- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gombasm
aktív tag
Ránéztem, megpróbáltam többször is, de nem működik
.
Pedig de szép lett volna! Ugyanúgy viselkedik a klónozott alkalmazással, mint az eredetivel... Ezek szerint a CIB programozói is haladnak a megelőzésekkel.
Persze ettől még működik az alkalmazás, de a belépés elég kacifántos így.(10-es alapú custom rom, Poco F2 Pro - de van otthon MIX 2S is, jelenleg azon 11 -es alapú custom rom fut.)
-
gombasm
aktív tag
válasz
páfrany #17471 üzenetére
Még akkor javíttattam a cég (egyik? egyetlen?) alapítójával, amikor nem volt meg ez a cégük és itthon kb. 100 db Xiaomi telefon volt kézben összesen. (Egy MI 3 -on kellett képernyőt cserélni. Régen volt, az biztos!) Az biztos, hogy értenek hozzá, az áraikat nem néztem még, mert szerencsémre nem volt rá eddig szükség. Nyugodtan rájuk bízhatod magad!
-
gombasm
aktív tag
válasz
DroiDMester #17461 üzenetére
Van aki szereti, én pl. van, hogy egy hétvégén 2-3-4 romot is kipróbálok. Ugyanaz a telefon, de mondjuk 4 -szer kell újrarakni. Többek között ezért szeretem a xiaomikat és ezért adtam el mindig max 2 hónap után a huawei telefonjaimat. Nagyon jók voltak azok is (lehet jobbak, mint a xiaomi), de nem lehet velük eleget foglalkozni
.
Nem vagyunk egyformák!(Nálam sem bír ki 3 hónapnál többet egy telefon sem, kizáró ok, ha nem tudom eladni, akkor marad.)
-
gombasm
aktív tag
válasz
INGJOKE #17386 üzenetére
Próbálj ki egyet valahol, ha teheted. Úgy gondolom, hogy nem ér anyival többet az MI 10T.
A Poco hangszóróját nem tudtam még tesztelni, de a dobozon egy "Hi-Res Audio" felirat díszeleg
.
Egymás mellé raktam őket a GSMArenán, az M10T még a Poconál is nagyobb, pedig ez az eddigi legnagyobb telefon, ami a kezemben volt.
-
gombasm
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #17365 üzenetére
Arra rájöttem közben, de nem igazán jön az sem össze, egyelőre feladtam a próbálkozást...
Annyira nem égető a root most.
-
gombasm
aktív tag
Az oldalsó ujjlenyomat olvasó témához:
Nekem eddig mindegyik képernyő alatti leolvasó döcögött, legyen az bármilyen telefon, egyszerűen elfogadhatatlanul sokszor nem működtek. A hátlapiak gyorsak, 100% -osak, de használathoz fel kell venni hozzá a telefont. Jelenlegi első készülékem a bekapcsolóba integrált ujjlenyomat olvasóval szerelt és az eddigi legjobb megoldásnak tartom! Soha nem téved (tényleg nem!), alig kell megérinteni a működéshez és asztalon fekvő telefonnál is elérhető. Szóval ettől az oldalsó ujjnyomolvasótól ne tartson senki: a lehető legjobb legpraktikusabb megoldás!
-
gombasm
aktív tag
A format data a titkosítás miatt kell, ha nem csinálod meg, akkor jön a bootloop... Az orangefoxban a formatot a partíciókezeléshez tették át, (nem a törléseknél van), de ugyanúgy működik, mint twrp alatt.
(A "vajon" ly -al nagyon fájt.... Rossz ránézni! Bocs, de nem bírtam ki, nem láttam még életemben így leírva
.)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A betüremkedés és a szenszorsarok kimaradt, a Snapdragon 845-tel szerelt Mi Mix 2S azonban nem jött egyedül: gaming laptop és okoshangszóró is elkísérte.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Bittorrent topik
- Home server / házi szerver építése
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest