Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Just_Reboot
addikt
válasz
eladogeppc #16695 üzenetére
De nagy kínt látsz te azzal a kamerával...
Vedd meg vagy cseréld el, ha meg nem tetszik úgy is tovább adod.
-
eladogeppc
veterán
Én erre izgulok, nem arra, hogy 2.7Ghz-re hogyan tornásszam fel a CPU-t és milyen Governor, milyen build.prop beállítások kellenek a laggmentességhez...
-
scholes85
csendes tag
válasz
Tessék, ha erre vágysz
bár nem értem minek orbitális felbontású képeket csinálni, ha olyant szeretnék arra fényképezőgépet veszek
-
hkari
őstag
válasz
Ezek se gyengék:
-
somasz
addikt
Az imént nekem is eldobta a hálózatot, ráadásul telefonálás közben, csak a restart segített.
-
scholes85
csendes tag
válasz
eladogeppc #16664 üzenetére
Tessék, professzionálisabb felhasználótól
-
s3nsitivity
addikt
válasz
vitezlejszlo #16690 üzenetére
Amúgy a kínaival ilyen nekem se volt soha.. bár nem tudom pontosan mennyi ideig ment de nem történt az biztos.
Remélem hétfőn megjön az új és megnézem azzal is.Miskolc - Telekom 4G
-
vitezlejszlo
őstag
-
válasz
s3nsitivity #16687 üzenetére
-
berek21
őstag
Na végre megérkeztem! sikerült szereznem egy meghívót(micafighter, és GrandS fórumtársnak örök hála).
Csapot papot otthagyva rohantam hogy le ne járjon, és délután pontban 16 órakor elküldtem a rendelést.
Pont csempéztem. Nem WP.Most már lenyugodtam, csak várni kell.
MIKOR JÖN MÁÁÁÁR...!!! -
tick
aktív tag
válasz
limefuture #16678 üzenetére
akinek nem ébred fel a telefon, előtte zsebben volt? szerintem egyszerűen spórol az energiával a közelség érzékelő, még nem észlelte mi van és be van kapcsolva hogy úgy ne oldjon fel.
hálózat eldobás nekem eddig soha nem volt egy romon sem... -
limefuture
csendes tag
325 ora. LTE telenor. Sose volt meg halozateldobalasom. Sim kartyat decemberben kertem mert elotte meg normal simem volt.
A koppintasra fel nem ebredes mostanaban gyakoribb pedig meg mindig ugyanugy 44S-en vagyok. Gombra se reagal rogton ilyenkor, de ha nyomok rajta 3-4 erosebbet akkor eszhez ter. Probaljatok ki ti is mielott hosszan nyomva kikapcsoljatok. Hatha bejon nektek is.
-
mgTerminator
veterán
válasz
vitezlejszlo #16670 üzenetére
Képzeld, nekem a legújabb cm12-vel pár óra után eldobta... Ja és only 2G!
-
Lacika0002
aktív tag
válasz
cm 12-n teljesen jó a hálózat, semmi bajom vele
-
virkir
veterán
válasz
Mán akkó megbeszéltük tán, hogy haggyad a bánatba az LTE-t hacsak nem azzal gyűn a poresz lefele.
Onyli 3G oszt uptájm a végtelen. -
kcsa
veterán
válasz
vitezlejszlo #16672 üzenetére
akkó' nemszótam.
-
micafighter
nagyúr
válasz
eladogeppc #16668 üzenetére
Ezeket több mint fél éve löttem: [link]. Különböző beállításokkal próbálgattam macro képet készíteni, ezért változóak a képminőségek.
Azóta minden bizonnyal tovább javult a képminőség. Illetve a dropbox nem tudom mennyit ronthat az eredeti képminőségen.
-
kcsa
veterán
válasz
én mondjuk ezzel kezdtem volna, egyszerűbb mint telefont cserélni
-
vitezlejszlo
őstag
Na kérem szépen.
Én vagyok az uptime fesitiszta... merthogy nekem eldobálja a gsm-et... Nos a vadi új RMA-zott telefon 05Q-val 24 óra 42 perck uptime-nál szintén eldobta a gsm-et...
A héten kérek bele másik sim kártyát. Mert innentől már csak az van, ami nem volt cserélve....
laca
-
válasz
eladogeppc #16664 üzenetére
lett már linkelve kép csak a kérésedre, keress vissza
-
eladogeppc
veterán
Nagyon megkoszonnem, ha valaki tudna par kepet loni kozelit, tavolit a kutyujevel.
Holnap reggel ettol fuggne, hogy lecsereljem a mostanit, vagy ne.1000 hála.
-
sparks
senior tag
válasz
s3nsitivity #16653 üzenetére
Nekem a kedd délelőtti expressz rendelésem tegnap váltott át processing-re, és így is maradt. Gondoltam, hogy azért kérek expressz szállítást és fizetek 5 rongyot pluszban, hogy hamarabb ideérjen, de ezek szerint ez csak a lehúzás egy formája. Elég lett volna Royal mail is, nincs különbség...
-
Criton
veterán
válasz
Lacika0002 #16654 üzenetére
Februári firmwaret kell csak felrakni és minden OK.
Kíváncsi vagyok Lord Boeffla mire készül. -
kcsa
veterán
válasz
s3nsitivity #16653 üzenetére
GLS az Royal Mail tulajdon, nekem is ők hozták.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
berek21 #16651 üzenetére
Megnyogodhatsz, nem azért nem kapsz meghívót mert itt sok f@sz van akinek a biznisz a lényeg, hanem mert jelenleg nincs senkinek.
Más,
Most nézem, a Royal Mailes rendelésem jelenleg a GLS depóban van Alsónémdeiben.
Le mertem volna fogadni, hogy MPL futár fogja hozni.. de ezek szerint hétfőn meglátogat a GLS-es bácsi. -
Criton
veterán
válasz
Avicularia #16634 üzenetére
a 19/20.i nightly hazavágja a szenzort, elég ha egy régebbi firmwaret felraksz és megy újra.
-
berek21
őstag
Tegnap sem sikerült meghívót levadásznom. Volt ugyan egy, de arról meg pár perccel lecsúsztam.
Így tehát üzletet ajánlok. Van 2 darab kupon kódom az oppostyle oldalra(hivatalos eu-s forgalmazó).
Az egyik az oldalon található összes termék árából 10% engedményt ad, a másik viszont csak az R5 Gold Edition-hoz jó, és 15% minusz. Tudom nem nagy dolog, de egy próbát megér.
Na, biznicelünk...?
Lécci...?
Valaki... -
sonyz7
tag
válasz
Avicularia #16639 üzenetére
Ahogy eddig, de hagyj ki pár napot szvsz míg javítják a szenzor hibát.
-
mukurisho
tag
válasz
eladogeppc #16647 üzenetére
Holnap lövök párat és felteszem őket.
-
hkari
őstag
válasz
eladogeppc #16619 üzenetére
Volt G2-m, és azt 2 hónap után eladtam, mert borzalmas volt a telefonálási hangminőség, és a ház anyaga.
Ezekben tuti jobb a One, és kamerában sem rosszabb. Akku idő nekem azonos, 1 napot bír, viszont azt mindig. LG-nél még a szörnyen kinéző UI idegesített nagyon, és az apró lagok.A hátlapi gombokon kívül nem igazán van semmi, amiben jobbnak éreztem a G2-t, de az is csak megszokás kérdése..
-
Ixion77
addikt
válasz
eladogeppc #16643 üzenetére
Ez megfelel?
-
eladogeppc
veterán
Valaki tudna a kütyüvel készített képeket belinkelni ?
Kaptam valakitől feljebb, de azon 300-800kb-os képek voltak, amik már át voltak méretezve.
Megköszönném ! -
KIZS
aktív tag
Csak úgy, mert éppen merítem a telefonom...
Tök gyár rommal, állandó LTE és Wifi, Viber, Exchange, Gmail szinkron, pici Waze és nem túl sok telefonálás, de sok böngészés történt három nap alatt. Illetve 7GB zenét másoltam rá wifin, ami egy szép kis szakadéknak látszik a grafikonon.Egyébként azért merítem, mert nem hajlandó csak 97%-ig feltölteni (igen, már töröltem a battery stat -ot, előtte csak 96%-ig ment). Arra gondoltam, ha lemerítem koppra, akkor magához tér. Egyszer már volt ilyen, miután valami custom romot feltettem.
Egész éjjel képes ott állni 97%-on, majd ha kihúzom-bedugom, akkor felkúszik 100%-ra. Ki érti ezt?
-
Avicularia
veterán
válasz
Lacika0002 #16638 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek, most már működik megint
Akkor ezután hogy tudom frissíteni a nightlyt? -
Lacika0002
aktív tag
válasz
Avicularia #16635 üzenetére
Ezt tedd fel és jó lesz.
-
sonyz7
tag
válasz
Avicularia #16634 üzenetére
A mai nightly új modemet is tartalmaz, elég ha visszarakod a februárit.
-
Avicularia
veterán
Ehh, hívást se tudom felvenni, mert nem kapcsol be a kijelző
-
Avicularia
veterán
Mai cm12 nightly hazavágta a proximity sensort vagy csak simán elromlott. Most rakhatom fel megint szüzen, hátha megjavul
Múltkor is újraraktam mikor olyan gond volt, hogy elmenve otthonról kilépve a wifi hatósugarából nem talált mobilnetet, csak egy repülőmód be-ki segített. Na akkor sem oldott meg semmit a szűz telepítés, ugyanúgy rossz volt utána is. Már egész hozzászoktam, hogyha elmegyek itthonról, a kocsi felé már automatikusan nyomom be-ki a repülő módot.
Sőt, ebben a pillanatban be sem tudtam kapcsolni, sem duplakoppal, sem gombbal. Csak sokáig tartott bekapcsológombra reagált és újraindult vele. -
Ixion77
addikt
válasz
vitezlejszlo #16620 üzenetére
Már nem emlékeztem, hogy ki volt a 300 óra mániás, de most hogy ismét felmerült íme egy státuszjelentés: Mióta felvetődött a 300 óra elmélet nem indítottam újra a telefont, mert kíváncsi voltam.
Jelenleg 434 óránál tartok, hálózateldobást továbbra sem tapasztaltam.
Vodafone, Budapest, 05Q, root. -
dns86
tag
Segítsetek kicsit:
Olvastam higy 2 féle rom jön valamikor márciusban. A 12S illetve a ColorOS. Most jelenleg a Cyanogen van rajta. Lehet majd választani hogy melyiket akarom felrakni ha kijött? Vagy ez hogy fog működni? -
micafighter
nagyúr
válasz
eladogeppc #16619 üzenetére
1+1-ben nincs SD kártya hely, tehát a 16GB-ot nem fogod tudni bővíteni később. Szerintem a 4x-es tárhely megéri a pluszpénzt, de ha biztos vagy benne hogy elég a 16GB-s (amiből kb 12 GB lesz szabad), akkor hajrá
Az is igaz hogy az OTG funkció nagyszerüen müködik az 1+1-ben, rácsatolod a pendriveot és látja külön tárhelyként ahogy kell, fényévekkel jobb az OTG-ben mint a 2013-as Nexus 7 tabletem.
(#16626) vitezlejszlo
-
Criton
veterán
válasz
vitezlejszlo #16627 üzenetére
akkor az 5 óra sim nélkül semmit sem ér
-
rum-cajsz
őstag
válasz
eladogeppc #16598 üzenetére
Extreme Digitalban ki tudod próbálni a telefont. Itt van egy teszt albumom, nem vagyok egy fotós fenomén: [link]
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
Criton #16625 üzenetére
Mindenképpen megy a mérés, már tartok vagy 5 óránál
A dobozra rá volt írva, hogy kiegészítő mentes, csak az OPO support level jött későn, hogy ne parázzak majd jön az is. Nem merülök le ne aggódj, hiszen a SIMet se tudom bele tenni
Jó persze megoldottam, de na.
Micafighter: az új első hozzászólásba inkább az előző, immár teljes RMA leírást linkeld be
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
vitezlejszlo #16624 üzenetére
Garanciális ügyintézés várható időtartama, elől az én saját telefonom gariztatott időpontjaival:
Február 25: (1 munkanap): hibajegynyitás (oneplus.net oldalon STORE account menüjében RMA nyitás)
Feburár 27: (3. mn) OP: Ó de sajnáljuk hogy baj van a telóval, itt egy zip, tedd fel, hátha segít.
Február 27: (3. mn) Én: Nem segített.
Február 28: (4. mn) OP: Huha, vissza kéne küldened a telefont, de magyarba nem szállítunk, milyen címre kéred majd a cserekészüléket?
Február 28: Én: Erre a német címre....
Március 3: (6. mn) OP: Na ide kéne küldened a telefont, erre az UK címre vissza a raktárunkba jó?
Március 3: Én: Telefon feladva a királyi postával 9500 ft-ért (azóta tudom: furgefutar.hu, itt UPS 6000 körül elvitte volna)
Március 5: (8. mn) Én: Nyomkövetés szerint a telefon kiért
Március 6: (9. mn) OP: Huha, még nem ért ide ki a telefonod srác!
Március 11: (12. mn) OP: Na itt a telefonod a raktárban, megkaptuk, csihadjál le. De figyeljél mán, hát te magyarba vagy, mi meg már szállítunk oda, szóval tudjuk direkt magyarba küldeni a cseretelefont ha szeretnéd. Írjad meg a címet, ahova kéred a küldést. Hamarosan kapod az emailt a továbbiakról.
Március 11: Én: Ez a magyar címem, de tök jó fejek vagytok, az accountom alatt is átírtam már a német címet magyarra.....
Március 11: OP: Elkészült egy "order" az új telefonról ezzel a dátummal (store account alatt).
Március 12: (13. mn) Én: Az accountom alatt a "my orders"-nél megjelent egy új megrendelés, PENDING állapottal.
Március 13: (14. mn) Én: A küldés állapota PROCESSING-re változott.
Március 16: (15. mn) Én: Állapot COMPLETE-re változott, ekkor megjelent a DHL-es nyomkövetési szám is, miszerint a telefont március 13-án adták át a DHL-nek.
Március 17: (16. mn) Én: DHL átadja a cseretelefont (nekem elbénázta a DHL, csak 3 nappal később 20-án kaptam meg)Hozzávetőlegesen a hibajegy nyitástól számítva kb 16 munkanap, 3 hét alatt kaptam meg a cseretelefont. Nekem a mikrofonom ment tönkre, teljesen új, 2015 02 11 -es gyártású telefont kaptam.
Ami fontos: Telefont az USB kábellel és a SIM kiadóval kell vissza küldeni (ezt kérik - 2015 03 03), DE A TÖLTŐT NEM KELL!!. Amikor küldik a cseretelefont, akkor külön küldik a telefont, és külön másik csomagban a kábelt és a SIM kiadót.
-
Criton
veterán
válasz
vitezlejszlo #16624 üzenetére
csak mire megérkezik, le ne merüljön a telefon
szerintem benézték, amit értelemszerűen nem fognak bevallani, így mondják, hogy jön az is..... valamint majd beszámolót tényleg, hogy 200óra után dobja-e újra a hálózatot....
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
vitezlejszlo #16614 üzenetére
Na most jött egy levél, hogy ne parázzak, a kábelt és a SIM kiadót majd külön küldik. Úgy tűnik ez a normális eljárás...
Na mindjárt össze szedem az RMA tudományt és mehet az első HSZ-be mint frissített dátumos RMA ügyintézés.
-
Bubukain
senior tag
van egy 64Gb-os fekete teló kódom, ha érdekel valakit
GL7G-QJWU-GDOF-ZAT6
-
Criton
veterán
na, Ivan már kiadta a másik kínai vacak Siamiu készülékekre az Android 5.1-et..... a végén tényleg csak a OnePlus marad a végére....
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
Lacika0002 #16618 üzenetére
24-60 óra között nálam, az utolsó build amivel próbáltam az január 16 volt, tehát azóta lehet, megreszelték
De a 02 02 -es Paranoid is ugyanigy nem csengett....
Kiskollégám is már 168 óra körül jár, és neki sincs ilyen nem csöngős gondja...
Szóval ha megoldották, akkor győzelem
-
eladogeppc
veterán
Nem akartam borzolni a kedélyeket, tényleg komolyan kérdeztem mi vár majd a telefonnal rám.
A híváshangminőség , a kamera minőség nekem fontos. Illetve a fogyasztás. Nem vagyok nagy játékos egyébként. Folyamatos 3G/Wifi Exchange,gmail, facebook szinkron pushon szokott lenni, így a G2 illetve a G PRO 2 nagyon jól bírja.
Az LG G3 szerintem sem sikerült úgy ahogy akarták, abban a fórumban ezt szóvátéve kiutált egy bizonyos kör a társaságból. Sajnos ott is sok az elborult fan. Nem látják a laggokat, nem értették, hogy a proci gyárilag sosem fut 2.5Ghz-en, ilyenek.
16GB-os változatra tudnék váltani, szerintem elég az. -
Lacika0002
aktív tag
Cm12- hány óra után jelentkezet a az hogy nem jelez ha hívnak?
Enyém most tart 120h-nál. -
Criton
veterán
válasz
vitezlejszlo #16614 üzenetére
A másik is fain volt nem? Csak a hálózat ment el
Majd 300 óra uptime után írj
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
vitezlejszlo #16606 üzenetére
Na kérem.
Hogy ne legyen kerek a történet, a Support kérte, hogy küldjem vissza a telefont, az USB kábelt és a SIM tálca kiadót is. Viszont ezek hiányoznak a most kapott dobozból.. Üres a helyük. Írtam is, hogy na most mi lesz? Kálvária fólytatódik
De a telefon fain és ez a legfontosabb
Bár kínai...
-
Criton
veterán
válasz
Lacika0002 #16612 üzenetére
Hát de nincs igaza? A mi telefonunk nincs 200ezer felett, és kínai! Szerintem érthető
-
Lacika0002
aktív tag
válasz
Just_Reboot #16580 üzenetére
Jézus isten, igazi agyhalott
-
micafighter
nagyúr
válasz
mgTerminator #16607 üzenetére
Ne kezdjünk már el személyeskedni, eddig is megvolt személyeskedés nélkül a topic
-
s3nsitivity
addikt
válasz
mgTerminator #16609 üzenetére
Az acél logika is megvan látom.
Az alaptalan dolgok még mindig jól mennek.
Mindegy, nem fogok személyeskedni, nem ér az annyit. -
mgTerminator
veterán
válasz
s3nsitivity #16608 üzenetére
Persze, azért nem lopták még el soha a telómat
-
s3nsitivity
addikt
válasz
vitezlejszlo #16606 üzenetére
Ne is mondd.. egy Galaxy Mini van jelenleg a kezemben..
(#16607) mgTerminator
Mondjuk te még 20-nak se nézel ki de mindegy.
-
mgTerminator
veterán
válasz
s3nsitivity #16604 üzenetére
Ohh, már megint itt a 20 éves szoftverfejlesztő, akitől össze kell fosnunk magunkat!
Elnézést mester hogy nem törlöm a Maps adatait minden frissítés után! -
vitezlejszlo
őstag
válasz
vitezlejszlo #16599 üzenetére
Jelentem nincs sárga kijelző, 44S-el jött, már frissül 05Q-ra. Annyira gagyi, hogy így a kinlódás után az S2-vel maga a megtestesült nyugalom újra ezt nyomkodni. Csak úgy kapkodja magát
ŐŐŐÁÁÁ mit is beszélek. Naggyongázul működik...
-
mgTerminator
veterán
válasz
Just_Reboot #16603 üzenetére
Én egyik LG-ről sem hallottam semmi jót
-
s3nsitivity
addikt
válasz
mgTerminator #16602 üzenetére
-
Just_Reboot
addikt
válasz
eladogeppc #16598 üzenetére
"Tény hogy az LG az UI-t jól megcsinálta" Ja persze azért akad a G3 gyári rendszeren.
-
mgTerminator
veterán
válasz
micafighter #16572 üzenetére
Nem, első indításnál ki is írja!
-
s3nsitivity
addikt
válasz
vitezlejszlo #16599 üzenetére
Jöhetne már az én kínai vacakom is..
Hétfőn rendeltem és már tűkön ülök.. A 16 gigás olyan vacak volt, hogy rendeltem egy 64 eset hátha az még szarabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest