Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a OnePlus 13T
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thoty
senior tag
válasz
#40047616 #1623 üzenetére
Nekem az eggyel korábbi szoftververzión is melegedett már, de talán azzal még nem lőtte ki az appot.
Egyébként a OnePlus fóruma tele van heating issue bejegyzésekkel, és sehol nem volt megfelelő válasz a problémára, csak az ilyen bullshitek vannak, hogy csökkentsd a fényerőt, kapcsold ki amit nem basználsz (BT, Wifi, GPS, 4G, stb.) ami szerintem 2021-ben kritikán aluli javaslat.
Értem én, hogy 40 fok van, meg süt a nap, de soha, egyik telefonom sem volt ilyen, hogy 5-10 perc használat után el akarjon menni hűsölni a sarokba...
Kb. 2 hete félig átköltöztem egy Poco X3 Pro-ra, ugyanott, ugyanolyan körülmények közt használom, mint a OP8T-t (vagy akár az összes korábbi telefonomat), és semmi baja, nem panaszkodik. Nyilván, mivel süti a nap, picit melegebb, de nem annyira, mint a OP8T.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A OnePlus 8T az alapmodell bővített funkcionalitású kiadása, ahogy mindig. Jobb (és sík) kijelző, gyorsabb töltés, gyorsabb belső tárhely, Android 11, de a teljesen használhatatlan makró kamera most komolyan, minek?
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest