- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capricornhun
tag
Persze gondoltam rá, de ...nem tudom.
pixel 6 hibák -
trouble
senior tag
-
s4tch
veterán
Továbbra is a Oneplus fórumon van a megfejtés, nem az xda-n, vagy az ő posztjukat átvevő oldalakon. Ez a build egyelőre az indiai verzióra megy fel, nem az európaira, xda ide vagy oda, ráadásul a build megegyezik a bétával, és nincs róla semmi hivatalos csatornából származó infó, pedig ilyesmit azért szoktak kommunikálni a gyártók. Nord 2 telegram csatornából ugyanezt lehet leszűrni.
Egyébként nem kacsa a hír, csak minket (egyelőre legalábbis) nem érint. Sajnálom, hogy mellre szívtad. Posztolj legközelebb is, de békélj meg vele, hogy jöhet valaki, aki a pontatlan infót pontosítja. Semmi személyes.
-
pitiless
senior tag
Teljes mértékben megegyezik az open beta 2-vel, 'stable beta'-nak nevezték a oneplus fórumon. Páran megkapták, olyanok is, akik nem váltottak át beta channelre. Volt olyan aki elvitte service centerbe, hogy tegyék neki vissza a 11-et, megkapta, majd szépen visszamászott neki a beta.
-
pitiless
senior tag
Nem, ez esetben nem az AA a ludas. Hirtelen felindulásból vettem egy Xiaomi Mi 11 Lite 5G-t és azzal tökéletes, a 7T Proval, amit a Nord 2 előtt használtam, azzal szintén.
Engem pedig azért érint nagyon rosszul, mert az autóban lévő szoftvert is hazavágja, onnantól semmilyen telefonnal nem megy az AA, de a CarPlay sem. És jöhet a vuduzás meg az esőtánc, hogy épp mire és mikor fog megint magához térni. -
pitiless
senior tag
Hát én most szívem szerint a falhoz vágnám... 3 nyitott jegyem van a 1+-nál, de érik a negyedik...
- VoWifi Telekomnál gyakran megszakad, visszakapcsolódni csak reboot vagy sim be/ki után hajlandó
- Gmail nem szinkronizál
- Android Autohoz egy media error után csatlakozik, néha teljesen kiakasztja a fejegységet, resetelni kellA következő pedig a Telekom VoLTE nem működik. Beállítás van, kijelzés nincs, de nagyon sokszor 3G-re vagy 2G-re fallbackkel hívásnál. És azt sem látnám működni, hogy hívás közben a második SIM-re dobná az adatkapcsolatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hardcore café
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini PC
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest