- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gilfoyle
őstag
Ha az előlapja fekete lenne, azt rendelném
Vacillálok nagyon a Mate 9 és a 3T között, ugye vannak előnyei mindkettőnek, pl itt van mindjárt az ár, ami emellett szól. Mellette szól még a rendszeres frissítés, a tiszta android, az előlapi ujjlenyomat olvasó (pl. autóban jobb). Ellene a gyengébbnek tűnő kamera, a kb. 2 hetes várakozási idő, infra hiánya. És még mindkettőhöz lehetne sorolni pár dolgot.
Volt már tapasztalata mindkét készülékkel vmelyikőtöknek? -
Starz561
tag
-
patpeter
csendes tag
"Please be aware that you must order the insurance certificate no more than 30 days from the day you ordered you device with OnePlus."
a biztosito supportjanak emailjebol ideztem ezt a mondatot, ennek alapjan nem a kezhezveteltol szamitott 30 napon belul, hanem a rendeles napjahoz kepest (a megnovekedett szallitasi ido miatt ez igencsak jelentos kulonbseg lehet) -
kano
nagyúr
Kicsit kevered a dolgokat.
Van olyan, hogy jótállás (amit hétköznapi nyelven garanciának hívunk) és van a szavatosság amiről Te írsz. A kolléga nincs tévedésben, olvad el, hogy mit írt le.Ez ugye egy magyar kormányrendelet.
A Onepkusnál minden esetben ők vizsgáljá be a készüléket és utána javítják. Alapvetően ügyfélközpontúak, ha megértik mit akarsz (angolul is le tudod írni nekik egyszerűen és érthetően, amit magyarul is meg tudsz fogalmazni) és ha nem átverni akarja őket a jó magyar felhasználó.
De továbbra sem értem, hogy miért a 5. OP telefon topicjában kell ezt megbeszélni. Volt ez előtt 4 OP készülék ahol ezeket már biztosan kitárgyalták. Van olyan, hogy kereső is...
És az, hogy más gyártó mit csinál nem értem, hogy mit jelentene az OP-re nézve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest