Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Contacts, menü gomb, settings, legalul organize contacts, delete batch, select all és delete.
Angolul használom a portolt MIUI-t, ezért csak így tudom megadni.
Lehet még factory reset is, vagy recovery alatt törölni, de ott nem tudom mi lenne jó, amivel azért marad valami a belakott rendszerbõl, de a névjegyek ugranak...
-
jilian
addikt
Hogyan tudom az összes névjegyem törölni?
(minden fiok tiltva van a szinkronizálástòl) -
Ixion77
addikt
válasz
micafighter #7994 üzenetére
Nem, média connectiont (MTP) szeretnék. Reggel még volt... Azóta belekerült egy sim kártya, meg csináltam pár videót amit szeretnék áttölteni. De bár a PC lát egy "A0001" nevű eszközt, de a telefonon nem jelennek meg az értesítési sávon az USB lehetőségek, így nem tudom bekapcsoni őket.
Restart nem segített.
UDB debugging működik. -
Ixion77
addikt
Az OPO-t összekötve a PC-vel nem jelennek meg a média átviteli funkciók az értesítősávon. A Win7-ben nem látszik az eszköz, de a töltés működik. Tudja valaki hogy mit kell tenni hogy megjelenjenek az USB ikonok?
-
szabadgy
tag
Ahogy az utolsó mondatom is szólt:
"Tényleg ennyire vészes a szitu a mindennapi használatot tekintve?"FeRkE:
köszönöm ez a válasz hasznos volt (nem úgy mint big-J "hanemtetszikvegyélmást" jellegű roppant építő, és a kérdésre tárgyilagosan választ adó hozzászólása),tényleg csak egy pozitív és/vagy negatív feedback-re volt szükségem, hogy az elmúlt napokban olvasható kisebb-nagyobb hibák mennyire mindennaposak.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Oppenheimer #7974 üzenetére
Nekem ez úgy működik hogy a Dropsync az egész belső tárhelyet menti a felhőbe, és szinkronban van a tablettel, tehát ha az egyiken csinálok valami módosítást akkor változik a másikon is. Így nincs az hogy pl letöltök valamit és nincs rajta a másik eszközön, át kell másolni stb
Most teló váltásnál annyi volt hogy beállítottam a Gmail fiókom, letöltöttem a Dropsync-et, visszaállítottam a mentést, az meg elkezdett szépen mindent letölteni.
-
big-J
őstag
válasz
szabadgy #7988 üzenetére
Én nem tudom hogy fc-zik a gyári romon a lockscreen, amikor én utólag tettem enyémre és semmi baja.
Kissebb hibák minden rom-on vannak, lesznek is. Itt legalább dolgoznak is rajtuk. Ha nem tetszik ez, akkor vegyél mást, aztan majd annak a telefonnak a hiányosságain rágódj.
-
-
big-J
őstag
Ez így van, szerintem ha bekukkantasz egy S5 topikba hasolnó ügyes bajos dolgokat fogsz látni.
Az emberek nem jelentik naponta ide, hogy minden működött, csak ha kivételes az alkalom, magyarul valami nem.
-
big-J
őstag
Valaki durrantott egy komolyabb undervolt-ot?
Én már a harmadik globál -25mV -ot nyomtam, egy hete 100% stabil. -
szabadgy
tag
2-3 hete csak a keret hiányzott, de most hogy meg van rá a pénz nem igazán tud eldönteni megrendeljem-e ezt a telefont.
Az ok: egy kis csíkozódás itt, egy kis kamera hiba ott, egy kis lockscreen hiba amott. És most a stock romról beszélünk, és nem egy béta főzött romról. Ilyen hibákkal a gyengén támogatott Galaxy I9001-en lévő főzött romok béta verzióban voltak.Jó tudom, ilyenkor jön az, hogy tedd fel a nightly-t, de akkor is...
Persze tudom, hogy nem lehet összehasonlítani a kettőt, de nekem Nexus 4-em van. A hardware gyengébb, de software 100%-osan működik. Itt van a 1+1, ahol a software igencsak tele van gyerekbetegségekkel.
Jelenleg csak az itteni véleményekre tudok támaszkodni, de aki jobban olvassa a oneplus.net-et vagy XDA-t. Írnak arról, hogy mikorra várható egy jól összerakott rom?
Kb. 2 hónapja amikor elkezdtem olvasni ez a topikot, akkor mindenki oda és vissza volt az 1+1-től. De amióta kijöttek a CM10S frissítések azóta csak a panaszokat olvasgatom.
Tényleg ennyire vészes a szitu a mindennapi használatot tekintve?
-
Avicularia
veterán
válasz
Oppenheimer #7980 üzenetére
Kitkat alatt trükkössé vált az sms-ek visszaállítása gmail fiókból. Régebben az sms backup+ progival frankón vissza lehetett állítani öket, de most csak menteni tudja, de visszaállítani nem az smseket.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
micafighter #7979 üzenetére
Hát nem tom, nekem folyton újra össze kell kapcsolni a kapcsolatokat (pl nem egyező nevű Skype és Gmail), és a hangouts appban sincsenek meg a 38R előtti SMS-eim.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Oppenheimer #7978 üzenetére
,,de a végére ott lennének a kontaktok összekapcsolva a névjegyzékben, SMS-ek a használt SMS appban, hívások a híváslistában"
Ezek megvannak a droidon is. Viszont a többi hiányzik, tehát nincs az általad leírthoz hasonló átfogó backup/restore beépítve, ezt én is hiányolom.
,,sajnos ez tényleg így van, ezt kéne tudnia a droidnak gyárilag is, automatikusan."
Teljesen egyet értek. Na de majd idővel hátha..
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
micafighter #7976 üzenetére
Alkalmazásokat magától backupolja felhőbe, adatokkal együtt. Factory Reset utáni első indulásnál felkínálja, hogy visszaállíthatom a rendszert ekkori, meg ekkori backupok alapján (kiválasztom), és elvégzi magától. Közben nem lehetne a telefont baszogatni, de a végére ott lennének a kontaktok összekapcsolva a névjegyzékben, SMS-ek a használt SMS appban, hívások a híváslistában, használt launcher és beállításai, elrendezése is visszaáll. Minden app visszatelepül, és ami belépést igényel egy accounttal, az be van lépve.
(#7977) Avicularia: sajnos ez tényleg így van, ezt kéne tudnia a droidnak gyárilag is, automatikusan.
-
Avicularia
veterán
válasz
Az igaz, hogy az appok lejönnek seperc. De pld csak a solid explorerba visszaállítani a beállításokat hogy elérjem a NAS-t ftp-n, smb, asztali gépet smb-n, akkor 5-6 felhőaccountot szintén, ez nem kevés idő. És akkor ez csak egy program. Valutafigyelőbe beállítani milyen valuták legyenek bent. Stb. Kell az a titanium, sok időt lehet vele spórolni.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Konkrétan mire gondolsz? Mi hiányzik droidon?
(#7975) Avicularia azért linkeltem be mert le van ott írva hogy mikor kerül valami a lost + found mappába.
-
Avicularia
veterán
válasz
micafighter #7973 üzenetére
Köszi, nem vagyok nagy linux-os, nem gányolnám össze a rendszert. Töröltem az egész lost+found könyvtár tartalmát, inkább belakom megint a romot. Csak azt nem értem mi történhetett
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Avicularia #7972 üzenetére
Hát nem tudom, én nem backupolgatok appokat, seperc alatt lejönnek a storeból. Képeket automatikusan backupolom onedriveba, zenéim a google driveba vannak.
Inkább egy olyan jól működő backup-restore mechanizmus kéne már a droidba, mint ami iOS-ben és WP-n van.
-
micafighter
nagyúr
-
Avicularia
veterán
Történt ma reggel kis baleset romolás közben. Ezért fontos mindig a mentés előtte.
Megint problémám volt a mahdi rom gpsével, gondoltam felpattintom a gyári rootolt romot. Előző rendszer törlése TWRP-ben, majd belső tárhelyről rootolt gyári rom felrakása.
Lefut hiba nélkül, bebootol. Akarom visszaállítani a programokat titaniummal, de látom, hogy üres a rendszer, semmi sincs a belső sd-n
Nézem a beállításoknál az üres helyet és ezt látom.
Tehát nem tűnt el a cucc, ott van csak nem látszik.
Aztán végignéztem a könyvtárakat és megtaláltam az egészet egy katyvaszban a /data/lost+found köynvtárban.
Szerencsére a titanium mentésből kb. másfél hetes van a nason, a képek, zenék pedig szintén lementve. Csak 3 belakott rom twrp mentését buktam, de ez nem olyan nagy ügy.
Nem tudom mi történhetett flashelés közben, ilyen még nem történt. -
edward2
addikt
válasz
Ixion77 #7964 üzenetére
Épp ezt akartam kérdezni, hogy nem rootolt eu-s telefonon 38R mennyire okoz problémát... Szívesen frissíteném már telefont de ez a 25R eddig nekem jól működik.
Fotók rawban is rosszak? Amúgy szerintem a kamera elég jó persze egy m4/3 jobb képet lő, de nem kell 2 készülék nálad nálam ez fontos szempont.
-
scope2007
addikt
ezt láttam/próbálta már valaki?
O+O képfájlt kerestem, hogy meglegyen gépen is, mellette találtam -
Stoykie
tag
-
mgTerminator
veterán
válasz
micafighter #7961 üzenetére
Én is kaptam még S3 után, az S4-es még nincs felhasználva mert 63Giga volt a keret és az is elég volt, gondoltam majd ha lejárt az S3 után kapott tárhely akkor aktiválom.
-
-
Ixion77
addikt
Szept 27.-én rendeltem+fizettem a telefont a gyártól, október 10.-én érkezett meg mailboxde-n keresztül. Garancialevél nem volt mellette. Más sem kapot? Hogy működik a garanciáztatás?
Rövid beszámoló az első tapasztalatokról:
Jó:
33-as FW-rel érkezett, rögtön felajánlotta a 38R-as frissítést. Nem rootoltam, frissítést lefuttattam. Egyelőre nem volt se FC, se csíkozódás, se egyéb, itt a fórumon említett problémák. A színekkel sincs probléma, nagy fényerőn sem "égnek ki" a színek. Proc teljesítmény jó, szabad ram mennyiség fennséges. Nagyon jó a dupla koppintásos ébresztés és altatás.
A telefon fizikai mérete számomra egyáltalán nem nagy, bevállalnék még nagyobb méretet és súlyt nagyobb aksiért.
Elmegy:
A fényképezőgép so-so, a 4 éves nexus S-nél jobbak a képek, de az m4/3-os Panasonic GM1 feltörli vele a padlót. Főleg a dinamika-tartományban van óriási differencia. Senki se ezzel akarjon esküvői fotókat készíteni...
A CM menürendszere meglehetősen kusza, pl. a google search bar kikapcsolását vagy fél órán át kerestem.
Fail:
A "dupla LED-es vaku" fényereje katasztrófálisan alacsony, a színe zöldessárga. Teljesen alkalmatlan vakunak, szégyen ezt egy ilyen készülékbe pakolni. A nexus S-é sokszorta erősebb és kb. fehér.A franco kernelt milyen pluszokat hozna a 38R fw-hez képest? Kell hozzá rootolni? Hol találok leírást a telepítéséről?
-
micafighter
nagyúr
válasz
mgTerminator #7960 üzenetére
-
mgTerminator
veterán
válasz
micafighter #7953 üzenetére
-
nash1
tag
Van egy felesleges meghívóm, ma délutánig érvényes.
Ha kell valakinek írjon privátot. -
Givo
csendes tag
Sziasztok, van esetleg valakinek elfekvőbe egy frosted vagy egy Distronic tokja esetleg nilkin tempered glass vagy fólia? Én okos elfelejtettem rendelni és a trackingből ma reggel kiderült hogy hétfőre itt a telefon. Nem hagynám védtelenül.
Így ha van valakinek expressz vevő lennék rá.
Köszi, Ha lehet privátban várnám a lehetőségeket.
-
micafighter
nagyúr
-
edward2
addikt
válasz
scope2007 #7938 üzenetére
Allee T= nekem minden kérdés nélkül cserélték úgy hogy nem is az én nevemen van
Allee T újfent= barátnőmnek teljes elutasítás tulaj jöjjön be és 2500huf díja van...
Ugyanazon napon átmentünk westendbe ugyanazzal a kérdéssel= minden szó nélkül cserélték simet
Ilyen a T...
-
micafighter
nagyúr
válasz
mgTerminator #7951 üzenetére
Én nem emlékszem ilyesmire
a dropbox teljes(pc) nézetű weboldalon belépve meg tudod nézni hogy milyen jogcimen kaptál tárhelyet, mikor és mennyi időre.
-
mgTerminator
veterán
Figyeljetek már srácok, Dropboxon mindenki kapott 1 Terrát vagy csak nekem van még túl korán?
-
steeveo842
csendes tag
Hi! Van két felesleges meghívóm, ma késő délutánig élnek. Akit érdekel privátban írjon! ;-) üdv
-
virkir
veterán
válasz
Axe Miskolc #7933 üzenetére
Köszi de jobb lett volna privátba mert mostanra már elvitte valaki.
-
törölt tag
válasz
Oppenheimer #7936 üzenetére
azért ez gáz.
-
scope2007
addikt
CM Browser böngészőt hányan használjátok?
Pipiripi
köszi ez jó infó.. lehet majd bepróbálkozom -
szkorhetz
őstag
válasz
stickermajom #7943 üzenetére
Igen, én is ezzel az indokkal mentem!
-
Pipiripi
senior tag
válasz
micafighter #7939 üzenetére
Egyik barátom ott dolgozik, és azt mondta, hogy elég annyit mondani, hogy a sim kártyáról véletlenszerűen törődnek telefonszámok, és így kénytelenek kicserélni.
-
Pipiripi
senior tag
válasz
mgTerminator #7932 üzenetére
Sehogy sem jó, pedig minden variációt kipróbáltam. Mindegy, visszakapcsolom folyamatos kapcsolatra, így is elmegy két napot egy töltéssel.
-
micafighter
nagyúr
-
scope2007
addikt
a telefonba sikeresen bekerült a nagy SIM
haverom telójából kivettük az övét, körberajzoltuk, majd ollóval ki lett vágva
T-nél képesek lettek volna elkérni 2000-2500FT-ot ... -
mgTerminator
veterán
válasz
Oppenheimer #7936 üzenetére
Ez komoly? Ilyen szarevő a T? A messenger telefonálás is voipnak minősül?
-
törölt tag
válasz
Oppenheimer #7866 üzenetére
Így-így!
Gyors kérdés az elvtársakhoz: itthon vagyok, és megdöbbenve tapasztalom, hogy a dominós mobilnettel nem lehet skypeolni... Ez komoly? Vagy lehet vmit hekkinteni rajta?
-
mgTerminator
veterán
válasz
Pipiripi #7931 üzenetére
Tudom, korábban nem ilyen volt, amint benyomtam a kijelzőt, 1 másodperc és már rajta is volt, most nem tudom miért ilyen lassú... Gondolom azért hogyha feloldódik a zsebben vagy órát nézed meg akkor ne kapcsolja be fölöslegesen. Amúgy ha ki van kapcsolva az energiatakarék a wifinél akkor nem kapcsol gyorsabban?
-
Pipiripi
senior tag
válasz
mgTerminator #7929 üzenetére
Érdekes... Én használtam ezt a funkciót régebbi telefonon, vagy S4, vagy G2 volt, és ott hibátlanul működött. Ez így elég idegesítő, inkább visszakapcsolom folyamatos wifi kapcsolatra.
-
Coyote01
tag
A teljesen gyári (nem rootolt) ROM esetében is jelentkeznek a korábban említett bugok/FC-ok a 38R frissítés telepítésekor?
-
jilian
addikt
Itt a 38R, mièrt nem ezt teszitek fel? /link/
-
Pipiripi
senior tag
Próbálgattam délután, és ha hosszabb idő után bekapcsolom a kijelzőt, akkor már a WiFi inaktív, de hiába várok akár egy percet is, miközben pl elkezdek netezni, mégsem kapcsol be. Viszont ha ezután lezárom a kijelzőt, és rögtön újra feloldom, akkor már kapcsolódik. Elég furcsa. Én nightly-n vagyok, illetve most az M11 snapshot-on, de az eddigi nightly-kel sem volt jó. Gyenge hálózatokhoz is engedve van a csatlakozás.
-
zokni1996
csendes tag
Egyébént valakinek nincs meg a gyári teljes új verzió? mert [itt] még a régi verzió van fent (a 33R), és én csakis úgy szeretném feltenni az új verziót, hogy gyalulom a többit.
-
big-J
őstag
5 mp kell neki visszakapcsolni, tiltsd le a gyenge halozatokhoz való nemcsatlakozast.
-
virkir
veterán
upsz...
kéne nekem egy meghívó mert elbacarintottam ami volt kosárba rakva -
szkorhetz
őstag
válasz
micafighter #7921 üzenetére
Nem kevés embernek volt baja a keyguarddal, nem csak itt, de máshol is. Ne védjük, nem teljesen hibátlan a frissítés. Pl, Xiaomi-n bármit modoltam, bármilyen dolgot flasheltem fel, mindig elsőre, minden gond nélkül felment a frissítés, semmi fc-vel vagy hibaüzenettel.
-
micafighter
nagyúr
válasz
edward2 #7920 üzenetére
Nem tudom, hogy akinek problémája van, az hogy telepítette a frissítést, manuális frissítés esetén töröltek-e cache-t telepítés elött. Ennek az elmulasztása egyes esetekben gondokat okozhat, például rendszer alkalmazás FC-vel leáll folyton. Természetesen a CM csapat teszteli a CM11S-t. A nightly-kat meg a felhasználók tesztelik, miután már kiment a frissítés.
-
edward2
addikt
válasz
micafighter #7918 üzenetére
Amit eddig a 38R-ről hallok az sem épp rózsás. Kik tesztelik ezt keményen?
Vagy most mi a fene az igazság?
-
micafighter
nagyúr
Mert kereskedelmi forgalomban nem adhatnak ki egy béta rendszert. Nghtlyt minden nap kiadnak, 0 tesztelesen megy keresztül kiadás előtt. A CM11St keményen tesztelik mielőtt kiadjak a googlenak, aki szintén áldását adja rá és utána mehet a felhasználóknak az OTA. Szerinted mennyire örülne az átlag felhasználó hogy a Google play áruház eléréséhez előbb recoveryből telepiteni kell a gappsot? Hivatalosan Így ki se adhatnák.
-
DrAk3
csendes tag
[link] 30ezer invite-ot osztanak!
-
micafighter
nagyúr
válasz
vitezlejszlo #7799 üzenetére
Nem kell teljes gyalu, factory resetre van szükség. Telepitett alkalmazások fognak elveszni, illetve mivel uj romot telepitesz így a rendszeralkalmazások is.
-
-
big-J
őstag
Tunein-esek megirigyelték a felhasználószámon alapuló felvásárlásokat, és fb-t akarnak csinálni a zene appból. A két utóbbi felület update használhatatlanná tette. Töröld ki, és felejtsd is el.
Én di.fm-et hallgatni használtam, viszont most lett értelmes saját appjuk. (Ajánlom az electro swing-et
)
#7874 Vedd le a wifi-t alvás közbeni mindig aktívról, és lesz ott 8 óra is.
-
micafighter
nagyúr
válasz
scope2007 #7881 üzenetére
Zedge-ből szoktam én is válogatni többnyire, az összes kép FHD amivel eddig ott találkoztam. Nagyon leegyszerüsiti a dolgot, egy gombnyomás letölteni a képet, és egy másik gombnyomással be is állíthatod háttérnek
A letöltött képeket pedig megtalálod a telefon memóriájában, le tudod menteni, én pl felhőbe (dropbox) feltöltöttem a jobb képeket
(#7880) kano a telefont eladtam, de nem tervezem itthagyni a közösséget
Következő fizetésből pedig szeretnék egy Oneplus-t venni, mert bár most itt van egy Xperia Z3 Compact, nem hiszem hogy ki fogja tudni váltani a Oneplust. Hiányzik az 1+1 nagy kijelzője és nyitott rendszere. Bár az is igaz hogy úton van egy 32GB-s Nexus 7 2013.
-
micafighter
nagyúr
Minden más gyártónál is ez a bevett szokás, a frissítést nem egyszerre kapja meg mindenki, hanem egy adott időköz alatt. CM11S-nél általában egy hét ez. A vásárlási sorrendnek nincs hozzá köze hogy ki mikor kapja meg a frissítést. Más programoknál is így szokott lenni egyébként a frissítés általában, nincs ebben semmi különös.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- Suzuki topik
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Path of Exile 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest