Hirdetés
- Kompakt házban kínál csúcsteljesítményt az Oppo Find X8s
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Sziasztok!
Mostan cm13 helyett inkább COS13-at dobnék fel, az alábi lépéseket terveztem: (csak erősítsetek emg kérlek)
Amúgy TWRP 2.6.8-as van ha jól emlékszem:1.lépés:
Leszedem ahonna ittakary forumtárs linkelte:
miven nem fastboot-ból csinálom ezért nekem a sima bacon signed zip kell.
Link - cm-13.0-ZNH0EAS2JK-bacon-signed-e7fe1f7ac5.zip2. lépés teleépítés : Gapp-s kell nekem vajon?
1.Reboot phone into Recovery Mode
2. Select wipe >> Select advanced Wipe >> Select System+Data+Cache+Dalvik Cache >> 3. select Install >> Select m-13.0-ZNH0EAS2JK-bacon-signed-e7fe1f7ac5.zip >>
4. Then select Add more zips >>Select GApps zip>> Swipe to confirm flash >>
5. keresek egy superus-t => beta-supersu-v2.71-20160331103524???
6. After completing >> Select wipe Cache/Dalvik >> Swipe to wipe >> DONE >> Reboot to SystemRemélem nem hagytam ki semmit sem.
Segítéget előre is köszönöm.
-
Obyboy
addikt
válasz
Véreshurka #30996 üzenetére
Jah akkor én kérek elnézést. Így hiába keresem hosszú percek óta a COS13-ban...
-
Véreshurka
senior tag
válasz
Obyboy #30995 üzenetére
Resurection Remix M ROM-ot használok. Szép mennyiségű beállítási lehetőség van hozzá.
-
Obyboy
addikt
válasz
Véreshurka #30993 üzenetére
Köszi. Lehet én vagyok a béna de a bal oldali 3 gombot hogy adtad hozzá?
-
kano
nagyúr
Feldobtam én is a COS13-as fastbootból és minden Ok. Gyorsan bebootolt és egész pofás a rendszer.
-
Tibko8
senior tag
válasz
Véreshurka #30989 üzenetére
-
petipetya
nagyúr
válasz
Valószínűleg megzavartad a telefonban pihenő bébicsótányokat.
Viccet félretéve vagy 5-10 éve egyik cimboránál voltam a Várna utcai lakásában a putri kellős közepén, ahol a gépbe dugva a pendriveot, belemásztak a bébicsótányok (a gép melegében éltek). A kislány élvezte, ahogy ecettel önti le és tapossa el azokat.
Onnantól kezdve azt nem használtam többet, és még évek után előjön a téma.
-
Obyboy
addikt
válasz
"lightos ciripelő hangot ad ki a teló"
Még nem hallottam ilyet.
Tudnál egy képernyőképet küldeni a softkey-ről? Érdekelne ez a 7db-os megoldás.
-
Véreshurka
senior tag
válasz
Obyboy #30988 üzenetére
Nekem pont a soft key-ek azok amik kézre állnak. 7 db-ot tettem be, az egyik gombnak pont az a funkciója, hogyha kell akkor teljes képernyőre tesz mindent, de swipe-al előhívható. Így akár a teljes képernyőt ki tudom használni. Annyi, hogy az értesítősávot is elrejti. Illetve mindegyik gombhoz tudok dupla, vagy hosszú érintést rendelni, szóval akár egy teljes irányítópultá lehet alakítani akár 21 funkcióval
Más: Már elég régóta meg akartam volna kérdezni, hogy van, hogy zárt képernyőnél ha hozzányúlok ilyen csipogó hangot ad ki a teló. Sajnos direkt nem tudom előidézni. Nem tudjátok mi lehet ez?
-
Obyboy
addikt
válasz
randras_83 #30987 üzenetére
Én is próbálkoztam párszor az on screen gombokkal de rövid időn belül visszatértem a kapacitív gombokra. Nekem kényelmesebb a használatuk. Feleségem Moto G-jén is gyakran nyomkodom a kijelző alatti sávot megszokásból, két három próbálkozás után mindig leesik hogy a képernyőn kell keresni a gombokat.
-
petipetya
nagyúr
válasz
janosibaja #30985 üzenetére
- Beállítások / értesítési sáv / akkumulátor százalék.
- Beállítások / gombok / navigációs sáv engedélyezése ki / kezdő gomb / dupla koppintás eseménye / képernyő ki.Vicces, hogy a minap nekem is bemászott a bogár a fejembe, és kikapcsoltam az on screen gombokat. Azóta feltűnt, hogy milyen nagy a teló kijelzője.
A kapacitív gombokat azért is akartam már régóta visszakapcsolni, mert például Oxygen OS 2.1.4 alatt (Lollipop alapú) a szoftveres on screen gombok ellenére is aktív maradhatott a kapacitív home gomb, így annak dupla koppintására elaludt a kijelző. A Cyanogen OS 13.0 alatt (Marshallow alapú) viszont fogást kellett váltani, hogy az értesítési sávra duplán bökve elaludjon a kijelző. Ám most újra a kapacitív home gomb dupla koppintására alszik el, így fél kézzel könnyebb használni a telefont.
Apropó, Oxygen OS. Indiában hivatalosan nem érhető el a Cyanogen OS, úgyhogy lassan lennie kellene már egy 3.x verziójú Oxygen OS-nek, Marshallow alapon.
-
janosibaja
őstag
válasz
petipetya #30982 üzenetére
Működik! Hála itt több türelmes kolléga privát és publikus tanácsainak. Jó fejek voltak.
Már csak az apró sz@rakodások vannak,- hogy miért nem számmal írja ki, hogy hány % az akku,
- miért nem tudok lezárást koppintani alul, meg ilyenek.Na meg az összes progim a mcerás beállításaival. de az már menni fog.
-
zsiga19
tag
válasz
Véreshurka #30956 üzenetére
Az ingyenes verziót használom. Amit megfigyeltem: 12.1 alatt Voice Call volt beállítva hangforrásnak, de most (13 alatt) hiába állítom erre, magától visszaáll Voice Communication-re. De működik a felvétel. Bár néha meglehetősen halk, és ezen nem segít a "A felvétel hangerejének növelése" opció bekapcsolása sem.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
vitezlejszlo #30977 üzenetére
Azért szakad a wifi vonal, mert szerintem le lehet lőni ügyesen (először gps off, majd wifi is, helymeghatározásnál wifi scan off alapból). Viszont az első kóbor rendszer wakelock felébreszti. Nekem rendszeresen az éjszaka első felében valóban off, aztán valamit csipeg álmában a cucc és felébreszti. Ez a fogyasztáson is látszik néha: pár óráig 0-5mA, eccercsak felugrik sokkal többre, aztán visszaáll 5-6 közé (wifi on) és úgy marad ébredésig.
Így valahogy ☺️ -
petipetya
nagyúr
válasz
janosibaja #30981 üzenetére
Akkor már működik a rendszer?
-
Danika256
aktív tag
válasz
Lacika0002 #30979 üzenetére
Az összerakott azért nem jó, mert nincsen benne pl a hangszorót fedő kis műanyag diszelem
.. Az meg úgy milyen már, főleg annyiért... Én legalább is egyikben sem láttam.. Szóval monyák..
Nem az én telómba kell, szóval ráér a dolog, de tényleg kéne valami gyári megoldás -
Lacika0002
aktív tag
válasz
Danika256 #30975 üzenetére
Én alin néztem a keretbe ragasztott kijelzőt, azt kellene megpróbálnod akkor, ott nem kell a ragasztással bajlódni. Amúgy egy francia videóban olyannal csinalta a srác mint a pillanat ragasztó. Én rábízom egy szervízre, ők tapasztaltak benne, csináltak is one-t. 5e munkadíjat megért ha nem nekem kell szívni vele.
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
Dolphine #30976 üzenetére
Hali
Tasker-t szoktak ilyenekre hasznalni, eleg szepen szet lehet konfigolni. En a Myprofile-t (Lab01 inc) hasznalom profilozasra, a cos alapja nekem sem volt megbizhato.
A masik dolgom ellenberger.
Mokusok!
Az kiderult mar, hogy az akku fogyasztasos grafikonnal a folyamatosan bekapcsolt wifi ellenere miert van, hogy sokszor hianyos a wifi vonala, mintha neha megiscsak ki lenne kapcsolva?
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Tudtok ajánlani valami jó kis automatizáló programot? Ami ha hazaérek bekapcsolja a WiFi-t, ha feltöltődött az Akku lejátszik egy zenét, stb.
Két dolog miatt kérdezem:
1. A COS saját Rendszerprofil váltója nem kapcsolja be a WiFi-t automatikusan (hiába van a Trigger beállítva!), ki viszont igen (ha elmegyek pl. otthonról)
2. Eddig az E-Robotot használtam, de COS13 alatt megkattant!Akku feltöltése végén a hangfájlt folyamatosan lejátssza, csak az újraindítással lehet elnémítani. (SONY tableten Andoird 6 alatt nincs ilyen gond, csak a COS13 alatt!). Ez sem tudja már a megadott helyen bekapcsolni a WiFi-t! (Nem GPS, vagy Cellainfó, hanem WiFi név alapján!)
Előre is köszönöm!
-
Danika256
aktív tag
válasz
Lacika0002 #30966 üzenetére
Sziasztok
Én belemerültem a témába, de egyelőre nem jártam sikerrel, a rögzíthetőség miatt! A videókban is ajánlott vékony kétoldalú ragasztót használtam, egy vastagabbat és egy vékonyabbat, de egy minimális mozgása maradt a kijelzőnek a felső részen. Pont már végeztem volna, működött is minden, de egy kisebb erőltetésnél megpattant az érintő
Aki tapasztaltabb és több ilyet csinált ajánlhatna valami fix rögzítési megoldást, olyasmi kéne, mint a gyári ragasztó! Ha van ebayes link, jól jönne!
Amúgy az érintővel egybeépített kijelzőt ebayről rendeltem, nem vészes, 7k körül mozog kínából. Tökéletes lett volna..
Köszönöm a válaszokat előre is! -
Lacika0002
aktív tag
válasz
ittakary #30968 üzenetére
Már szerintem az össze ilyet végig néztem, még a francia nyelvűeket is.
Csak van pár dolog ami nem tiszta ebben. Jobb lenne egy olyan aminél már a keretbe bele van ragasztva a kijelző, de ott is olvastam olyat hogy nem volt hangszoró rács benne és szét kellett azt is venni. De lehet ráhagyom inkább egy olyanra aki már csinált one-t. Csak jó lenne tudni hogy ha valaki cserélt már kijelzőt pl mennyit változott a kijelző szine. Tegnap csináltam egy LG 4x hd-t ott mondjuk szebbek lettek a szinek az új ebayes kijelzővel...
-
Danika256
aktív tag
válasz
janosibaja #30971 üzenetére
Igen, de pl. nekem nem működött, csak a gond volt vele.. A 2.71 bár béta, de semmi probléma vele! Én ezt ajánlom!
-
válasz
janosibaja #30971 üzenetére
Nekem ilyen is van: [link]
-
G4bi89
senior tag
válasz
janosibaja #30963 üzenetére
Letöltötted a legfrissebb supersu-t, és azt flashelted fel, vagy azt amit a twrp automatikusan felajánl? Utóbbi nem lesz jó.
Én tegnap 5 perc alatt felnyomtam fastboot alól a COS13-at, majd elindult a rendszer, újraindítottam bebootoltam twrp-be - install supersu,xposed, és meg is voltam.
Backup előtte és utána már nem volt ilyen gyors.
Érdekes, hogy az alapsáv (modem) nem változott és ugyanaz mint COS12.1 alatt. (DI.3.0.c6-00241-M897AAAAANAZM-1) Verzióváltásnál legtöbbször friss modemet is szoktunk kapni meg a "sima" CM13 -nál is más lett CM12.1 után.
-
válasz
ja és még valami: előtte nézd meg legalább videóban, hogy mire vállalkozol!
-
válasz
iPhone 5/5S kijelzők is ennyibe kerülnek és remek minőségűek
Mondjuk én eBayről vettem idáig őket
-
Lacika0002
aktív tag
Cserélt már valaki házilag kijelzőt One-ban? Aliexpressen néztem hozzá kerettel együtt 32 dollár körül vannak. Csak a minősége nem tudom milyen lehet...
-
randras_83
addikt
ejjj...megint valami masszívan szívja az akksim....most éppen android rendszer....
-
petipetya
nagyúr
válasz
janosibaja #30961 üzenetére
Adtál root jogot a twrp-ben?
-
janosibaja
őstag
Nagy nehezen, hála nektek
, TWRP-ből csak fölraktam a 13-ast. Másként nem ment fel, mint hogy telepítettem a supersu-t a TWRP-ben. Erre most azt írja a supersu, amikor elindítanám, hogy
"Nincs SU bináris telepítve, és a SuperSu nem tudja telepíteni."
Lécci, mit kell telepítenem, hogy rendesen rootolva legyen az OPO?
-
kano
nagyúr
válasz
kuzma88 #30959 üzenetére
Igen, ez így angolul, nem személyesen elég nehéz.
Arra gondoltam, hogy elsírni nekik, hogy Te nem tehetsz róla, megesküszöl rá, hogy nem dobtad vízbe és nem tettél vele semmi ilyesmit (nézzék meg, hogy az USB csati sem korrodált). Valószínűleg csak is a pára lecsapódás lehetett. És, hogy segítsenek valami tanáccsal, mert nincs telefonod és nincs megint ennyi pénzed venni egyet, de mindenképpen kellene valami megoldás....
Megküldték már a fotót (amin persze tuti a Te telefonod szerepel)? -
kuzma88
tag
Nem tudom, mire gondolsz, hogy milyen alku lehetőségeim lehetnek. A visszaposta ára nem fog lejjebb menni. A javítás 118.000 Ft, míg egy új One 91.000 Ft. Amire nem költök, mert akkor meg lassan itt a harmadik inkább, ami megint csak nem opció, mert a szervíz tapasztalatok ismeretében csalódás a márka és vissza fogok térni a drágább, de kevesebb rizikót tartalmazó márkákhoz. Nincs elképzelésem mivel kapcsolatban alkudozhatnék ebben a helyzetben.
-
Gre@T
tag
válasz
Véreshurka #30957 üzenetére
Köszi megnézem a hozzászólásokat.
-
Véreshurka
senior tag
Boccs a dupláért, de:
Ezeket találtam:
1. Ez kifejezetten OP fórumban volt felvetve, van is rá javaslat.
2. Ez ugyan nem OPO-hoz, de CM-hez van, meg is van oldva.
Jómagam ezt csinálom minden clean flash után resu-n.. Ezt esetleg próbáld ki és nézd meg, hogy mi a helyzet utánna. Ha hazaérek feldobom majd én is a wakelock detector, és jelzek, h mi az ami nálam ébreszt, 3c nem lát bele ilyen mélyen, vagy nincs nálam jelen. Egyébként a Beállítások --> Configurations --> Miscellaneous ponton belül van wakelock blocker is.
-
Véreshurka
senior tag
Most húztam le töltőről a telót, de 3c toolbox-al megnézem egy kis idő után, hogy mik azok amik ébresztik a telót. Ha addig is szeretnél vmi választ, sztem érdemes rákérdezni az XDA-s fórumában: rákerestem erre: rilj, rilj wakelock --> nem volt találat, de egy kérdést sztem megér. Egy screenshot-ot esetleg érdemes fellőni oda, meg ide is be tudnád linkelni? Csak hogy tudjam mit nézzek majd.
(#30955) zsiga19: köszi, mindjárt ránézek, remélem akkor már az ACR-esek is törik magukat a megoldáson
Ingyenesen használod, vagy megvetted?
-
Gre@T
tag
válasz
Véreshurka #30953 üzenetére
A telefon szolgáltatáson belül a rilj modul nem megy deep sleepbe és több ezerszer ébreszti fel a telefont. Így sajnos egy napnál többet nem tud a telefon.
Wakelock detectorral meg lehet nézni, hogy melyik process hányszor próbál éleszteni.
-
Gre@T
tag
Üdv,
Resurrection Remix M alatt valakinek sikerült megoldást találnia RILJ wakelock problémára?
-
kano
nagyúr
válasz
Obyboy #30941 üzenetére
Nem is írták, hogy user error. Ilyenkor minden szervizben az az első, hogy ezt az indikátort megnézik (Nokia, Samu, stb...). Ha pedig pára érte a készüléket a garancia már nem érvényes.
Lehet pattogni, de sokkal célravezetőbb, ha próbál az ember megegyezni velük. Én ilyen miatt jártam már békéltető testület előtt is a Nokiával, de fölösleges....
Nem is azt írják ilyenkor, hogy beáztattad a készüléket, hanem, hogy nedvesség/pára érte a készülék belsejét. Az, hogy hogyan került oda nem kell, hogy érdekelje őket.
Sajnos ez így van.janosibaja
Nyugodtan rányomhatod. -
janosibaja
őstag
Flashelem innen a signed flashable zipet, de azt írja, no md5 file found...
Most nyomjam a supersu-t rá? Vagy indítsam újra recoverybe előbb?
-
Obyboy
addikt
válasz
Véreshurka #30942 üzenetére
Arra gondoltam én is, hogy esetleg a restartot kiváltó okot/okokat nézném meg. A Logcat-et tegnap feltettem azóta ismerkedünk.
Ezt valamikor régen olvastam egy fórumon, a miért indult újra a készülékem nem látom a logban kérdésre, nagyon frappánsan megfogalmazott válasz:
"Egy csata történetének leírásához kevés a jelenlét és az elhalálozók sorrendje is mellékes. A krónikásnak kell túlélnie, amire jelen szituban esélye sincs. Halála után nem az marad meg az utókornak, amit utoljára látott, hanem az, amit utoljára le tudott írni. A kettő nem ugyanaz." -
petipetya
nagyúr
Azt a betyár mindenit! Korábban írtam, hogy a Marshallow-ra való átállás után színtelenek lettek a Gmail címkék. Most is így maradt, úgyhogy kíváncsiságból újra színeztem a desktop felületen a címkéket, és láss csodát: azonnal színesek lettek a telón is.
Egyszóval nem tűntek el a színek, csak valahol beragadt valami útközben, amikor az update tracker alapján frissítettem. Lényeg, hogy már jó.
-
Danika256
aktív tag
válasz
janosibaja #30944 üzenetére
Újraflashelés után muszáj a supersut újratelepíteni. Még kernel frissítésnél is muszáj, mert belenyúl a boot partícióba! A 2.71-est kell használni!
-
PuffySite
tag
válasz
janosibaja #30944 üzenetére
Nekem ugy oldodott meg, hogy megegyszer raflasheltem a romot..
-
janosibaja
őstag
Bocs a sok dumáért, de még mindig áll az a k... logo, a MOD READY pulzál és nincs tovább...
Most olvasom, hogy DeBe sporttársnak ugyanez volt, a "supersu" miatt nem indult. Nekem is rootolva volt a teló, most nem rootoltam, csak flasheltem a 13-at. Mi lehet a hiba oka? Mit tegyek, hogy induljon a rendszer?
-
-
Obyboy
addikt
Ez teljesen korrekt feltételezés a pára lecsapódásról. Viszont ha tényleg a pára miatt van a hiba akkor az nem user error ebben az esetben gariba kellene javítaniuk. Anno még úgy reklámozták a telefont, hogy a rain drop teszten x percet kibír a készülék, így szerintem a párát is bírnia kellene.
-
kuzma88
tag
válasz
randras_83 #30939 üzenetére
Megírtam nekik, kíváncsi leszek a válaszra. Köszi a tippeket.
-
Obyboy
addikt
Most vettem észre, hogy a délutáni meghülyülést spontán restartal orvosolta a rendszer. COS13-ban van valahol event log mint a windowsban?
-
kano
nagyúr
válasz
kuzma88 #30929 üzenetére
Az a baj, hogy egyáltalán nem tudod bizonyítani, hogy nem érte víz, viszont nekik kellene. Kérj képet az indikátorról. Egyébként a víz érte nem csak azt jelenti, hogy úsztattad, hanem sajnos páralecsapódást is jelenthet a készülékben. Ha pl télen a mínuszokból bementél a 25 fokba simán lecsapódhatott pára a készülék belsejében. Amit tehetsz az az, hogy kérsz képet róla. Utána pedig megpróbálsz alkudozni velük, ha tényleg elszíneződött az indikátor.
-
Obyboy
addikt
válasz
hyperspace #30935 üzenetére
Majd 08.05-én dobj egy képernyőképet légyszi hogy hány százalékon van az aksi...
-
hyperspace
őstag
Itthon hagytam a telefonom, tetszik ez a merülés
[link]
-
petipetya
nagyúr
Nem szórakoztam, feltoltam a fastboot zip-et a linux alól. 3-4 perc a rom telepítése, 10 perc az első indulás az appok optimalizálása miatt.
-
kuzma88
tag
válasz
randras_83 #30930 üzenetére
Újonnan, márciusban volt egy éves.
-
kuzma88
tag
Sziasztok.
Visszakérték a telefont, mert jeleztem, hogy GPS használatakor a kijelző, egy csíkban megsárgul.
A szervíz válaszul, egy árajánlatot küldött, hogy cseréli a kijelzőt, meg az alaplapot, 118.000 Ft-ért, vagy vissza küldi javítás nélkül 17.000 Ft-ért, mert szerinte folyadék érte a készüléket, s ez a hibát kiváltó ok, ami persze nem garanciális... A készüléket sosem érte víz vagy egyéb folyadék, mindig nagyon vigyáztam rá...
Ilyenkor tehetek még valamit? Vagy buktam 17.000-et, s visszaküldik a telefont a hibásan? Abszolút elégedett voltam eddig az Oneplus - al, mint telefonnal, de ez a garanciális ügyintézés felháborító... -
Obyboy
addikt
Azt hiszem a Chrome felpörgött egy kicsit. A wifi eltörpül a maga 130%-ával.
Stock COS13. Lehet, hogy a teljes töltés hiánya zavarta meg a stat számlálót? -
Bembee12
aktív tag
válasz
Roland06 #30925 üzenetére
Igazad van, direkt kipróbáltam, hiába van bekapcsolva a "Véletlen ébresztés megakadályozása", tényleg bekapcsol a kijelző, ha letakarom. Ez cm13-nál nem fordult elő.
Amúgy van Live Lockscreen COS13-ban. Beállítások->Témák ott ahol át tudod állítani a képernyőzár hátterét, ott van 2db live lockscreen is -
Roland06
aktív tag
Üdv. all!
Van valakinek az uj COS13 -nál , hogy nem működik megfelelően a proximity sensor???
A beállításoknál a "Véletlen ébresztés megakadályozása" hiába van bekapcsolva semmit nem ér! Ugyan úgy
be tudom kapcsolni dupla koppal vagy bekapcs. -val ha letakarom ..... És még ami idegesítő , hogy beszéd közben is lejön az értesítési sáv (vagy érzékel a kijelző vagy nem működik rendesen a sensor..) és nem tudom egyből lerakni a beszéd végén!!!!
Teszteltem egy sensors test progival és ott viszont hiba nélkül működik! -nem hiszem , hogy fizikailag lenne gond vele -
Lehet erre megoldás? Volt már újra telepítés is és "törlés" is..... -
janosibaja
őstag
válasz
randras_83 #30923 üzenetére
Néhányunknak mégis zűr lett. Reménykedem.
-
randras_83
addikt
válasz
janosibaja #30921 üzenetére
gyakorlatilag olyan mint a nexus...igazán "pronak" kell lenni, hogy tégla legyen...amíg fastboot van, minden van...szoktam mondani, kivéve, ha megdöglik az emmc
-
hyperspace
őstag
válasz
janosibaja #30921 üzenetére
Van unbrick.
Amúgy nem könnyű elrontani a telefont.
-
janosibaja
őstag
válasz
hyperspace #30920 üzenetére
Köszi, csak szétrettegem itt magam, hogy eltolok valamit... Egyik-másik sporttárs álló Cyanogen logokról, meg ciklusba fordult OPO-ról számol be itt... Aggódom.
-
hyperspace
őstag
válasz
janosibaja #30919 üzenetére
Teljes, pakógasd fölfele'
-
janosibaja
őstag
válasz
Bembee12 #30918 üzenetére
Köszi szépen!
Egy láma kérdés: itt csak a Signed fastboot zip-re írják, hogy teljes ROM-ot tartalmaz, a Signed flashable zip-re csak az van, hogy nem írja felül a data partíciót... Azért a Signed flashable zip is teljes ROM, ugye? OTG-vel akarnám fölrakni, vagy az általad készített verziót.
Elnézést a biztos gyagya kérdésért...
-
Bembee12
aktív tag
Csináltam egy Zip-et, ami aktiválja a COS13 ZNH0EAS2JK beépített root-ját (TVGO, Android Pay nem megy vele)
Twrp-ből kell felrakni. Fejlesztői beállításokba lesz ott az új menüpont. (Pont mint cm13-nál)
Letöltés: [link]
Használjátok egészséggel -
hedgehog
senior tag
válasz
RetepNyaraB #30914 üzenetére
Ezt jó tudni, ha egyszer kell valamire a root, akkor nyugodtabban állok vissza CM13ra.
Egyébként más előnye is van a COS-nak a CM-nigthlykkel szemben, pl. a Trusted Face smartlock sose működött cm13 alatt, itt viszont megy. A többi smartlock agent ugyan elvileg működött, de szerintem azok se voltak tökéletesek (pl. az on-body ellenére a villamoshoz sétálva mégis lezáródott a telefon, a locationt meg mindig ellenőriztem, mégse akart a melóban működni stb.)
Egyelőre hiányt se nagyon találok, nincs ugyan pl. Live lockscreen, de az CM13-ban sem volt valami nagy durranás
-
janosibaja
őstag
válasz
RetepNyaraB #30914 üzenetére
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
janosibaja #30911 üzenetére
Okés, a cm nem hisztis.
(#30913) hedgehog@ minden telefonom rootolt, sose sírt a gugli miatta! -
hedgehog
senior tag
válasz
Véreshurka #30905 üzenetére
Ahogy Pamkozd kolléga is írja, a TVGOnak ez nem volt elég sajna. Egy ideig ment a frissítés utáni SuperSU unroot, de egy ideje már az se hatotta meg.
Másrészt asszem az Android Pay se szereti a rootot, és ki akartam próbálni, hogy a Revolut-os kártyámat megeszi-e... (persze aztán kiderült, hogy a custom dpi-vel volt baja, szóval amiatt lehet, hogy maradhatott volna)
Ráadásul én semmire nem használtam a rootot (ki is volt kapcsolva a devmenüben), szóval csak emiatt különféle hackekkel elrejteni csak rosszabb lett volna.
-
PuffySite
tag
Sziasztok!
Az mennyire normalis jelenseg, hogy miutan twrp-bol frissitettem CM13.0-ra, most all a bootkepernyon a telo? Cyanogen Mod Ready felirat mar egy jo fel oraja..
-
janosibaja
őstag
Volt itt egy kis polémia, hogy a 2.8.6.0 TWRP-vel felrakható-e a signed flashable zip cm-13.
Úgy szeretném csinálni, hogy OTG-vel minden wipe, majd USB-ről telepít. Okés a 2.8.6.0 TWRP? -
Dɨngodilɇ
csendes tag
válasz
Véreshurka #30905 üzenetére
Ez volna a kézenfekvő, de a Telekom annyira bevédte a TV GO-t, hogy ezek egyáltalán nem működnek (mások és saját próbálkozásaim alapján). Sokan nem tudják használni, mert egyik napról a másikra egy frissítéssel rootoltnak érzékeli az érintetlen telefonját... Ha még megy az lehet csak szerencse, de ne nagyon lepődjön meg senki, ha egyszer csak azt is elveszik.
-
-
-
hedgehog
senior tag
válasz
ittakary #30896 üzenetére
ejj, nem vettem észre, hogy a hivatalos oldalra kikerült a cm13 fastboot zip, és csodálkoztam, hogy a frissítés nem akar települni
Viszont lenne egy kérdésem... én elsősorban azért akartam visszajönni cos-ra, mert nem akartam, hogy rootolt legyen a telefon, de ugye a nightly/snapshot az az.
Most viszont, hogy felment a cm-13.0-ZNH0EAS2JK, nálam itt is van Root menüpont a Developer opciókban... a lányom teljesen gyári telefonján (amin még zárt a bootloader, és tegnap kapta az ota cm13-at) meg nincs.
Mi a tuti módszer arra, hogy nekem se legyen?
(a recovery már stock, de a bootloader még nyitott, csak a fenti cm13 ment rá fastboottal, semmi supersu) -
DeBe
tag
Felment, a k*cs*g supersu miatt nem indult.
Most viszont, mikor állítanám be a friss androidot, minden kattintás mellé felolvassa az adott funckiót és bekeretezi zöldel, szinte lehetetlen így végig menni a kezdő beállításokon. Hogy tudom ezt kikapcsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo Find N3 (12GB/512GB dual sim) eladó, vagy csere
- OnePlus 7T Pro (8/256Gb) független
- Eladó makulátlan GYÁRI FÜGGETLEN (nem szolgáltatós) Honor 200 mobil 8/256Gb dobozzal, 2 év garival!
- Iphone SE 2022 KÉK Független 64GB ,Használt állapotban,Fóliás lcd, töltőkábellel , eladó akku 79%
- Oneplus 8T 8/128 szép állapotban
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest