-
Mobilarena
ONEPLUS 5T ÖSSZEFOGLALÓ
OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gonz0
tag
válasz
gilfoyle #2376 üzenetére
Én a sony gyári widgetet használom, xda-n van belőle olyan, ami bármilyen telefonra felmegy. Nem nagyon lehet konfigurálni, pont azt tudja amire szükségem van, óra és időjárás. Cserébe kicsi és nem eszik sokat.
-
Nunder
őstag
válasz
gilfoyle #2376 üzenetére
Én speciel a Chronus-t használom régóta, nagy megelégedéssel. Különféle widgetek vannak hozzá, én a Pixel stílusút hajtom jelenleg, az időjárást is jelzi. Tud legalább 8 weather API-t hívni, és kijelezni, de én a tap action-re a Google Weather-t használom amúgy is. Általában egyezik a beépítettekkel, de egy fok eltérés van hogy előfordul.
-
macii97
senior tag
válasz
gilfoyle #254 üzenetére
Kérlek, ez a Vajnáné fánkozójából (Mr. Funk a neve asszem) az Oreo Donut Freak Shake
Köszi
nem túl "művésziek" a beállítások, de pont azt akartam, hogy az előkapom, hogy lefotózzam gyorsan mennyire működik. Fotós sem vagyok, full amatőr.
Ez van emberek, ez a telefon ilyen, tessék továbbhaladni, nincs itt semmi látnivaló. Akinek már megérkezett/éppen érkezik, az használja egészséggel, és megelégedettséggel! Csak ne szívjuk már egymás vérét...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Betört a kávamentes trendek közé a OnePlus, és hatalmas kijelzőt, szuper teljesítményt, okosított Androidot, illetve remek arcalapú azonosítást ígér, változatlan áron.
- Call of Duty: Black Ops 6
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Everest / AIDA64 topik
- Linux kezdőknek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest