- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V2 - origami
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
alpihun
senior tag
válasz
Gyula84 #28891 üzenetére
Én most állok vásárlás előtt, most olvastam..
Témában maradva 25e körül keresek használt telefont, ami több évig társam lenne, ezért fontos a megbízhatóság. Majdnem ugyanennyire fontos, hogy kihangosítva pöpecül szóljon. Az eddigi lista így néz ki: samsung galaxy s
samsung galaxy 3 i5800
samsung s8500
samsung i8510 Innov8
nokia 5800
nokia x6
nokia n96
nokia e52
nokia e66
nokia c5-00
nokia x3-02
nokia c3-01
nokia 6700
nokia asha 202
nokia 5630
nokia 6500
nokia 6303
nokia 6303i
nokia n95
se lww wt19i
se mini
se mini pro
se aino u10i
se tipo
se c510
se w995
se w810
se w710
Kicsit beljebb írtam amikben komolyabban gondolkodom és hangzásügyileg sem rossz. A többi ilyen utolsó menedék, pótlék, hogy legyen miből pécézni. Ezek közül is leginkább az xperia mini, a nokia 5800 és a samsung i8510 Innov8 foglalkoztat, vélemények?szerk: Soha semmilyen körülmények közt nem neteznék rajta és a fülest sem használok. Tehát ez a kettő és a GPS nem szempont.
-
akos3
addikt
válasz
Gyula84 #28467 üzenetére
ja látom. jol van én sokkal durvábbat vártam.
Azt hittem az az egy folt az én monitromon egy zsírfolt
Nem teljesen értem mi a kérdés. Igen ez por. nem döglődik a kamera. nekem az előző mobilomnál (N85) sokkal durvább volt. nah az már kifejezettn zavaró volt fénnyel szemben. Hát csak úgy tudod kitisztítani, ha szétszeded a házat.
-
donceleger8
őstag
válasz
Gyula84 #19858 üzenetére
Hát akkor alkalmazkodom.
Amúgy megoldottam a videoplayer verziószámát. Csak el kellett távolítanom a viedoplayert. Most nekem sincs a listában, ellenben működik a videók, most már beenged.
A belepörgetésre meg majd csak jön valami frissítés.
Addig meg ha filmet akarok nézni, akkor offline-ba rakom a telót és akkor tutira nem fordul ilyen elő. -
MC Pite
veterán
-
bandigno
senior tag
válasz
Gyula84 #5853 üzenetére
nem beszélek, ÉRDEKLŐDÖM
mivel sokszor rákérdeztem h kinek van pannonos N8 a tulajdonában, ...senki sem válaszolt... ezért tettem fel a kérdést sokadszor
úgy értékeltem h a T mint Telenorosok aka pannonosok nem írnak ide, mert nekik nincsenek fagyási és egyéb gondjaik és ez által jó széria került oda és jó vétel lesz nekem is! olvasva megjelenés óta a topicot, számomra nem tűnt fel h bárki is panaszkodott volna a p szolgáltatós telóra, tehát a szolgáltató NEM barmolta el a szoftvert bizonyos korlátozásokkal. lásd simlock, bt lock, etc...ez érdekelt és nem a MIRŐL BESZÉLEK! de köszi h olvastad a hozzászólásom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Napelem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- További aktív témák...
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest