- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ajani
aktív tag
Érdekes ez az iPhone fóbia... Én iPhone4-ről váltottam N8-ra, és bár szeretem a nokiát, meg sem közelíti használati értékben az iPhone-t. Tök jó, hogy leírjátok, hogy mit hallottatok a térerő gondjairól a szomszédtól, aki látott valakit ott telefonálni a létező legolcsóbb telefonnal, ahol az iPhone-os (nagyképű) gyerek csak pislogott, mert nem volt térereje. Hát ez konkrétan hülyeség a saját tapasztalataim alapján. Sokkal inkább szolgáltató, mint telefonfüggő ez a dolog. Gondoljátok, hogy el lehetne adni millió számra egy telefonnak használhatatlan iPhone-t? Mindenki sznob akinek iPhone-ja van és úgy is bevállalják ezt a telefont, hogy csak gsm torony alól tud beszélni vele
Nyilván nem.
Az iOS testreszabhatóságáról meg annyit, hogy ha valamit nem tud a telefon alapból, akkor szinte tuti, hogy az appstrore-ban találsz rá alkalmazást. Ha meg nagyon nem tetszik, amit az apple ad, akkor egy jailbrake-kel (amit egy ötéves gyerek is meg tud csinálni) konkrétan azt csinálsz a telefonnal, amit akarsz. Nyilván vannak korlátjai a rendszernek, de nem értelmetlen, mert cserébe kapsz egy atomstabil, gyors kezelő felületet és egy mindent tudó TELEFONT.
Kívánom mindenkinek, hogy legyen lehetősége huzamosabb ideig használni egy iPhone-t, és garantálom, hogy nem akarsz majd másik telefont.
Még egy példa, aztán soha többet iPhone
Ismeritek azt a mondást, hogy"Jó bornak nem kell cégér!"? Tegye fel a kezét aki már látott magyar TV adón iPhone telefon reklámot... Nokiát már láttam én is, azt azért nem kérdezem, a csapból is lumia folyik...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- További aktív témák...
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest