- Netfone
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
apinto fale
csendes újonc
Egy-két hete a Hangoutsom üzenet érkezésekor nem mutat értesítést se a lock screenen, se a felső lécen. Annyi történik, hogy felvillan a képernyő pár mp-re. Még hangjelzés sincs. De az a durva, hogy ilyen matrica vagy mi a tök küldését meg jelzi rendesen, mindenhogy, csak a szövegelést nem.
Feleségem Redmi Note 3 Proján minden tökéletesen megy. Mindkettőnknek a legfrisebb Global dev rom van fent (8.9.13.).
Más is tapasztalt ilyet Mix 2s-en? -
apinto fale
csendes újonc
Francba! Kell ahhoz a SIM, hogy összekapcsoljam a fiókot a telefonnal, és onnantól indul a 15 nap? Ennyi negatívuma van a társkártyának...
Jetytől kérdezem elsősorban, de más is válaszolhat, aki tudja: Mi 4c-men EU dev rom van. Ha ott factory resetet nyomok, akkora hova áll vissza a rendszer?
-
apinto fale
csendes újonc
Szevasztok!
Remélem, hamarosan én is közétek tartozom, ha végre megérkezik ez az átkozott készülék.
Jetyhez hasonlóan Mi 4c-ről váltok.
Július 10-én rendeltem Geekbuyingról HK raktárból. Vártam türelmesen, semmi. Aztán rájuk írtam, mondta a csaj, hogy azonnal intézkedik, így 21-én postázták. Megkaptam a tracking numbert is mellé, de a mostani pillanatig csak az van, mint a kezdetekkor, hogy Data received by DHL, Registered in network. Bár az originnél NL van, szóval gyanítom, addig nem frissül, amíg meg nem érkezik és el nem indítják Hollandiából. 7-15 munkanapot jósoltak, szóval még nem estem kétségbe.
Mi 4c-men már kértem egyszer BL-nyitást, akkor én kezdhetem majd egyből a rom-cserét? Mintha olvastam volna itt valami ilyesmit. Ugyanis a tervem a fejelsztői eu rom felrakása. Már megszerettem ezt a mostani telefonomon.
A gyári tok mennyire lassítja a Qi töltést?
Techtabletsnél láttam, hogy 4k-nál nem működik az eis, csak ois. Ezt azóta orvosolták? Full hd-nél nincs gond? Vagy mi a véleményetek úgy általánosságban a videó részéről?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A betüremkedés és a szenszorsarok kimaradt, a Snapdragon 845-tel szerelt Mi Mix 2S azonban nem jött egyedül: gaming laptop és okoshangszóró is elkísérte.
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest