- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic V2 - origami
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
Új hozzászólás Aktív témák
-
konczy3
senior tag
Köszönöm a válaszokat, végülis nem letszukseglet, csak kíváncsi voltam. Mikor eszembe jut megnyitom és kész.
Never Settle
-
konczy3
senior tag
Sziasztok, utolsó frissítés óta, nem jelez a Gmail, ha email jön.
Minden engedély megadva, nincs akkukimélő bekapcsolva, minden értesítés engedélyezve.
Van egy régi oneplus X-szem, ott jelez mindent.
Volt természetesen újra indítás, alkalmazás kényszerített bezárás, és újratelepítés is.Never Settle
-
konczy3
senior tag
Nálam se jelzett, de csak biztonsági frissítés, semmi extra.
Never Settle
-
konczy3
senior tag
Nálam sincs eddig senki gond, akku is 95% volt este 10kor, és most reggel is, dupla kopp is jó, Ujjlenyomat olvaso is, egyéb hibát se találtam eddig.
Never Settle
-
konczy3
senior tag
Tárcsázó képernyőn felül az a [zöld] számláló mit takar? Eddig nem vettem észre.
Never Settle
-
konczy3
senior tag
Nálam ugyanez volt Nord 2-n, 3-4 féle üveg ment a levesbe mire találtam olyat ami nem ér ki a széléig, és az pont a tok pereméig ér, így nem szedi fel.
Never Settle
-
konczy3
senior tag
Nálam egyenlőre semmi kirívó.
Never Settle
-
konczy3
senior tag
C.13 biztonsági frissítés telepíthető.
Never Settle
-
konczy3
senior tag
Mert biztonsági csomag frissítés.
Never Settle
-
konczy3
senior tag
válasz tbajusz #1276 üzenetére
Nekem előző telefonba kosz volt, akkor csinált ilyet, illetve egyszer egy picit a kábel ki volt csúszva a fejből, akkor is, de gondolom ezeket ellenőrizted. Első körben kellene próbálni kábelcserét, vagy töltőfej cserét, vagy egy másik telefont ami tud legalább 65 wattot teszt jelleggel. Enyém fel éves sincs, egyenlőre itt semmi baj.
Never Settle
-
konczy3
senior tag
Sziasztok. Miért van az, hogy kB 1 hete [ezt] mindig visszaállítja alapbeállításra, van hogy 1 nap többször is?
Never Settle
-
konczy3
senior tag
Meg úgy egészében az akksi durva, 4 óra 20 perc bekapcsolt kijelzővel, és majdnem 15 órás készenléti idővel állandó bekapcsolt AoD, bt, wifi és 90 Herz mellett 51%on van most.
Never Settle
-
konczy3
senior tag
Sziasztok, valakinek lett bevalt üvegfólia, ami a gyári tokkal jó és nem levegősödik be tőle, próbáltam egy wozinskyt meg egy nonamet mindkettő kuka.
Never Settle
-
konczy3
senior tag
2 készülék gyakorlatilag [megegyezik] sőt pár dologban jobbnak írja a sima 2-őt, a T-ben újabb SoC van (bár nem tudom miben jobb) , kicsit gyorsabb töltés, és esetlegesen tovabb lesz frissítés.
Never Settle
-
konczy3
senior tag
Én nagyon [meg vagyok elégedve] állandóan aktív Bluetooth, mobilnet, wifi, AoD, 90 Hz, automata fényerő
Never Settle
-
konczy3
senior tag
válasz Csápájev #1210 üzenetére
[Összehasonlítás] érdekes hogy gyakorlatilag Dimensity 1200 és 1300 szinte megegyezik, amúgy pár dologban érdekes módon a T-t írja gyengébbnek.
Never Settle
-
konczy3
senior tag
Sziasztok, kamerara van valami megoldás, hogy ne csináljon ilyen szar képeket? Még pro módban állítás nélkül is jobb valamivel. Használtok másik szoftvert esetleg, vagy valami okosság?
Never Settle
-
konczy3
senior tag
Sziasztok, ezzel a gyári launcherrel van kis gondom, frissítés előtt sikerült eltüntetnem a Googles dolgot ha balra van húzva a főképernyőn, nem találom a beállítást. Illetve 3 lapot használok, nem tudom hogy lehet az alapértelmezettet állítani, hogy home gombot ha nyomok arra ugorjon. Köszi
Never Settle
-
-
konczy3
senior tag
Még egy kérdés VoLTE és VoWIFI hogy kapcsolható be? Vodafones vagyok Mi9SE-n ment mindegyik. Köszi
Never Settle
-
konczy3
senior tag
Sziasztok, ma laktam be egy ilyen készüléket, kérdésem az lenne, mit kell csinálni hogy a számítógép felismerje a tárhelyet? Hiába dugom rá, csak tölti.
Never Settle
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest