Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Linkin1994
üzenetére
Hát igen és főleg az olyan alkalmazásoknál idegesítő ez amiket az ember megvett.

-
törölt tag
Jó lenne ha egyre több gyártó kiadná már a 11-es droidot és akkor talán a játék fejlesztők is optimalizálnák a játékukat az új rendszerhez.
A Mudrunner és a Grid sem indul el pedig megvettem és játszanák mindkettővel. 
-
mukisrác
aktív tag
Ha rádugom a gyári töltőjére a telefont, akkor nem kellene kiírnia hogy most éppen Warp töltés folyik? (az előző 7T-m esetében így volt)
A Másik,
hogy ma úgy kifagyott a googel dialer-em hogy csak na, a hard reset adta neki a másikat. 11-re miért nincs meg a gyári Oneplus tárcsázó? Mi történt vele? -
Kevin8997
tag
Sziasztok,
Ha itthoni forgalmazotol veszem a telefont akkor jol sejtem, hogy a forgalmazoi 2 eves gari jar ra ? -
Quidam
csendes tag
Sziasztok! Aki használja a google segédet, annak milyen nyelven kommunikál? Azért kérdezem, mert miután belépek a google fiókba nem magyar és ki se lehet választani, de előtte magyarul "beszélt" utána meg angolul. Köszönöm!
-
törölt tag
Mégegy kérdés
A záróképernyő hátterét meg lehet változtatni? Nem találtam sehol. -
törölt tag
válasz
Linkin1994
üzenetére
Huawei után eléggé. Ami egyből feltünt hogy nincs annyi előre telepített program, és kevesebb a személyre szabási lehetőség. Szerintem az emui és a stock droid között ez az arany középút.
-
-
törölt tag
Azt hol tudom beállítani hogy a hangerő gombok ne a média hanem a csengetés hangerejét állítsák?
-
törölt tag
Utolsó kérdés mára
Az Insight nevű aodnál vajon mennyi esélye van a beégésnek? Az előzöre: Nekem nincs bajom a gyári betütípussal csak az összes huawei mobilomon én állítottam be a kedvencemet és furcsa most a gyári . Amúgy ezt használtam már évek óta: link -
törölt tag
Nézegettem a beállításokat és a testreszabásnál írja hogy "betütípus" de ha belépek a menübe nem találom hogy hol lehetne állítani. link A másik hogy az aod fényerejét nem lehet állítani? A P30-on sokkal világosabb és észrevehetöbb volt. Meg még annyi hogy játszik valaki a mudrunner-el? Bocsi a sok kérdésért!

-
törölt tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget!

-
mukisrác
aktív tag
-
törölt tag
válasz
Linkin1994
üzenetére
Az mi és hogyan működik? Ez az első oneplus-om úgyhogy bocsi a "hülye" kérdésekért!

-
törölt tag
A gyári galéria alkalmazásban nem lehet mappákat elrejteni? Melyik a legfrissebb szoftver verzió? Az enyémen 11.0.4. 5 van. Amúgy ez a gyári szilikon tok amit adtak a telefonhoz brutál jó szerintem.

-
alexander12
aktív tag
Nekem is megjött. Állítgatom befele.
Az első gondom már megvolt a huawei health-szel.Kellett a watch gt2 -höz -
törölt tag
Na megvan a 8t
Eddig még csak beállítom és ismerkedek vele. Amit észrevettem hogy a Mudrunner játék nem indul. Másnál sem? -
Dr. Maci
tag
Köszönöm, hogy megnézted.
Akkor ez valami rendszerszintű probléma a Oneplus-nál. Így tehát mindegy, hogy itthoni forgalmazó esetén kitől rendeljük, úgyis 1 évet kapunk rá.
Ezt valakinek kellene jelezni, hogy hivatalos viszonteladótól vettük mindannyian, így jár a két év garancia.Talán az Edigitálnál elindított ügyem lehet, hogy segít ezen a problémán. Inkább mégis kibontom azt a csomagot ezek ismeretében.
-
Dr. Maci
tag
Igen, pontosan ez a helyzet, amit írsz.
Esküszöm, hogy nem tudom mit gondoljak a garanciális háttérről. Még nem is mertem emiatt kinyitni a csomagot, mert lehet, hogy el fogok állni a vásárlástól, ha csak egy év a support.
Az Edigitáltól is megkérdeztem, elküldtem nekik is ezt a párbeszéd részletet, de nem reagáltak egyelőre semmit. Bárcsak úgy lenne, hogy ezek a supportosok egyszerűen nincsenek képben. Mindenesetre kíváncsi lennék, hogy azoknak a tulajdonosoknak mit mondanak, akik például az alzáról vásárolták a készüléket. -
válasz
Dr. Maci
üzenetére
Ez így érdekes, mert az egyik mobilarena MA!gazin-ban írta Bog, hogy van magyar oneplus support.
Én írtam Bog-nak egy emailt hogy legyen szíves kérdezzen már rá, hogy mely magyar forgalmazó ad gyári 2 év garanciát, ezt írta válaszban:
"Magyarországról kiszolgált hivatalos csatornáink: Media Markt, Extreme Digital, eMAG, mobilszolgáltatók, esetükben 24 hónap garancia van érvényben.
Vásárlók vásárlás helyszínére vihetik vissza javításra leadni a terméket.
Itt rendelhetnek door-to-door szervizt hivatalos csatornán történő vásárlást követően: oneplus.com/hu/support"A te leveled alapján az Alza se az, pedig itt le is van írva, hogy gyári!
Szerintem aki neked válaszolt supportos, az nincs teljesen képben.
-
Dr. Maci
tag
válasz
mukisrác
üzenetére
Hát emberek az a helyzet, hogy az IMEI szám alapján azt mondta az ügyfélszolgálatos, hogy egy évi garancia van rá. Sőt, mindenre egy évi garancia van függetlenül attól, hogy hol vesszük a készüléket. Csak akkor kapunk két évet, ha a hivatalos weboldalról vesszük meg.
"I would like to inform you that If any buy from Oneplus official website it will be 2 years warranty and from 3rd party stores the warranty will be 1 year.
F...] Even if I buy the product in the Eu? I thought that all the products which dedicated to distribute in the Eu have 2-year warranty. [...]
I am sorry. It will be 2 years only when the customers purchase from Official website." -
Dr. Maci
tag
Segítséget szeretnék kérni: megjött az edigitáltól a telefonom. Bontatlan volt a csomag, az teljesen rendben van. A oneplus oldalán beregisztráltam a készüléket IMEI szám alapján, ezzel sem volt probléma, mert elfogadta a regisztrációt, viszont azt sehol nem találom, hogy hány év garanciára vagyok jogosult. Ezt hol lehet megnézni?
-
válasz
alexander12
üzenetére
Nem tudom pontosan milyen adatokat szeretnél átmásolni, de nekem a Google backup mindig elég volt.
Bizonyos alkalmazás adatokat is áthozza, wifi jelszavakat is stb.
Én nem hiszek ezekben a clónozó appokban. -
Fail3D!
addikt
Lg v30 ről jöttem.. azon kívül hogy sajnos még nagyobb lett a telefon ami hátrányként élek meg. Mindenben sokkal jobb de ez alap:)
-
alexander12
aktív tag
Ki miről vált? Mivel, hogyan tervezi az átköltözést?
Teljes tiszta telepítést, vagy huawei phone clonet lehet használni pár dolog átköltöztetésére?
Remélem holnap megjön
-
fcbarca
őstag
sziasztok.sajnos az OP 8 forum nem nagyon megy, igy lenne ide 2 kérdésem.
Hol találom android 11 alatt az egykezes modot?
illetve van e megoldás beállitani a messenger régi chatfejeit? (az az android 11 rendszerszintu buborek mod nagyon bugos) -
válasz
AeSDé Team
üzenetére
Sehol nem írják, hogy gyári!
Annyit írnak, hogy 2 év garancia, de ez valószínűleg csak náluk érvényesíthető szokásos sufni gsm garancia lesz. -
AeSDé Team
őstag
Sziasztok!
Ez feltételezem hogy az állításuk ellenére nem gyári garis, ugye?
[link]Van valakinek tapasztalata velük?
Láttam a fenti alzás linket, az is vonzó, de azért mégis van némi árkülönbség
-
Tomtotom
senior tag
Nagyon szépen köszi mindenkinek a válaszokat, szerintem megrendelem a zöldet
(bár az ezüst jobban tetszik), de Huawei-ről másra nem igazán szeretnék váltani. A XiAomi nem jön be.
-
mukisrác
aktív tag
Azt jól látom, hogy a default tárcsázó app a Google dialer és az üzenet küldő meg a Google messages?
Nem volt a oneplus-nak sajátja? Azokat úgy megszoktam... -
Tomtotom
senior tag
Sziasztok! Szerintetek a zöld nem gáz egy férfi kezében? Megjelenés óta várom a Telekom-tól, erre csak zöld van. Igaz, tokban nem látszik
-
Bazi.Joe
tag
válasz
üzenetére
Inkább én fogok tőled kérdezni!
3 éve gyűrök egy Huawei Mate 10 Prot és nemrég hoztam ki egy Iphone 12 Prot Telekomtól!
Nem nagyon bíztam már hogy Oneplus megjelenik náluk és Samsung pedig elég nagy kérőjel nálam. Mellesleg ezer éve nem volt Samsungom.Az Iphonenal nem tudtam megbarátkozni pedig nem rossz készülék de holnap viszem vissza Telekomhoz és lehet a következő a 8T lesz amit kihozok!!
-
-
mukisrác
aktív tag
Sziasztok, mai nappal csatlakozom hozzátok, egy aquamarine green, 8/128-as példánnyal.
7T-ről váltottam, előtte 5T volt, így oneplus fronton nem vagyok szűz, de azért elképzelhető hogy lesz majd kérdésem hozzátok. -
Tomtotom
senior tag
Sziasztok! Látom a Telekom oldalán megjelent
. Szerintetek lesz szürkében is, mert már azon agyalok, hogy rendelem zöldben, viszont a szürke tetszik igazán
-
Bazi.Joe
tag
válasz
alexander12
üzenetére
Telekomnál kapható kint van!
-
alexander12
aktív tag
Nemsokára kint lesz a telekom oldalán
-
Dr. Maci
tag
válasz
stfreddy
üzenetére
Köszi, hogy megnyugtattál, visszaállt a vérnyomásom a normál tartományba
Remélem nem lesz nagy gond a kiszállítással, 27-én rendeltem meg tőlük és dec.3-7 közé ígérik a kiszállítást. Meglátjuk. Mindenesetre azért a futárral kibontatom az átvételkor, ha úgy tűnik, hogy újracsomagolt, akkor megy vissza.Az utóbbi időben belefutottam a HTC-nél egy végtelen garanciáztatós történetbe, meg a Western Digitalnál is, bár utóbbinál én voltam a hülye. Most jó lenne ezt elkerülni. Szóval reménykedem.
-
Dr. Maci
tag
Atyaég, ez horror.Hát ha ilyesmit megneszelek, rögtön megy vissza az áru és kérem vissza a pénzem.Remélem nem futok bele ilyenbe. Eddig azt gondoltam, hogy jó üzletet csináltam, de ez most kissé megrémített.Az Alzáról, meg az Emagról nem akartam rendelni, mert azokról is nagyon érdekes történeteket lehet olvasni. A B-tel-en gondolkodtam még, korábban rendeltem onnan, de gondoltam, hogy a 10.000-es felár megéri a gyártói garanciát.
Ezek szerint az Edigidtal nem hivatalos garanciát ad?
Abban hitben voltam eddig, hogy ez patyolattiszta lesz garanciáztatás szempontjából, ha esetleg arra kerülne a sor, bár nagyon remélem, hogy nem fog. -
Diák66
őstag
válasz
Dr. Maci
üzenetére
Edigitalra mérges vagyok, már egy hete várok, hogy a panaszomat kivizsgálják. Szállító, avgy ők hibáztak, nem tudom, de gyakorlatilag kaptam egy használt és törött szárítógépet újracsomagolva. Az eleje repedt és a víztartályban lötyögött a víz. Valaki biztosan visszaküldte így 14 napon belül, azt tojtak rá magasról. Az Emag-os összeborulással nem éppen jó irányba indultak el. Régen jók voltak, ma már kétszer meggondolom, hogy mit vegyek tőlük. Nekem egyébként csak hivatalos hazai garis kellene és a 12/256-os verzió, szürkében. Néztem a 8 Pro-t is, de még kifutóként is igen borsos.
-
Dr. Maci
tag
Én extreme digitalból vettem, mert leárazták a Black Friday akció keretében. Így két év gyártói garancia lesz rá. Mivel ali expressről sem lett volna sokkal olcsóbb, ezért úgy voltam vele, hogy most itt az alkalom. A kiszállítást nem sietik el, de a jó munkához idő kell
Remélem, hogy nem lesz vele probléma. -
Dr. Maci
tag
Hamarosan én is csatlakozom a készülékbirtokosok klubjához, tegnap rendeltem meg, alig várom, hogy megérkezzen. Ez lesz az első Oneplus telefonom.
-
törölt tag
Aki esetleg velem együtt a telekomra vár hogy mikor kerül be a kínálatba, twitteren azt írták hogy a közeljövőben biztos nem. 😡
-
-
Megyerge
csendes tag
Sziasztok! Tegnap jött meg végre a teló a 11.11-es rendelési rush után, imádom oda meg vissza, viszont sehogy se akarja lenémítani a messenger hangokat, ha üzenet érkezik (a rezgés maradhat). Az alkalmazáson belüli hangok opció ki van kapcsolva (másik telefonon ez bevált), de ez nem segített és sajna nincs az értesítési hangok között "néma" lehetőség. Valakinek esetleg tippje? Köszi
-
Fail3D!
addikt
Még annyi segítséget ha tudnátok írni, honnan látom mennyi gyártói garancia van a készülékre? Beregisztráltam készüléket, de nem ir a oneplus oldalon semmit hogy garancia van e rá v sem.
-
Fail3D!
addikt
Telenornál a volte működik valakinek? Elvileg kiírva is és a beállítások között is kellene látnom ugye?
-
CTraktor
csendes tag
válasz
kristoof92
üzenetére
2 - Nekem nem jelent meg a kártyám. A G. Pay azonban működik.
-
kristoof92
tag
1 - Mekkora kábel van a gyári csomagban, 100 cm, vagy 150 cm?
2 - Aki Google Payhez hozzáadott kártyát vagy kártyákat, annál a kikapcsológomb menüben (vagy hogy mondják ezt) megjelent a kártya?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung kuponkunyeráló
- Diablo IV
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Fujifilm X
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- 27% - GIGABYTE RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Sennheiser HD650 fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A Mudrunner és a Grid sem indul el pedig megvettem és játszanák mindkettővel.

Erre nem jöttem volna rá. 

Abban hitben voltam eddig, hogy ez patyolattiszta lesz garanciáztatás szempontjából, ha esetleg arra kerülne a sor, bár nagyon remélem, hogy nem fog.