Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
Oppenheimer #15437 üzenetére
2 napja mentem vissza 33R-re. Most megcsináltam minden frissítést 05Q-ig. De semmi változás.
Este toszok még rá egy CM12-őt csak a kíváncsiság miatt, de ahogy nézegetem az OPO fórumot, másnak is van ilyen baja, tehát nem a szokásos, hogy halk hivíás alatt és majd xml-ből "tekered fel a volumét", hanem hogy így kampó basszó. Ha üvöltözök, akkor valami kevés átmegy belőle, de normális beszédnél semmise....
Ha meg lemegy az RMA, akkor majd kiderül, hogy a GSM eldobálásom megszűnik-e, vagy marad továbbra is hű társam
csak a CM logót sajnálom
Tyűűűű és ha megvolt az RMA talán már ákszidzsínaoesz-szel jön... vagy szíem12esseleeeee jááá buksi meg közbe kiszökött
SAJNÁLJATOK MÁÁÁR LÉGYSZIII
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24FE 8/128GB bontatlan! 3 év jótállás!
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest