- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
őstag
-
-
SUPREME7
őstag
válasz
H.Ezredes #30363 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe eme blogbejegyzésemet
Így vegyél utángyártott házat. Bár én tudtam, hogy utángyártott, és fillérekért vettem, de még így is bosszantott.
-
TaylorPro
addikt
válasz
Alsó-felső kupak utángyártott. A kijelző fém kerete silány műanyag. A hátlap eredeti talán, de valószínű hogy bontott és nem karcmentes. Ugyan ilyen csomagot küldtek csájnából. Csak én visszakaptam a pénzem. Már két olcsó hátlapot küldtem vissza. Eredetiek voltak, csak bontott, karcosak.
-
Just486
senior tag
válasz
Ha kellően szar minőségű a feltöltött fotó, akkor lehetetlen szemre megmondani, hogy gyári-e vagy sem. Még akkor sem lehetetlen tévedni, ha a kezedben van a termék.
Utángyártott házat egyébként nem ajánlanék, csak a szopás van vele. A képernyő csak egy rész, nem esélytelen az egész készülékház gyors kopása, ráadásul ha az előlap plexiből van, akkor valószínűleg a kamera lencséje is, ami szintén könnyen karcolódik, de már gyári állapotban is negatív hatással van az elkészített képek minőségére.
Persze mindezekkel csak akkor lenne bajod, ha egyáltalán sikerülne az utángyárott házba átépíteni a telefont, mert soknak ezek közül olyan pontatlan, hogy eleve nem is passzolnak bele az alkatrészek. -
Misály
addikt
válasz
H.Ezredes #29618 üzenetére
Pontosan 2 év van a két készülék között. De ez nem igazán mentség,hisz az n8 előtt 4 hónappal jelent meg az iphone 4. Ami körberöhögte az n8at sebességet tekintve.
Kihangosítva még nem próbáltam. Akkuidő még nem állt be, 4. napja van ugyanis nalam. Arról majd két hét múlva.
ja és van bt file transfer...
-
akos3
addikt
válasz
H.Ezredes #28711 üzenetére
Hát sajna az enyémnek a hátlapja az előző tulaj miatt nem ennyire makulátlan, de legalább nem rondítja el az a T-mobile felirat
És legalább zőőőd
Szerk: nah ha ennyien közszemlére bocsátottátok, akkor majd én is lefotózom a du-i órákban vhogy.
(#28725) SymbianOS G-mail fiók?
-
válasz
H.Ezredes #28702 üzenetére
Felejtsd el,az uveg fole plekszi .....mar leirva se hangzik jol,azt meg még at se gondolja azbember hogy a plekszi miatt hogy erzekeli majd az ujjad..az olcso a draga ...
Akkor meg a meretpontossagot meg se emlitettem ...ez mar nem nokia3210 hogy jo a kinai haziko is neki:-)
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nintendo Switch 2
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- E-roller topik
- Medence topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- További aktív témák...
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest