- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitiless
senior tag
Első körben egy Mi 11 Lite 5G, de az Android 12-es frissítés ezen is hazavágta a VoWifit. Így elegem lett ezekből és vettem egy iPhone 13-at. Azzal nincs gond a VoWifivel, se VoLTE-vel és az autóban is rendesen működik. (A VoWifihez meg azért ragaszkodok, mert egyébként nem tudnék a lakásból rendesen telefonálni. Más szolgáltató sem igazán játszik, azoknak sincs térerő rendesen.)
-
Geby
senior tag
Értem. Szóval akkor jelenleg ez a legfrissebb update ami lehet. Nem lenne ezzel gond ha a fent említett két hibát valahogy ki lehetne javítani. Amúgy semmi más gondon nem akadt még a telóval. Akár kézzel is állítok én bármit.
Másnak is van ilyen gondja ?
- Hívás elején felhangosodik max hangerőre a telefon.
- Valamint ha hívás közben jön messenger üzenet akkor felébred a telefon aztán mindent összenyomkodok a fülemmel.Láttam korábban, hogy Telegramon fent vannak a frissítések.....de csak A11-re találtam meg. A12-re nem láttam egyet sem.
-
pitiless
senior tag
Nálam továbbra sem. Most a VoWifi stabilnak tűnik (na ilyenkor szokta feldobni a talpát
), de a fejegységet továbbra is kikészíti, illetve a VoLTE sem működik. Nálam a hétvége körül két dolog változott. Jött az A11-es update és a Mikrotik routerem és ap-m is új szoftvert kapott. ~70 órás uptime-om van, ennyit még soha nem bírt ki a VoWifi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- HP notebook topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hobby elektronika
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged