- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
ONEPLUS 5T ÖSSZEFOGLALÓ
OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macii97
senior tag
A beégett kijelzőket gariban szó nélkül cserélik, csak úgy, mint pl. a Samsungnál.
A kijelzők inhomogenitása szinte minden AMOLED panelt érint, a gyártási minőség kissé ingadozó (Samsung panelről beszélünk egyébként). A színek közül is a szürke bizonyos árnyalatain látszanak ezek, sehol máshol nem észrevehető (nyilván extrém esetekben igen, de az egyértelmű garanciás probléma).
((Többek közt ezért sem PWM-mentesek az amoled kijelzők, ugyanis ha a fényerőt a feszültség változtatásával szabályoznák, még inkább előjönnének alacsony fényerőn a panel hibái. ))
Felesleges ezzel rémitgetni az embereket (bár létező jelenségről írsz), az 5T-ben lévő panel teljesen rendben van.@pataslogeza: valóban a kamera a leggyengébb pontja, a mihez képest elég nehéz meghatározni. Mondjuk úgy, hogy a tavalyi csúcsokhoz képest egy kategóriával volt lemaradva kb. Egyébként videóban 4k/30fps a max (10 perc). De azért szó nincs kaputelefon minőségről, teljesen vállalható (nyaralást is végigfotóztam vele). Frissítések biztosítottak még legalább 1+1 évig. Az összefoglalóban is találsz hasznos infókat.
-
HREH
senior tag
-
Divinity
őstag
Ha nem IPS alapú, akkor még az akksit is eszi
Ez épp fordítva van. Ha OLED akkor teljesen kivannak kapcsolva az adott pixelek, ha IPS akkor nem és eszi az akkut.Az meg, hogy ki kell fizetni kb olyan érv, hogy minek raknak bele akkut azt is ki kell fizetni?
Persze, hogy ki kell fizetni a kijelzőt még jó, hogy ott tart a technológia, hogy sz.ré h.gyé tudják megoldani a gyártók. Akár csak az OP által leközölt repair pricekora kell ránézni, szinte már nem éri meg tokot venni mert egy-egy komolyabb majdnem drágább mint a kijelző csere. -
CHIPman
nagyúr
"Az 5T-nél szépen megoldották nélküle"
Igen, 6-hoz képest kereken 0,29 collal kisebb a kijelző, 6T-hez képest pedig 0,39. 0,1-2 még elhanyagolható lenne, de én áldom az eget, hogy ez a trend bejött. Mindigis a legnagyobb kijelzővel rendelkező csúcstelefont vettem meg (S1-S3-Note3-S8+, az OP6-nál már nem követtem teljesen, de ez is a legnagyobbak között van), és az OP5T messze nem volt a legnagyobb.
Ha meg nem kell az a +0,3-0,4", akkor fogod, és bekapcsolod az "eltüntetést", akkor pont olyan lesz, mint az 5T. -
vacs
veterán
Szia, bátorkodom válaszolni!
OnePlus telefont csak és kizárólag a hivatalos oldalról esetleg az amazon-tól szabad rendelni!
Így lesz 2 év háztól házig garancia, ami azt jelenti, hogy a futár jön ingyen elviszi, majd ha kész ingyen vissza hozza (átlag 1-2 hét)!
A OnePlus SENKINEK NEM ad ki alkatrészt (az Amazon is a O+hoz küldi javításra), ezért ha sufni gsm-be veszel egyet, akkor csak a szerencsén múlik, hogy épp milyen barkács alkatrésszel próbálják javítani!
Én is egy használt, de hibátlan példányt vettem. A srác átadta a O+ fiókját, így megvan a gyári garanciám!
Tehát szerintem használt gyári garanciás vagy új amazon-os rendelés!
Vagy kérdezz nyugodtan privátban is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest