keresztapper #7855 üzenetére
Én mondom hogy nem jó másik kernelt használni mert csak a szopás van vele, úgyhogy ne panaszkodjatok....
-
kóóó
aktív tag
Csakhogy ne legyen mar mindenki mernok, igy en tuzolto munkammal kicsit elutok toletek, igaz neha a tunein appe mellet szukseget is erzem a szakmamnak, mert szinte izzik a keszulek....
-
pitama
tag
válasz
Nézzétek meg a DashClock widgetet. amióta lehet betenni a lockscreenre widgetet azóta így néz ki a lockscreenem.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Én azt használom de nem a naptár miatt
-
micafighter
nagyúr
válasz
Keresztapper #7863 üzenetére
Miért nem használjátok a frissebb nightly t amikor kb majdnem ugyanaz csak sokkal gyakoribbak a frissítések és a hibajavítások.
Sejtettem hogy jóra gondolsz csak pontatlanul fogalmaztál és a többiek miatt muszáj ezeket helyesbíteni.
Nem kötekedésből írok ilyeneket.
-
micafighter
nagyúr
A CM11S frissítés Googlen keresztül jön, ezért lassu és ezért van benne a gapps. A CM nightly és a snapshot nem Googlen keresztül jön, ezért gyorsabb a frissítés és ezért nem lehet benne gyárilag a gapps. A gapps miatt kisebb kb 150MBvel a cm nightly/snapshot. Ezért ha a google play storet is tartalmazó gapps ot szeretnéd a CM nightly/snapshot on akkor azt külön fel kell tenni. Egyéb iránt nagyon hasonló a CM nightly és a CM11S, A legfőbb különbség a CM11S appok hiánya, amiket külön is lehet telepíteni.
-
Oppenheimer
nagyúr
Na pasztmek.
Kiderült hogy ki hova jár, és mit csinál, csak az nem, hogy használja-e valaki az alap CM lockscreent a király naptár widget miatt.
(#7849) fl0werstar: gondolom neki is Gajdos tanította... kegyetlen tantárgy.
1. előadáson kijelentette, hogy a gyakvezek személy szerint vezetni fogják, hogy ki mennyire aktív gyakorlatokon, és szóbeli vizsgán ott lesz előttük egy papíron, a kis ZH-k eredménye mellett. Aki nem volt elég aktív és/vagy rosszul sikerültek a kis ZH-i, azt kiszopatják.
-
scope2007
addikt
válasz
stickermajom #7857 üzenetére
látod, ez is divatszak lett
-
pitama
tag
válasz
Oppenheimer #7848 üzenetére
Én is azt a szakot szenvedtem végig. (6 év alatt
) Megérte
-
Keresztapper
senior tag
válasz
micafighter #7862 üzenetére
OK, akkor helytelenül fogalmaztam.
Hogyan kellett volna?
-
micafighter
nagyúr
válasz
Keresztapper #7796 üzenetére
Oneplus által kiadott CM--et?
A Oneplus nem ad ki cm-et, nem is csinálnak. Cyanogenmod Inc. adja ki a CM11S-t, ők is fejlesztik, ahogy a CM nightykat meg snapshotokat is.
-
Ixion77
addikt
válasz
mgTerminator #7850 üzenetére
Ha megkeresném neked az 1998-as mérnök infó szakon volt órarendemet, akkor megtudnád mi az igazi szemét... (tantárgyak: anyagismeret, gyártástechnika, forgácsolástechnika, CNC programozás, stb.)
-
kano
nagyúr
válasz
stickermajom #7857 üzenetére
Én meg tanár info.
-
kano
nagyúr
válasz
Keresztapper #7855 üzenetére
Franco kernel vagy az alap nightly kernel?
-
Keresztapper
senior tag
Mert Murphy él és igaza van, és mert tegnap bíztattam mindenkit, most szólok hogy a mai nightly-t NE tegétek fel, mert vezetékes fülesen keresztül nem lesz hang.
De hogy pozitívat is mondjak, bár a mérési módszer nyilván nem egzakt, tegnap reggel 6 és este kilenc között, 2 óra 56 perc beszélgetés, és kb 30 perc netezés mellett, 2 exchange folyamatos szinkronizálásával is maradt 35% szufla az akkuban. Szóval az akkura tényleg nem lehet panasz!
Ennyi mérnök informatikus mellett tisztára kisebbségi komplexusom lesz. Persze nem úgy mint kanó, vagy vitezlejszlo esetében látható.
-
bajaki
őstag
válasz
Szintén mérnök infó, csak Kecskeméten.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Ugyan azokat a szemeteket tanulod, szóval mindegy
-
törölt tag
válasz
Adatbáááááázisooook!
) Haverom mennyit szívott azzal!
Szintén mérnök infó, még bologna előtt. (Én meg bölcsész.)
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
mgTerminator #7847 üzenetére
Majdnem.
mérnök infón.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Oppenheimer #7845 üzenetére
Csak nem programtervező szakon vagy?
-
MartOOn
addikt
En nem tudom mi legyen... 38R is bugzik... Nekem is csikoz, leginkabb a lockscreenen. De nem mindig... De csinalta azt is hogy dupla kopp v bekapcs gomb megnyomasakor felugrott ugye az uj lockscreen es kicsit elhuzta magat balra h latszodjon jobbra a kamera modul, ami tennem hozza ki van kapcsolva mert eletembe nem hasznaltam onnan a kamerat. Szoval en speciel nem ezt vartam ettol a csapattol... Nagyon nem ezt. Mert ha mindennap feltolnam a nightlykat es azok lennenek ilyenek azt mondom ok de a 11S-re hetekkel kesobb jonnek az updatek, nincs ido javitani oket? Vagy nem tesztelik elegen? Kicsit csalodtam... Megmondom őszintén.
ertem hogy még mindig jobb mint a samsungok nadena... Emberek kapjuk ossze magunkat. Ha nem jon javitas a 38R-re akkor tolom vissza 25R-t vagy vmi multiromos okossagot... Vagy veszek nexus6-ot vagy gpe moto X-et...
-
big-J
őstag
38R újfajta lockscreenje, cm11 nightly-ra portolva!
settings>lockscreen>clock>weather>use metric akit érdekel.
-
Oppenheimer
nagyúr
24 óra alatt 6 óra kijelzőidőt bírt a kicsike.
-
kano
nagyúr
válasz
vitezlejszlo #7833 üzenetére
Király az aláírásod!
-
perusza
csendes tag
Még két kérdésbe segítsetek:
- kijelzővédő fóliát találtatok rá, mert a shopjukon még nem elérhető.
- Van aki Eun keresztül hozatta be a készüléket, és mennyi vámot fizettet rá?
Köszi a segítséget! -
Oppenheimer
nagyúr
válasz
mgTerminator #7835 üzenetére
Nekem is volt ilyen.
-
madgie
titán
válasz
mgTerminator #7835 üzenetére
Igen, így csíkozott nekem is. Főleg scrollozás közben jött elő, így gondolom nem hardveres hiba volt. Reboot óta nem csinálta.
Szerk: én már nemtom, mit csináljak, lehet visszatérek a 33R-re, nem való nekem ez a nagy buhera.
-
mgTerminator
veterán
Egészen pontosan mi csíkozott? Mert nekem a kijelző kezdte el, a közepétől kicsit lejjebb egész vastag csíkban. Restart még nem volt mert eltűnt, remélem nem hardveres a hiba...
Ja amúgy aki szenved a Stock-al, az ne habozzon, tegye fel a nightly-t, a Stock csak témázva van. Jó, van pár apróság amik pótolhatók ha nagyon szükséges valakinek, hát nekem nem az
-
mukurisho
tag
válasz
vitezlejszlo #7833 üzenetére
-
vitezlejszlo
őstag
Az nem jó more, ha megkeressükk oszt megdzsanálnánk a gádzsót, mer még a végén egy cellába kötünk ki azt meg nem akarjuk oda nem jön a kis segíj oszt akkor azt hogy tudjuk elszerencsejáccani mi? Gazsikám. Ha minket ezek bántanak, madj sírunk kicsit a zombucimacinál oszt segítenek nekünk ne aggóggyá ismerem a polgámester Jenő urat.... jáááá dikkk buksi meg közbe kiszökött
-
madgie
titán
válasz
micafighter #7830 üzenetére
Csütörtököt mondasz?
-
micafighter
nagyúr
Jáj emberek hát ennyi hozzászólást nem tudok elolvasni így csütörtök este
-
perusza
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok abba segíteni, hogy szállításnál miért csak Kanadát meg Amerikát tudom kiválasztani mikor Belgiumi címre szeretném rendelni.
Köszi! -
Ati007
őstag
Nektek is szaggat a youtube alkalmazásban a videók? Nekem igen de ha böngésző alól nézem akkor nem.
-
kano
nagyúr
válasz
vitezlejszlo #7822 üzenetére
Ámen Tesó! De nekem nagy méretben kellene, nem az a kicsi fajta.
Át kellene térnünk mondjuk Székely dialektusra mert pü-ben már lecigányoztak. Hát hagyjuk ezt? Vagy mondjam az IP-t és megkeressük?Vagy szólunk az ombuds-nak, hogy helyzet van. Itten (esetleg "ehun ") hátrányosan megkülönböztetnek!
-
kozi71
senior tag
válasz
mgTerminator #7808 üzenetére
Én a fivestar F808 Bluetooth speakert tudom ajánlani.
Illetve fülesből a BQ-618 típust.Mindkettő jól ficereg az OPO, illetve a Redmi 1S-el is.
-
Zoli_007
tag
válasz
vitezlejszlo #7806 üzenetére
Vettem, csak még nem érkezett meg.
-
kano
nagyúr
válasz
Keresztapper #7812 üzenetére
Sima CM-ben benne van az a feature is, hogy az értesítések csak egy pillanatra jelennek meg felül szép nagyban? Nem tudom ezt hogy hívják...
-
pedrobike
aktív tag
válasz
köszönöm,megkeresem,csak a telcsi lenne már a kezemben
-
stickermajom
addikt
Most ez komoly, hogy a 10-tol elerheto fekete Diztronic tokot mire megrendelnem, mar el is fogyott?
-
FeRkE
őstag
válasz
vitezlejszlo #7806 üzenetére
Úton van
-
Ixion77
addikt
válasz
mgTerminator #7808 üzenetére
Remélem, vele együtt APT-X támogatást is varázsolnak az OPO-ba, mert anélkül ma már eléggé vakítás minőségi Bluetooth hangátvitelről beszélni.
-
madgie
titán
válasz
Köszi!
-
Keresztapper
senior tag
(#7797) madgie
Az én véleményem szerint semmi fontos nem hiányzik a stock CM appok közül, de a 11S programjai is felflashelhetők, sőt akár telepíthetők is stock CM alá ha nagyon hiányzik mondjuk az a lockscreen, vagy camera app.Egyebekben meg nincs különbség, tehát működik pl. az általad említett gesture control is.
(#7798) pedrobike
Természetesen kell a gapps csomag, de abból emlékeim szerint van mókolt, vagyis olyan, ami a 11S appjait is tartalmazza.(#7799) vitezlejszlo
Csak úgy lesz sukáááááár tezsvérem. Ha nem gyalulol, a devla megette az egíszet!(#7802) kano
Én franco kernellel nem vagyok elégedetlen az üzemidővel, pontosabban fogalmazva eddig telefon nálam még nem bírta 1 napig úgy hogy estére maradjon benne mondjuk 10-15%, a többi meg nem érdekel.(#7804) Oppenheimer
Általánosságban, és elvi síkon igazad van, de én zavaró, vagy akár csak szembetűnő bugba nem futottam eddig, ha csak nem azt számítjuk ilyennek hogy volt már olyan nightly, ami nem akart indulni, de akkor csak visszaraktam az előző napit és éltem boldogan. -
mgTerminator
veterán
válasz
Oppenheimer #7807 üzenetére
Én eddig minden telefonomon a nightly-t használtam, és az a tapasztalatom hogy a stabil kiadások mindig elvéreznek
legutóbb S4-emen amit próbáltam be se bootolt
Az előtte és utána való napi igen
-
vitezlejszlo
őstag
OPO fullhalgatot vett-e mar valaki es ha nem meri-e tagadni?
-
madgie
titán
válasz
Oppenheimer #7804 üzenetére
A legutóbbi CM11S mondjuk pont nem ezt támasztja alá
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Minden új feature és hibajavítás potenciálisan bugokat rejthet. A hozzád hasonló felhasználók ezeket elszenvedik, és feedbackelik a CM-nek. Így amikor hetekkel később kijön az aktuális CM11S, akkor abban nincsenek ilyen bugok.
-
kano
nagyúr
válasz
És neked nem zabálja az akksit? Nekem a crDroid minimális fogyasztása 10mA körül van, de inkább 20-120-ig.
-
FeRkE
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- AliExpress tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ASUS routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Yettel topik
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest