- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
válasz
Indian74 #1171 üzenetére
Szerintem meg fogom csinálni. Azért vettem oneplust xiaomi után, hogy ne kelljen szívni, mint a miuiban. De ez a telefon a frissítés óta csak romlik.
Van olyan alkalmazás, amit nem lehet bezárni, ha elindítottam. Újra kell indítani a telefont.
Úgy merül mint a Titanik, napi 2x töltöm.
Full térerőn is megszakad a hívás.
A hároméves mi9 gyorsabban oldott fel ujjlenyomattal.
Gps vevő fél percig keresi, hogy hol vagyok.
Ne zavarjanak funkció be van állítva, de ugyanúgy csörög, sőt jó hangos pittyenéssel jelzi hogy aktív. Amikor kedve van. Este tíz, éjjel egy, full hangerő jelzés, hogy csöndben lesz!
Ha lehetne, visszakérném az árát, és vennék egy samsungot. Eddig ez a telefon a legnagyobb csalódás, amim valaha volt, és a legdrágább is! -
rhonin
senior tag
válasz
Indian74 #1155 üzenetére
EU-ba vagy az első kiadott C01 Android 12-es frissítésnél, vagy ami nálam is van A21-es Android 11-es-nél ragadt be mindenki. Ígérgetések vannak, de a hivatalos oldalon elég sok a háborgás emiatt, nem is alaptalanul.
C08 lenne a legújabb update. Indiában elérhető és sok bugot javít C01 óta. Ami még bosszantó, hogy bugmentes update még nem jött ki a kezükből. Általában javítanak valamit és generálnak vele pár új bugot.
Android 11-re vissza tudsz menni de elveszik minden adat és a módjáról fogalmam sincs sajnos. Hivatalos fórumon láttam róla topicot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Motoros topic
- Autós topik
- Minden erejével a 2 nm-re fókuszál a Samsung
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Építő/felújító topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest