Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átcmkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Busterftw #8536 üzenetére
Nekem a 12R most szimpatikus, és amilyen áron van a fősorozat egy ideje, egy kijelző alatti kamerás OP nem állna meg szerintem már 550 alatt sem. Persze az, hogy kinek ér meg ennyit egy telefon, vita kérdése lehet, nekem például biztosan nem. A 300k is bőven sok, ha azt nézem, hogy benne van a pakliban, hogy pofára ejtem, hogy elhagyom, hogy ellopják. Loptak már tőlem, hagytam is el majdnem, néha le is esik, bár ez utóbbi még a legkisebb gond, mert hátlap + bőrtok van rajta mindig, így kvázi egy karc sincs a 7 Prón most sem. De ez nálam épp olyan elvi kérdés, mint a 10 millió környéki autók; elfogadom, hogy ennyi az ára, de nekem ennyit nem ér semmi, amit 10 másodperc alatt nullázhat egy külső körülmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- iPhone 13 / 128GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (137)
- iPhone 13 / 128GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (138)
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M Ryzen 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest