- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tahepa
senior tag
Két eltérő szolgáltatoi sim van a készülékben. Hívás közben nincs mobilnet egyik simnél sem. Ez természetes vagy valamit át kell állítani?
-
tahepa
senior tag
válasz
menomano761 #1121 üzenetére
Biztos úgy van ahogy írod.
Én innen vettem az információt :[link]
-
tahepa
senior tag
válasz
novoszath #1115 üzenetére
A német shopban nem tudsz telefont venni. Az [official] szerintem járható út.
-
tahepa
senior tag
válasz
offer199 #937 üzenetére
Nekem a Xiaomi Mi 10 lite 5g-n ( MIUI Global 13.0.2.) a Cube ACR működik a mai napig és remélem ezen is fog menni. A program nekem a hivatalos verzió ( nem tört) éves fizetéssel.
(#940) fant0mi
Köszönöm az infót..és valóban működik. Lehet hogy fogok még hülye kérdéseket feltenni... Sorry előre is. -
tahepa
senior tag
Most "lakom be" a készüléket ( 12/256) igaz még csak sim nélkül (amig nem teszek rá temp.glass-t addig nem hagyja el a lakást)
Egyenlőre olyan ikont keresnék amivel manuálban le tudom zárni a képernyőt , létezik ilyen beállítás? -
tahepa
senior tag
Én mindig innen rendeltem a telefonjaimhoz ...eddig jók voltak....majd most is ki fog derülni hogy megfelelőek-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest