Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diák66
őstag
Na ez az... az Alza számomra sosem volt megbízható kereskedő, már a reklámjától is frászt kapot...az a gagyi zöld idegesítő hangú UFO. Az Extreme Digitál is kiesett amióta a románokkal összeházasodtak, bár még tőlük csak-csak megveszem, ha nagyon kell. A Telekom lenne jó, persze Domino-ban, csak jó ár is társuljon hozzá. Azoknál biztos érvényesíthető a garancia. Gondolkoztam azon is, hogy kell-e 12 GB RAM.... de ha azt veszem az árkülönbözet hozza magával azt, hogy 3 év garanciát kell vállalniuk! Nem mindegy, hogy hogyan és hová kell eljuttatni a telefont, ha gond lenne vele. Na meg, hogy a gyártó vállalta-e a garanciát, vagy az eladó, mert szürke importos a telefon.
-
morfeus08
tag
válasz
Dr. Maci
üzenetére
Szia!
Köszönjük az infót, az az egy nem világos számomra, hogy mi köze az OTG-nek egy füleshez
, de a lényeg, hogy megoldja a problémát.Más: A gyári kamera alkalmazásnál, ez az "Intelligens jelenetfelismerés" funkció hogy működik pontosan? Azért kérdem mert olvasni mindenfélét, hogy mikor megjelenik a piktogram bal alul akkor rá kell nyomni, máshol meg azt hogy akkor kapcsolod ki ha rányomsz. Illetve nekem a működése is kicsit hektikus, értem ez alatt, hogy kell neki jócskán idő míg kitalálja mi lehet a jelenet és ha egy kicsit megmozdul máris eltűnik. Köszönöm
-
Dr. Maci
tag
Kedves Fórumtársak!
Van egy korábbi Samsung telefonhoz kapott vezetékes, USB C kábeles AKG fülesem. Megpróbáltam a telefonhoz csatlakoztatni, de nem ismerte fel. Ennek mi lehet az oka? Dobhatom a fülest a kukába?
-
sch_a
addikt
Az ambient display mennyire szívja az akksit? Figyeltétek már?
-
-
balintXD
tag
Sziasztok!
Egy kis infót szeretnék kérni ennek a telefonnak az akkumulátorával kapcsolatban.
Jelenleg egy S10e-t használok, már az S6 óta az S széria van nálam, de az akkumulátor rendszeresen csalódást okoz és elég heavy user vagyok, a játékot kivéve mindenre sokat használom.
Most az S20FE és a nagyon hasonló a Oneplus 8T van kiszemelve, és az egyik dealbreaker az akksi lesz. Általánosságban milyen üzemidőt, mennyi képernyőidőt tapasztaltok?
Volt a kezemben már rövid időre a teló, ami akkor csalódástkeltő volt az a kamera, ami nem ideális fényviszonyok között egyáltalán nem találta a fehéregyensúlyt, és sárgás fotói voltak.
Ezzel nálatok mi a helyzet? -
mukisrác
aktív tag
válasz
harsanyi315
üzenetére
Talán nincs még veszve minden:
[link] -
harsanyi315
csendes tag
Sziasztok!
Miért van az újabb OnePlus telefonokon Google Tárcsázó?
Már sosem fog visszatérni a rendes OP tárcsázó? -
tarbela777
tag
Üdv mindenkinek! Hamarosan én is 8T tulaj leszek.
-
Diák66
őstag
Egy kedves OnePlus 8T tulaj letesztelne nekem egy appot, hogy működik-e rajta normálisan? PÜ-ben felkeresném, ha nem gond.
-
Diák66
őstag
-
Diák66
őstag
A Telekomnál kapható OnePlus 8T az más Androiddal van ellátva, mint a független, hazai verziós? Vagy OnePlus terén nincs különbség, mint pl a Samsung telefonoknál? Köszönöm.
-
mukisrác
aktív tag
Sziasztok, a Google tárcsázó nálatok rendesen jelzi a nem fogadott hívásokat? Azt írja ki, miután megszűnik a hívás, "felvéve egy másik eszközön"
Eddig ez nem ilyen volt, nincs másik eszközöm, nincs hangposta szolgáltatás, semmi.
[kép] -
tovgab
aktív tag
válasz
rigoberto
üzenetére
Én is cáfolnám. Nagyon nem mind1, hogy egy fóliát tapicskolsz, vagy egy üveg felületet. Pl. van olyan játék (fps), ami majdnem játszhatatlan fóliás kijelzővel, üveggel, meg mint az álom.
Érdekes módon a 7 Pro-n és most a 8 Pro-n is tökéletesen működik üveg alatt (Nillkin 3D DS+ Max) az ujjlenyomat olvasó, szóval használjatok nyugodtan üveget. A fólia sátornak való, nem telefonra.
-
válasz
rigoberto
üzenetére
" Az üveg ablakba való, nem telefonra. "
Cáfolom a kijelentésed: Én vigyázok a saját dolgaimra, de sajnos előfordult már kétszer az elmúlt években, hogy leesett a telefonom és mivel üveg védte a kijelzőt, ezért semmi baja nem lett, leszedtem, tettem fel másikat és kész!
Tempered Glass nélkül kijelzőt kellett volna cseréltetni.
-
Tomtotom
senior tag
válasz
gubitibi78
üzenetére
Szia! Nekem is működik, igaz újra kellett tanítani, de tökéletes. Néha erősebben kell az ujjam rányomni
-
rigoberto
őstag
válasz
gubitibi78
üzenetére
Túl vastag az az üveg.
Kuka.
Használj sima fóliát.
Az üveg ablakba való, nem telefonra. -
Fionella
tag
válasz
gubitibi78
üzenetére
Szia!
Ez érdekes! Nekem rendben működik.
-
gubitibi78
újonc
Sziasztok!
Tapasztalat megosztás a Oneplus store-ból rendelt 3D Tempered Glass-al kapcsolatban.
Felhelyezés után az ujjlenyomat olvasó nem működik.
A régi felvételek törlése után nem lehet újat felvenni, azt írja, hogy koszos a felület, tisztítsa meg.
Természetesen tiszta a felület, és a kezem is.😀
Újraindítás nem segített.
Eltávolítva az üveget rendben működik az ujjlenyomat olvasó.Üdv!
-
zizidor
őstag
Nekem is a KB05BA van, akkor nem itt lesz a különbség.
Ahogy @Diák66 is írja, két külön dolog az 5G csatlakozás, meg az, hogy egyáltalán látható-e maga a szolgáltatás. A nem-5G tarifások elől elrejtik a rádiójelet?
Megpróbáltam bármilyen módosítás nélkül csak megnézni az itt leírt lehetőséget. Egyelőre ez sem működik, a meglévő driverekkel nem ismeri fel a mobilt (ismeretlen eszköz).
-
Hegepapa
csendes tag
Csak akkor fogja látni az 5g-t ha olyan csomagban vagy másképp nem én már leteszteltem az én kártyám nem de bele dobtam párom kártyáját és azzal rögtön volt 5g
-
zizidor
őstag
válasz
üzenetére
Azt hol lehet megnézni?

Telekomék mindössze ennyit írnak: "Az 5G hálózati képességet biztosító mobilinteret-szolgáltatás kizárólag 5G képes eszköz használatával vehető igénybe, 5G képes hálózati lefedettség esetén."A mobilnak díjcsomag hiányában is látnia kellene magát az 5G szolgáltatást, nem? Még ha nem is lehetne kiválasztani.
-
zizidor
őstag
Csak úgy kíváncsiságból nézegettem mit művel a mobil 5G-vel. Egyelőre semmit.
- A 2G/3G/4G/5G opció van kiválasztva.
- A Telekom térképe szerint 5G-s területen vagyok.
- Firmware az a "OnePlus8TOxygen_15.E.21_OTA_0210_all" ami jelenleg Magyarországhoz hivatalosan letölthető (plusz a két azóta kiadott patch lett telepítve).
5G sehol.Van valami egyéb feltétele is?
-
jon100
csendes tag
válasz
CTraktor
üzenetére
Szia. https://forum.xda-developers.com/attachments/com-oem-oemlogkit_1-0-1_minapi28-nodpi-_apkmirror-com-apk.5027715/
Tölsd le a linkről a programot telepítsd a a tárcsázóba üsd be *#800# kódot a listából válaszd ki Function Switch menüpontott engedélyezd a volt funkciót teló újra indul már megjelenik a volte ikon és ki-be lehet kapcsolni a szokott sim kártyák kezelésénél. -
CTraktor
csendes tag
Működik valakinek a VoLTE Telenor hálózaton?
-
Fionella
tag
válasz
alexander12
üzenetére
Én nagyon sokszor használtam. És a gördülő képernyő képet is. Az is egy koppintás és utána egy S rajzolása. Szerencsére ezt a 8T is tudja, csak más módon.
-
alexander12
aktív tag
Ascend P6 óta csak huaweiem volt, de ezt nem is tudtam
csak a két koppintásost
-
Fionella
tag
Megjött a gyári kijelzővédő üveg. A szösztelenítéshez jó szolgálatot tett az eredeti fólia. Azzal szedtem le először a szöszöket és csak utána használtam az üveghez küldöttet. Így sikerült szöszmentesen feltenni. de tényleg lehet vele szórakozni. Pedig nekem is a sokadik telefon és sokadik kijelzővédő felhelyezése volt.
-
törölt tag
Használja valaki az Insight aod-ot? Tetszik de félek a beégéstől mert a függőleges csík mindig egy helyben van. Szerintetek van esély hogy beégjen?
-
david0403
csendes tag
Sziasztok. Frissitettem a telefon-t 11.0.6.9.-re
Azóta éjszakai mód fénykép....
-
-
Diák66
őstag
A telefont használta már valaki Vodafone, vagy Telekom 5G hálózaton? Hálózatkeresésnél jelzi a találati listában ( Rat: 4G G5, vagy hasonló módon stb...) a hálózat meglétét? Vannak a telefonhoz "okosságok" (secret menü, egyszerű eszközökkel elérhető pusz funkciók, mint pl.: VoLte, VoWifi aktiválás, ha nem lenne benne a szolgáltatói lista, band selection stb....?) Akárhogy is néztem a jelenlegi 5G-s telefon kínálatot, mivel a xiaomi kilőve, csak az oneplus jött szóba.) Mondjuk lehet várok márciusig, hátha addigra itt lesz a 9 és lenyomja a 8T árát. Egyelőre nem nagyon akart megindulni lefelé a hazai értékesítőknél, na meg a szürkéből alig van, a zöldet meg nem akarom. Köszönöm szépen a válaszokat.
-
Tomtotom
senior tag
Sziasztok! A Sandstone tokot kopás miatt visszaküldetem az Alzának (még ülnek rajta)... Helyette vettem egy Spigen Liquid Air tokot. Hát ezt nyúzom két hete, de tökéletes minden téren. A fóliát lecseréltem a gyári kijelzővédő üvegre. Ebben nem csalódtam, nagyon minőségi cucc, bár az ára sem semmi
. Nincs ujjlenyomat és maszat végre a kijelzőn. Az ujjlenyomat olvasó is tökéletesen működik vele, csak újra kell tanítani. Adnak a felrakáshoz egy keretet is, hogy biztos a helyére kerüljön. A buborékokat kb fél óra, míg kinyomkodja az ember, de megéri a rászánt időt
. Sajnos a gyári fóliától minden bajom volt
-
NY_A
őstag
Hello.
Csatlakoznék a klubhoz.
Első OnePlus-om. S20 Ultráról váltottam, egyelőre kellemes a csalódás mert azt hittem fájdalmasabb lesz.
Tetszik a holmi, nagyon kis kompakt és összeszedett. De még jócskán ismerkedési fázisban vagyunk. -
mukisrác
aktív tag
Elvileg kint van a 11.0.6.9 HOTFIX, az előző frissítés hibáinak javítására
[oneplus forum] -
mukisrác
aktív tag
Ha fülhallgató van csatlakoztatva a telohoz akkor miért nem olvassa be a hívó nevét automatikusan?
A fülhallgató módban inaktív a Google TTS, pedig telepítve van a szövegfelolvasó? Nálatok ez működik rendesen?
[kép] -
rigoberto
őstag
hi,
ezt a telefont lehet rootolni?
vannak rá custom romok, foglalkozik valaki ilyennel? -
Hegepapa
csendes tag
Nem tudok erre mit mondani nekem még nem jött frissítés de olvastam a dologról
-
mukisrác
aktív tag
Az lehetséges, hogy ez a lagg mizéria (11.0.6.8) megjavult magától, esetleg google oldalán volt a probléma?
Vissza kapcsoltam a voice match-et , akkukímélő mód ki, és mennek rendesen a médiatartalma, videófelvétel stb...
Nálatok? -
Fionella
tag
válasz
üzenetére
Ugyanígy vagyok én is. Mondjuk előtte nekem Honor 7 volt, de azt kinőttem és utána jött a Mate 10 Pro. Részben a GMS hiánya, részben az elszállt ár miatt nem a Mate 40 Pro lett az utód. Sok tesztet néztem, olvastam. Így esett a választás erre a mobilra. Néha amúgy sem árt kimozdulni a komfortzónából.
Csak még szokni kell, hogy más ez a rendszer. -
Fionella
tag
válasz
TODI1111
üzenetére
Köszönöm! Megnézem.
#491 grabber Ahogy Szoknyácska is írta pl a Viber is elképesztő módon tele szemeteli a tárhelyet. Így erre tökéletes volt.
#495 zizidor Köszönöm. Bekapcsoltam a RAM-gyorsítót.
#499 tovgab Köszönöm. Ezt láttm, csak nincs lehetőség arra, hogy leállítsam (Huawei-nél ez volt a kényszerített leállítás). Persze simán lehet, hogy nem is lesz rá szükség. Csak megszoktam.
-
törölt tag
válasz
Hegepapa
üzenetére
Hát az igazat megvallva ha nem lennének a korlátozások most p40-em lenne (makacsul ragaszkodok egy már jól bevált márkához. Ezek voltak: P9 lite 2017, P10 lite, P10, P20, P30) de így utólag belegondolva talán jobb is hogy vannak mert nagyon megérte Oneplus-ra váltanom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de a lényeg, hogy megoldja a problémát.

A hangposta szöveg meg valami félrefordítás lehet, mert nincs hangpostám, en bloc le van tiltva.