- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Yettel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fant0mi
őstag
A kikapcsológomb hosszú megnyomására a régebbi fw esetén tudtam választani a Google Pay-hez hozzáadott kártyák közül, melyikkel fizessek éppen. Ez az új szoftverrel nem lehet, mert hosszú gombnyomásra csak újraindítani és kikapcsolni lehet a telefont, a gpay feature eltűnt.
Más is küzd ezzel? -
fant0mi
őstag
válasz Takiatika76 #1239 üzenetére
47%, 2:13 kijelzőidővel, 2 sim, állandó mobilnet, és ma több mint 1 órát pofáztam rajta.
Régen jobb volt, az biztos. Anno nekem is megvolt a 8 óra kijelzőidő.[ Szerkesztve ]
-
fant0mi
őstag
válasz Takiatika76 #1236 üzenetére
Nekem az intelligent service szívta nagyon. Az apkmirror oldalról újratettem ezt az appot, és jó lett.
-
fant0mi
őstag
Eddig a lock gomb hosszú megnyomására behozta az nfc-s fizetési lehetőségeket, választhattam a hozzáadott bankkártyák közül.
Most meg csak újraindítás meg kikapcsolás van. -
fant0mi
őstag
Nekem az a bajom, hogy 2 sim van benne, alapból úgy van beállítva, hogy a céges simről hívja a számokat. De van egy beállítás a kontaktoknál, hogy az alapbeallitast nem figyelve melyik legyen a kimenő hívás sim kártyája adott kontaktnál. Na ez nem működik, mindig mindent az alapértelmezett simről hív.
Vagy pedig minden hívásnál kiválaszthatom a kimenő simet. Ami sok felesleges tapintás lenne. -
fant0mi
őstag
válasz petya2012 #797 üzenetére
Sima 7-esem volt előtte. Annak a gyári appjait jobban szerettem, komfortosabbak, okosabbak voltak. Ebben google alap tárcsázó, messages app van, és nem lehet rá feltenni a oneplusosat, hiába a remek indiai leírások, eu verzión nem működik. De már megszoktam a googles egyszerűséget.
Az üzemidő wifis nettel csodás, 10 óra képernyőidő.
A fotókra nincs panaszom, de nem vagyok nagy fotós. Kb kéthavonta jön frissítés, általában a biztonsági csomag, néha javítanak ezt-azt.
A rendszer oneplusonsan gördülékeny.[ Szerkesztve ]
-
fant0mi
őstag
válasz petya2012 #795 üzenetére
Némelyik kocsival nem jó az Android Auto. (Engem nem zavar, mert nekem nincs AA a kocsimban.)
Kevesen használják, de a Telekom VoWifi nem működik tartósan (pár órától pár napig megy, utána újra kell indítani), de a VoLTE remek, stabil. (Tudok nélküle élni. VoLTE legyen, a többi nem érdekes.)
A gyári kamera app elfelejti az utolsó vaku beállítást. (Engem megint nem zavar, mert a vakut nagyon ritkán használom.)Ennyire emlékszem.
-
fant0mi
őstag
válasz pitiless #780 üzenetére
Azért ne hasonlítsd már ezt a 7T Pro-hoz. Nem egy kategória a kettő. A 7T Pro a mai napig egy tök jó telefon, de flagship volt, ennek megfelelő árral, és ennek megfelelő figyelemmel a gyártótól.
Sima 7-esem volt, és komfortosabb volt, a volte-t mindig mókolnom kellett, de kb ennyi bajom volt vele. Meg annak az akksija volt gyengébb (újkorában sem tudott ennyit, mint a Nord2). -
fant0mi
őstag
Jött frissítés. Semmi extra.
-
fant0mi
őstag
Na, nekem jött a gyári frissítőben is, meg Oxygen Updaterben is. A gyári annyival kényelmesebb, hogy nem kézzel kell bemenni a recoverybe.
Most felmászott a vowifire (gondolom a restart végett, mert egész múlt héten nem láttam az ikonját sem, de csak ezért nem akartam újraindítani). Kíváncsi leszek... -
fant0mi
őstag
-
fant0mi
őstag
Na akkor van is egy bug.
Lefolytattam egy vowifi beszelgetest. Stabil, minosegi vonal volt. Letettem a telefont, viszont a wifi kapcsolatnal megjelent egy felkialtojel, hogy no internet connection. Nem is tudtam bongeszni a telefonomon. Ki kellett kapcsoljam a telefonon a wifit, majd vissza, akkor javult meg. -
fant0mi
őstag
válasz gretzky77 #400 üzenetére
Amit nem szeretek benne, hogy a Oneplusos tárcsázó nem használható, nem is telepíthető. A google gyáriját használja. A telefonkönyv és a híváslista emiatt nem olyan informatív és komfortos, mint a Oneplus 7-esemen volt, és a hívásrögzítő sem megy.
Telekom Volte működik szépen, mindenféle mókolás nélkül is, annyi van, hogy a volte ikont nem teszi ki, de működik jól.
A telefon szép, a kamera jó, a rendszer fluid. -
fant0mi
őstag
válasz Shinnokina #394 üzenetére
EU raktárból jön, nem jött rá semmi plusz ktsg.
-
fant0mi
őstag
válasz pitiless #375 üzenetére
Olvastalak.
A telekomos volte ikonja nem erdekel, azt OP7-en is kikapcsoltam (az ikont). Csak mukodjon.
A telekom vowifivel nem voltam megelegedve, nem hasznalom most sem.
Megy tovabb a csaladban az OP7, nekem mar keves az akku ido, uton vagyok egesz nap. Bar a 6 ora feletti SoT wifi eseten megvan siman.
Volt xiaomi a kezem kozott, nekem nem tetszik a rendszere, kiesik a valasztasbol.
Nincs szuksegem 6-700 euros keszulekekre, ezert dontottem a Nord2 mellett. Ami nekem kell, az a volte, jo akku, fluid rendszer, nfc fizetes. Remelem bevalik.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hisense LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest