Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
HateEternal
tag
válasz
axlfsi #10826 üzenetére
Hát engem is érdekel. Egyébként nekem mindig a vaku villanása látszik és semmi a képből kb.
De ha azt nézzük olyan mint neked az első képeden rögtön a hangszóró mellett csak nekem a másik oldalon. De a tiéden látszik, hogy az az érzékelő. Nekem hasonló pont van csak lejjebb és nem az érzékelőnél hanem kb alatta és az üvegen. Arra gondoltam ,hogy lepottyant és odaütődött picit. Ha fénybe úgy fordítom nagyon tükröződik( mint egy csillámpor).
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S24FE 8/128GB bontatlan! 3 év jótállás!
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest