- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor1092
tag
Sziasztok!
Beírom ide is, hátha itt előbb kapok segítséget. Van egy Oneplus 3T telefonom, szeretnék hozzá külföldről autós kihangosítót használni, mivel nagyon sokat vezetek és sokat kell telefonálnom is. A lényeg hogy Bluetooth-os legyen, illetve ha valamennyire kiszűri a menetzajokat az se lenne probléma. Mivel nem igazán tudom milyen árban mozognak, illetve milyen típusok amiket keresnem kellene, így az árat olyan 5 nagyon max 10 ezer forint körül érdekelne. Esetleg tudnátok linkelni pár számomra alkalmas példányt?
Köszönöm a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Delta Force (2024)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Nintendo Switch 2
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fotók, videók mobillal
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- További aktív témák...
- Apple iPhone XR/11/11 Pro gyári bontott alkatrészek
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- Apple iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Apple iPhone 14 128GB Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest