- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem maradhat AI nélkül a strapaszekció sem
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
ONEPLUS 5T ÖSSZEFOGLALÓ
OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kocsó
aktív tag
válasz
YAS-dude #2191 üzenetére
Szia! Köszi a választ!
Feltettem, bekapcsoltam, semmi változás
Annyit még hozzátennék, hogy nekem fel van telepítve a Magisk. Az alatt pedig telepítve van a Google Framework és a Google Dialer and Contacts for OP5/5T modul is. A Magisk Manager-em v5.6.3.
Tehát az alapértelemezett Telefon app nekem a Google féle Telefon ami most a v17-nél tart. -
gilfoyle
őstag
Csatlakozni fogok én is, csütörtökön jön a teló
Viper26: én 311FT/EUR-ral számoltam, annyi is lett, mert nem a paypal, hanem a bankom váltott.
-
Kocsó
aktív tag
válasz
Viper26 #2194 üzenetére
PayPal vásárlás előtt érdemes elolvasni ezeket:
Paypal: ha nem akarsz sokat fizetni a pénzváltásért
-
Viper26
nagyúr
Rendelésnél azt néztem hogy vagy 5K van rajta pluszban, Paypal miatt?
-
kenccsi
tag
Én egy pár nappal ezelőttig 4.1.1 OOS en voltam, aztán most gondoltam kipróbálom az Oreót, minden sokkal jobb, kivéve a képek minőségét érzem úgy, mintha rosszabbodtak volna. Az esti fotókkal sem volt problémám nekem, de a nappaliak gyönyörűek voltak számomra, most meg olyan meh... Próbálgatom még picit, aztán lehet vissza kerül a 4.1.1. Köszi azért az észrevételt! További szép napot!
-
Kocsó
aktív tag
Sziasztok!
Használta itt valaki eddig a Magisk-féle OOS Call Recording Enabler-t?
Most frissítettem még csak Oreo-ra (OOS 5.0.4) az 5T-m és szomorúan vettem tudomásul, hogy itt nem működik már a jól megszokott Call Recorderem...
Aki használta, esetleg tudna rá írni valami megoldást? -
kenccsi
tag
Srácok!
Mint korábban írtam nem akartam Oreo-ra updatelni. Aztán kíváncsi lettem és mégis. Mostmár megszoktam és jobban tetszik mint a Nougat, viszont úgyérzem mintha a fotók minősége romlott volna 5T-n . Van esetleg hasonló tapasztalata valakinek?! Vagy csak ez a havas táj eredményezi!?
-
gonorrea
senior tag
válasz
purcigeorge #2162 üzenetére
na gyorsan csináltam twrp-ben egy tiszta telepítést (adat, dalvik, cache törlés, majd rom telepítése), de most sem jön be semmi a bankom oldalán miután megadtam a belépési adatokat (csak nagy üres fehér oldal)
Root nincs, nem tudom mi lehet a gond!
Tegnap óta elérhető play-en a bank (M7 Takarék) mobilos appja, az meg megy gond nélkül, viszont ott meg nincs még utalási és egyéb tranzakciós menü -
Viper26
nagyúr
Tegnap még 3 napon belül indult volna a szállítás, ma már 4...fogy a készlet?
-
-
Viper26
nagyúr
Most gondolkozom melyik legyen...mondjuk 6GB RAM is elég bőven mindenre.
-
kenccsi
tag
Oreo updatet nem mertem fel rakni mert sok helyen olvastam, hogy szívja az akksit. Tegnap lebetegedtem, unatkoztam, gondoltam majd vissza rakom az N-t ha nem tetszik. Korábban N-el volt, hogy két töltés közt eltelt 48+ óra de abból max 5-5.5 volt SoT. Most betegségre való tekintettel, elég sokat szórakoztam vele eredmèny:
Pedig nem is töltöttem csak 90%-ig előtte. 🤗
-
ßrainiac
addikt
Amiota fent van az open beta 4, idonkent rezzen egymas utan ket gyorsat a telo hasznalat kozben, mintha jonne vmi uzenet, de notification nincs. Mar annyira idegesitett h atneztem minden mailboxot es uzenetkuldo appot, de sehol semmi uj uzenet. Masnak is csinalja?
Szerk.: Meg is van a valasz
-
gonorrea
senior tag
válasz
purcigeorge #2157 üzenetére
Próbáltam opera-t is, azzal is ez volt a helyzet, viszont most letöröltem a magisk-et, mégsem megy, lehet egy tiszta telepítés után kellene megpróbálnom. Elég egy gyári visszaállítás, vagy twrp-ből tegyem fel a romot?
-
gonorrea
senior tag
-
mgy
senior tag
-
ßrainiac
addikt
Lett vmi?
kenccsi: engem annyira nem izgatott a kamera, valahogy tulsagosan ra voltam feszulve az utobbi idoben es a vege mindig az lett h low lightban az osszes fos volt, meg ra is kenyszerultem a viszonylag rovid hataridon beluli cserere, mert az elozo telomat Anyamnak adtam.. 5T-be szerelmes lettem a specs alapjan. Tobbet meg nem adok ki telefonra, mert meg ez is fajna ha teszem azt osszetorne. Meg aztan az elrugaszkodott aru telokbol csak a HDR+ os pixelek johetnenek szoba..
-
kenccsi
tag
válasz
ßrainiac #2148 üzenetére
Igen, így van ahogy mondtad, valahogy mégsem találtam hasonló minőségű cinematic videót oneplussal felvéve, talán egyet még anno mikor a 3T volt új. Szerintem sincs probléma az 5T-vel felvett videó vagy fotó minőségével, csak azt mondtam, hogy össze hasonlítva a videós képessége jobban tetszik nekem az újabb iPhone-oknak. De teljesen megvagyok elégedve, főleg, amilyennek az internet beállította, ezáltal nem vártam semmi jót, aztán mikor próbálgattam meg ájuldoztam.
-
FerBal
csendes tag
Sziasztok! Megjött végre a oneplus 5tm! Imádom 😀😀😀 Lehet esetleg menü gombot beállítani?
-
kenccsi
tag
válasz
Viper26 #2146 üzenetére
Én is telenoros vagyok, tökéletesen működik. És igen valóban elég igényes a felület. Pedig elég nagy "android" (Tudom, hogy vannak skinek, illetve hogy az Oxygen OS is tulajdonképpen egy skin, és változtatható kedvemre appokkal) gyűlölő voltam előtte, mivel ha újabban más nem is, de a dizájn és elegancia, letisztultság szerintem az Apple termékeit jobban jellemezte mindig is. Számomra legalábbis mindenképp. De teljesen átszoktam azóta, talán jobban is szeretem már, vagy legalább annyira. De ez pl egy samsungos touchwiz felülettel (vagy bárhogy is hívják a jelenlegit) rendelkező készülékről biztosan nem tudnám elmondani. ^^
-
kenccsi
tag
válasz
ßrainiac #2141 üzenetére
Hát vegyük szubjektívnek, de azért a 7 plus-al szebb dolgokat is össze lehet hozni mint 5T-vel. De mondom ez csak egyéni preferencia, vélemény. Ha Youtube-ra beírod, hogy iPhone 7 cinematic, olyan minőségü videókat lehet találni, hogy az állam leesik. Míg Oneplus-on sajnos nem láttam hasonlót. Amíg az i7-ről nem tudnám meg mondani egy blind testnél, hogy i7 vagy dslr már, Oneplus-nál vannak "gyermek betegségek" amiről megtudom állapitani (pl, ugrál a fokusz, a kép sarkaiban néha elégge mos, néha "hullámzik?!" a kép stb.) De ha sima fotókat nézünk nem videót, akkor szerintem sincs túl nagy különbség. Talán annyi, hogy oneplus gyakrabban mossa el a fotót a kézmozgás miatt ezért amíg régen elég volt előkapni egyet fotózni és tudtam, hogy szép, itt szoktam általában 2-3 at is csinálni. De még így is az esetek 70-80%-ában éles szokott lenni az összes. (Tudom, hogy a plusszos iPhone ban van kép stabi. de ezt az összehasonlítás most a régi 6 osomról írom). De tényleg nem lehet panasz a kamerára szerintem. Régebben volt itt egy posztom egy rakat fotóval, nappali és éjszakai egyaránt. Ha van kedved backtrackezni, nézd meg őket bátran.
-
macii97
senior tag
válasz
#32577792 #2142 üzenetére
Kb ezredszer írunk már erről. Tudtommal az amazon csak indiában hivatalos forgalmazó, máshol a OnePlus. Tehát a garanciát az amazonnal kellene majd intézned, és az ő "kegyelmükre" lennél bízva. Szerintem egyszerűen NEM éri meg...
(És akkor most születik egy rész az összefoglalóba erről is, ha eddig nem volt elég konkrét!)
-
törölt tag
sziasztok
német amazonról (amazon az eladó is) ha rendelek, akkor mi a helyzet a gyári garival tudtok erről valamit?
Oneplus-nak kell jelezni a hibát ha van, vagy amazonnak? Volt moto rendelésem, amivel gond volt, akkor amazonnak jeleztem visszaküldtem és visszafizették az árat és szállítási költséget is.533EUR-ra jön ki itt, de van 80EUR-os kupon mellé, így viszont kicsivel olcsóbban jönne ki
-
kenccsi
tag
válasz
Viper26 #2124 üzenetére
Én annó iPhone 6-ról valtottam 5T-re. Meg voltam elégedve az iPhone kamerájával, de eszmeletlen jó ahhoz képest is az 5T-é. Sokat olvasni, hogy "közepes a kamera" "kamera nem az erőssége" emiatt nagyon béna kamerára számítottam de közel nincs hozzá.. maximum nem S9 meg iX szint. De tényleg teljesen jó képeket készít. Bátran ajánlom, pedig elég fontos szempont volt nekem is a jó kép minőség.
-
JoeCockBill
senior tag
+1. én nem is értem mi értelme van. ahol kell, ott elfordul akkor is ha ki van kapcsolva. youtube, játékok, stb.
egyedül galériából kellett olyat keresnem ami szenzor alapján tájol. ezt meg is tettem évekkel ezelőtt, azóta is minden telefonomon az első amit kikapcsolok az az automatikus forgatás. (a második az automatikus fényerő) -
ßrainiac
addikt
A gyari tok mellett sztem felesleges muanyag foliat tartani rajta.
-
macii97
senior tag
Az enyémnek a bal szélén van egy hosszanti világosabb sáv, ami pl a chromeban látszik, máshol nem, és ott is kb 20% fényerőig, utána tök homogén. Ez egy ilyen amoled dolog, főleg szürke színnél jönnek elő a panel egyenetlenségei, gyártási hibái stb. A 3t-n is hasonló volt, a Oneplus support nekem akkor azt mondta, visszaküldhetem javításra, de 1000% hogy a következő panel sem lesz tökéletes.
de mivel nem látom, nem is zavar.
-
kcsa
veterán
válasz
Isti1111 #2127 üzenetére
A tok szerintem sz.r, nem elég merev, lehajlik a szélein, hamar telemegy zsebpiszokkal.
Fényerő szabályzással tényleg az a gond hogy mindig alálő az ideálisnak.
A fénytörés a béna fóliától van, sokan szeretik, én nem.
Ami béna még az az automatikus forgatás: sokszor akkor is forgat ha nem kell, ha kell akkor meg nem.
Nagyjából ezek a gondjaim, a többi dologgal elégedett vagyok.
-
Viper26
nagyúr
Egy tesztben mondták, hogy nincs AOD, eddig úgy tudtam, hogy van.
-
kcsa
veterán
Ha már szép kijelző: a ti kijelzőtök is sávosan sötétebb-világosabb? Minimum fényerőnél sötétben látható, ha a képernyőn nem 100% fekete, hanem ennél világosabb képet mutatna (tipikusan ilyen a chrome bezárt tabokkal, de a... bevallom na, a 9GAG is)
-
Isti1111
újonc
Sziasztok!
Most már egy pár hete én is boldog tulajdonosa vagyok egy fehér "kicsikének"
Ha megengedtek néhány szót:
- szubjektív, de szerintem gyönyörű telefon, felhívja a figyelmet
- masszív az egész
- az én használatom mellett (chatelés, hívások, kis netezés) akár 3 napig is bírja az akksi, de 2 napig mindig elvan töltő nélkül
- nagyon jó a gyorstöltő, pikk-pakk kész az egész folyamat. Igazából nem mértem, de kb. egy bő óra és lehet is leszedni
- tudom hogy ez alapvető AMOLED tulajdonság, de nagyon szépek a színek a képernyőn és a "fekete" fekete mindig lenyűgöz
- az arcalapú felismerés vagány és gyors, az ujjlenyomat szintén, tényleg csak ízlés kérdése ki melyiket használja
- baromi gyors és rendkívül stabil a rendszer, rendszeresen jönnek frissítések, amelyekkel eddig minden flottul ment (iPad mini-t is használok otthon és azt pl. rendesen eltolták a legújabb iOS-el)
- előző telefonom egy Nokia 930 volt és hát így lenyűgöző miket tud alapból is egy mai androidos telefon. Ezt azért írom, hogy bátorítsam azt, aki esetleg hasonló irányból közelítene
- nem vagyok az a nagy fényképész, de szerintem abszólút elfogadható, sőt, vagány minden amíg mobilon, táblagépen vagy akár PC-n nézzük a képeket az éppen aktuális felbontáson. A mindenfele említett olajfestmény effektust csak akkor látom, ha az eredeti méretben nézem PC-n. De én sose nézek így képeket
- a telefonnal kapott átlátszó tok az egyik legelegánsabb amit eddig láttam, nagyon jó és kellemes a fogása, reméljük majd a védelemmel is bizonyítani fogAmivel problémáim vannak, mindkettő a képernyőhöz kapcsolódik:
1. sehogy sem tudom megszokni az automatikus fényerő beállítást. Kint az utcán minden flottul megy, de bent, ha egy kicsit sötétebb van már elveszti a fonalat, túlságosan lehúzza a fényerőt és néha hektikusan is működik. Már mindennel próbálkoztam, de a vége mindig az lett, hogy átraktam manuálba
2. sok féle készülélem volt már, ahol ezt nem tapasztaltam, de itt a használattól nem csak az ujjlenyomatokat gyűjti a képernyő, de az izzadság is sokkal jobban látszik. Ezeken keresztül megtörik a képernyő fénye és szabályosan fáj a szemem használat közben, amíg le nem törlöm. Nem tudom, hogy a gyárilag feltett fólia-e az oka (még nem volt fóliás készülékem), de ez sajnos nekem nagyon gáz. Szerintetek egy kicsúsztatós tok, aminek a belsejében ilyen finom tapintású anyag van, megoldaná ezt? Arra gondolok, hogy amikor be teszem/ki veszem a telefont, ilyenkor letörölné azt aminek nem kellene ott lennie.Valami tipp?
-
Viper26
nagyúr
Kamerával mennyire vagytok megelégedve?
Ez és Pixel 2 XL van versenyben, viszont a Pixel meg nem jobb annyival, mint amivel többe kerül.
-
gonorrea
senior tag
Segítsetek légyszi:
magisk fenn van, így nem tudom használni az online bankomat, nincs app csak böngészőből lehet elérni. Be van pipálva magisk hide-ban a chrome, és a smartcardservice, de így is azt írja a böngésző hogy elavult blablabla (magisk nélküli tableten simán belép), régebbi telefonomon csak root+su volt, azzal ment simán. Van erre megoldás? -
FerBal
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék tőletek érdeklődni, csak kíváncsiságból! Aki felárral gyorsítva hozatta annak mennyi idő alatt jött meg a teló? Valamint a oneplus oldalán levő rendelés allapotjelző mennyire aktuális? Kicsit izgatott vagyok... 😊 -
Bilux
veterán
Minden gyártó majmolja ezt a notch kijelzőt. Miközben Apple illetve az Essential is bejelentette, hogy nem lesz még egy ilyen telefon.
Ez egy szükséges rossz volt részükről.
Sajnálom, hogy ha One+ is beáll a sorba. -
TheAquir
csendes tag
hat nemtom nekem 3as van de nem erzem hogy valtanom kellene...az egy annyira jo keszulek! Meg mindig gyors, eleg tarthely van rajta es eleg jo kepeket csinal. En sztem csak akkor fogom lecserelni, ha fizikailag tonkremegy
-
mgy
senior tag
válasz
macii97 #2100 üzenetére
Hááát, lehet leleplezem magam, de fingom sincs, milyen ez. Megkaptam a telót (használtan vettem), belaktam, kábé ennyi. Az oxygenos verziója: op5t_o2_open_4.
Mi másból látszik még, hogy béta-e? Bocs a láma kérdésért...Valami elmondhatalanul NEM vágyok már bétázni, már rég nem érdekel, milyen verziójú Android van a telefonon, csak menjen soká egy töltéssel.
-
cirx
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma Betört a kávamentes trendek közé a OnePlus, és hatalmas kijelzőt, szuper teljesítményt, okosított Androidot, illetve remek arcalapú azonosítást ígér, változatlan áron.
- BestBuy topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- iPhone X 64GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4244
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest