- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyi19
őstag
Pár alkalmazás N8-ra, ha valaki még nem látta volna őket.
-
MC Pite
veterán
Az új, 8-as böngésző valószínű hivatalosan nem fog sose megérkezni N8-ra?
AZ elbaltázott update óta tudom hogy nulláról újra kell mindent raknom, és mérlegelnék hogy mi milyen előnnyel és hátránnyal jár.A pro7.1-el hogy megy a skype, kell témával trükközni? Én speciel attisx féle témával használnám, nem tudom így valaki próbálta-e...
7.1nem valami ismert hibája (nem az új QT miatt nem/nem rendesen menő programokra gondolok).
-
Sziasztok! Nem tudjátok melyik az a beállítás, amelyik lecsíp 20mb-ot a c-ről?
-
MC Pite
veterán
válasz
janek69 #24383 üzenetére
Hát, ehelyett inkább egy csak hátlapost választanék... Asszony AngryBirdsösben
vanezigy: Fotó? Nem nagyon. De mit szólnál egy kocogás közben készült videóhoz szibéria közepén, ahol a tűzoltók rohangálnak, és légoltalmi szerű sziréna hallható a(z olajkitermelő) telepen?
Igaz, csak 5 sec, mert mutogattak hogy agyonvágnak...
-
-
vanezigy
aktív tag
Nem fotózott senki, nincs valami jó kép?
-
válasz
Vasinger! #24381 üzenetére
Most használtam.
Igen, szőke vagyok - de attól ennél a hozzászólásnál nem láttam értelmét a válaszlinknek, mert eléggé egyértelmű, hogy a matyi videó ajánlóról volt szó.
Kb 15 centivel kellett csupán felgörgetni a képernyőt. /Zseniális, miket el lehet érni egy egyszerű egygombos egér segítségével!
/
Van még valaki aki nem érti?
-
Uuuuuhhhhhhh!!!!!
Azért az a videó elég dúrva volt!!!!!
És jó a csöngőhang!
Azt a Commuter tokot meg megnézem...
-
válasz
janek69 #24353 üzenetére
Nekem volt egy 3gsm de max 1 hétig mert felkurt nem mérte a kimenő hívásokat ez mi már?
Nem lehetett mp3 mat beálitani csengő hangként max 30m,s de ahoz is egy program kellet
szóval fel kellet törnöm és utána bármit rárakhattam a szó szerint olyat is amit nem bir a teló szóval naponta ötször kelett fel törnöm emiatt.Mert utána nem lehetett vele telefonálni.Ennyit az iphonról.Ez a 4 -4s re is vonatkozik. -
-
-
MC Pite
veterán
Zenelejátszás, navi + kihangosítás az autóban, olcsón, univerzálisan:
[link]Vasinger: Dehogynem. Érintőképernyőn zoomolsz, vagy állítod meg
-
Vasinger!
nagyúr
Valaki tapasztalt már olyat videofelvétel közben, hogy ha lenyomja a hangerőgombokat, hogy zoomoljon, vagy a kamera gombját félig hogy fókuszáljon, akkor azt visszahallani tisztán és hangosan a videó alatt?
-
válasz
MC Pite #24364 üzenetére
Egyetértek. Ahol én szoktam menni, volt már rá példa, hogy a katonaság jött segíteni egy lábtörésnél. Telefon térerő sehol, de a CB működött! (Volt meglepődés, hogy géppisztolyos katonák jöttek segíteni!)
Úgyhogy kell az elszánt túrázóknak!
Az más dolog, hogy a Nokia nálad van a GPS miatt. Az külön jól jön.
Más:
A telefonomhoz kellene egy olyan ellenálló tok, ami gumis - de a hátlapja kemény.
Ma 10 helyen voltam. Pár helyen néztek, hogy ilyent nem láttak még.
Még tart az enyém, de már válófélben van. -
MC Pite
veterán
válasz
Polarstar #24365 üzenetére
Sztem kisebb bajra gondoltak, amikor segítség kell
Megjegyzem, ilyenkor én hívócsoport szűrést használok. Van a család, aki x alkalmakkor hívhat és kész, a többire ki se csörög; vagy ilyenkor pl nincs csörgés hang, csak sms, és a család tudja hogy ilyenkor csak sms-re reagálok. -
Offtopik, és a lényeg:
Edzőtársak jönnek hozzám, ha valami közbejön, mindig szoktam telefonálni nekik - és ők nekem is... Tömegközlekedés, stb..
De aztán kikapcs! /Az edzésért fizetnek - az nekik jár. De a 100%-os figyelmet is megvették vele! Ebben pedig nincs benne a csacsogás!/Példák:
Egy: Kurvára mérgesek lesznek a többiek, mikor egy hátizsákban megszólaló telefon kizökkenti őket a figyelemből. Egy alkalommal én kapcsoltam ki a kedves családtagot. Odamentem és kinyomtam a kezéből. Majd megkérdeztem mi volt a téma.
Ráért a rokon csevegni... (nem kapcsolta ki a telefonját, pedig kértem.)Kettő: Van egy (eljárás alá vett) ismerősöm, akinek meghagytam, hogy ekkor és ekkor NE hívjon.
Mikor hív? Persze ép tekerek ezerrel.... /Na akkor spec én felejtettem el átkapcsolni./Hogyan mondod meg egy hülyének, hogy hülye?? Hisz Hülye!
Van mikor NE szólaljon meg a telefon. Ez alól az alvásidőm sem kivétel. Ha valaki olyan keres, majd látom - és visszahívom. (ha akarom!)
Mellesleg, ha velem és testvéremmel történik valami végzetes, akkor VAN ügyvivő, akinek papír szerint el kell járnia. Ezek az eljárások védik az érdekeinket az örökösök és az állammal szemben is. Egyszer már megszívta a család, mostmár ezt igen komolyan vesszük.Ezek után mi a "sürgős és fontos" hívás???? /Kedves fórumtárs "kényszeres" kissé??? Van erre hatékony terápia!/
-
MC Pite
veterán
válasz
Polarstar #24360 üzenetére
Ha jól értem az írja/írod hogy amikor elmész otthonról akkor lesz online.
CB egy dolog, de amúgy is viszem a telefont (logolás, fénykép, stb), meg a máik felén ki lesz? Inkább mindenki vigye, lehetőleg különböző szolgáltatóktól. Sokat nem kell menni sehol hogy legyen térerő, baleset esetén mondjuk kellemetlen. Sőt, páromnak és húgomnak beállítottam piszkozatba, hogyha nem érnek fel (nem veszem fel) vagy jó eséllyel még tekerke/túrázok, küldjék el, és az F-Secure elküldi a kb koorditákáat hogy merre járok. Jó, térerő nélkül nem megy, de amíg van addig egész tűrhető. ( #locate#jelszó )
Mi egyébként hosszabb ilyen jellegű túrára walkie-talkiet viszünk ha várhatóan szétválunk - persze ilyenkor ism,erősnél van a másik fele.Ájfónról meg felesleges vitázni. van akinek bejön, van akinek nem. Egyszerű és relatív jó kezelni, nekem sem túl szimpi, de fele pénzt még tán adnék is érte, a 4-es már nem buta mint elődei. Igaz, fogásra kényelmetlen volt, meg a *** billentyűzetét is utálom (ékezetek ugye), de az egységes kinézet bejött.
VGYke: Nézd meg mi az alapértelmezett kapcsolat videólejátszáshoz, ha egy telenoros (asszem mobilvideo) akkor töröld, megoldja. De nem szolgáltatói hiba az tuti.
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Elnézést a visszaolvasás hiányáért ha kérdésem válasza már szerepelt itt (keresőt használtam, az nem hozott eredményt).
Telenoros a telefonom, elég régen frissítettem Annáról Bellére, ráadásul úgy hogy előtte nem csináltam semmifile "resetet", csak ráengedtem a NokiaSuite által felkínált frissítést.
Csak most próbáltam, így most vettem észre, hogy a "TV-s" alkalmazások (Tv2.hu, WEB TV, Duna, StartlapTv..) nem működnek. Illetve ha bármelyiket elindítom, bejön a "műsorlista" (vagy mi), de ha rábökök a nézni kívánt tartalomra, egy pillanatra felugrik egy lejátszó szerűség, aztán fekete képernyő. Hiába húzogatom a billentyűzár feloldás gombot, semmi. Menü gomb tartós lenyomása után, a futó alkalmazások kilövésével tudom csak életre kelteni a telefont. Az igaz, hogy a Telenornál nincs webTV előfizetésem, wifi csatlakozásom van. Szoftveres a problémám, vagy előfizetés hiánya van? Ha igen, akkor miért "fagy meg" a telefon? -
janek69
senior tag
válasz
donceleger8 #24361 üzenetére
Na ez egy nagy igazság.Én sem kapcsolom ki soha sehol még éjszakára sem,mert éjszaka is kerülhet bajba valamelyik családtag,haver,vagy ismerős.
Hagel: Az általad CB-nek nevezett PMR rádió sem csodaszer.Ha van térerő,akkor egy mobil megbízhatóbb.
-
donceleger8
őstag
válasz
Polarstar #24360 üzenetére
És ha közben szeretne valaki tőled segítséget kérni? Te meg csak vígan sportolsz offline, miközben valaki bajban van? Megtörténhet!
Én sosem kapcsolom offline-ba és sosem kapcsolom ki. Azért mobil, hogy ott legyen veled mindenhol és mindenkor.
De ha offline-ba rakod akkor miért nem hagyod otthon? A véletlenszerű elhagyást is megakadályoznád ezzel. -
Nem tudom miért kérdés a térerő sport közben. Nálam edzésnél indulás előtt telefon off-line.
Aztán, ha megyek el - online.De fokoznám. Sok hegyes területen nincs vétel.
Ellenben kellene CB-rádió - már aki komolyan rajta van.Pilisben az endrei skanzet elhagyva a völgy végétől mindhárom szolgáltató off.
Ha valami baj, sérülés akar - akkor illene egy CB.Nálam lesz pl!
-
-
janek69
senior tag
Nem bántottál meg és részemről sem jogos felkapni a vizet,nem is te vagy az oka,hanem tényleg az a sok gusztustalan reklám,na meg a volt vezér undorító gyomorforgató viselkedése. Nyugodjon békében.Leírtad a lényeget,nem kerültél olyan környezetbe,hogy gond lett volna vele.Ebben benn van az is,hogy ahol nem volt iphonnal 3G ott N8-al sincs. Ez meg inkább kiépítettség kérdése és nem készülék függő.Folyamatosan építették a 3G-t,de a mai napig vannak helyek,ahol nem elérhető,mert más a terjedése.2100 MHz-en már a fák lombja is képes teljesen leárnyékolni.
-
ajani
aktív tag
válasz
janek69 #24353 üzenetére
Bocsáss meg, ha megbántottalak, nem volt szándékom.
Jómagam építész/gépész/közgazdász vagyok, nem értek hozzá mi megy a telefonban végbe egy hívás közben, de azt tudom, hogy 1 év alatt, amíg használtam az iPhone-t nem kerültem olyan helyzetbe, ahol gondom lett volna a térerővel. Lehet, hogy csak szerencsés vagyok... Sőt! Amikor eldöntöttem, hogy nem púposkodok tovább a csíptethető BT kihangosítókkal amikor van a kocsimban egy fullos/teljesen integrált kihangosító és megvettem az N8-at, vártam, hogy ahol eddig az iPhone-nal nem volt 3G-m majd a nokiával lesz... Hát nem lett... Az én nokiám, és iPhone-om ugyanazt produkálja jelerősségben. Hangsúlyozom, az enyém. Lehet másnak más tapasztalata. -
ajani
aktív tag
válasz
donceleger8 #24354 üzenetére
azért váltottam, mert nem támogatja a kocsim integrált nokia telefonja az iPhone-t. Akármennyire is szerettem, a kocsimat jobban szeretem. Remélem ettől még nem leszek hiteltelen...
Az meg, hogy mit írnak a cikkek, tényleg nem számít. A cikkek meg inkább hagyjuk, azok alapján nem venne senki N8-at sem, mindenhol leszólják a symbian miatt. Sokkal többet ér a (tartós - nem a haver telefonját nyomkodós) tapasztalat. Nyereménynek meg olyan dolgokat szoktak felajánlani, ami felkelti a figyelmet. Senki nem klikkelne egy meleg kézfogásért
-
gretzky77
veterán
válasz
donceleger8 #24354 üzenetére
Sziasztok elsösorban Taylornak szólna a kérdés de hàtha valaki màs is tud megoldàst! A Taylor féle 5.1et hasznàlom és egyre jobban idegesit a felugró ablakocska ami a hallàskàrosodàs veszélyére figyelmeztet viszont csak ezért nem szeretném a 7.1et feltenni mert ugye akkor lakhatom be ùjból a telót és nekem az 5.1 tökéletesen megfelel! Nem lehet ezt valahogy blokkolni vagy akàr törölni? köszi elöre is
-
donceleger8
őstag
Idézek tőled! Először is:
"Kívánom mindenkinek, hogy legyen lehetősége huzamosabb ideig használni egy iPhone-t, és garantálom, hogy nem akarsz majd másik telefont."
Aztán meg ezt:
"Én iPhone4-ről váltottam N8-ra"
Na ez ellentmondásos egy kicsit nem? De legalábbis azonnali hitelvesztéssel jár!
Amúgy a térerőproblémát minden iPhone-os elismeri, ezek szerint te nem, és bizony eléggé sok cikk foglalkozott eme problémával, valószínűleg az lehetett a gond, hogy téged nem kérdeztek meg!
Nem mindenki nagyképű akinek iPhone-ja van, de tény, hogy van körülötte valami felsőbbrendűség. Persze ez lehet az Apple hibája is, akik nyomták ezt a szöveget, hogy ez nem telefon, hanem iPhone! Na innentől több sem kellett, már ment is az arcoskodás. Többször leírtam már, hogy nekem leginkább az árával van a problémám, ugyanis a reális ár érte a fele lenne minimum. Fele annyiért viszont sokkal jobb telefonokat lehet venni, vagy legalább ugyanolyan jókat, így viszont aki mégis iPhone-t vesz, azt nem tudom nem arcoskodásnak venni egy icipicit. Tisztelet a kivételnek!
Végül pedig a reklám! Jól szólt az előttem szóló, az interneten mindenhol apple terméket lehet nyerni, heti rendszerességgel jön egy felugró ablak, miszerint nyertem egy iPhone-t! Elképesztően gusztustalan!Havernak van iPhone-ja, és sokszor megnyomkodtam. Nem tudom miért vagy ennyire biztos a dolgodban, de engem csak arról győz ez meg, hogy jól döntöttem hogy kimaradtam az iPhone lázból! Semmi pénzért sem cserélném le az N8-amat egy iPhonera! Egyszerűen kevés a tudása ehhez képest! Számomra olyan dolgok hiányoznak belőle, amik miatt szóba se jöhet.
Úgyhogy szerintem is érdekes ez az iPhone fóbia..... -
janek69
senior tag
Olvass figyelmesen,ha bármit is írsz abból amit én írtam le.Nem az ismerős ismerőse volt,hanem én voltam az olcsó telefonnal,a nagyképű sznob az iphonnal ugyanazon szolgáltató tornyára kellett volna felmennie az iphone-nak is mint amin én lógtam.Biztos az enyém szívta el a jelet.Én kérek elnézést,hogy én nem tudok egy ilyet telefonnak nevezni.Teljesen lényegtelen,hogy tudsz-e rajta telefonálni,a lényeg,hogy az egy k..va jó telefon a legjobb kamerával és a leg szenzitívebb rádiós résszel.A többi szuper tulajdonságát nem is emelném ki.Fullra megéri az árát. Amikor kiderült,hogy érzéketlen,akkor volt firmware upgrade és letiltották,hogy dB-ben ne tudd a jelszintet megnézni.Elnézést,hogy ez a szakmám és nekem ez jelent valamit. Ha gondolod itt is hagyom a fórumot.
Ja a reklám: A neten nem tudsz 2-t klikkelni,hogy ne iphone reklám ugrana be.Tényleg nem kell reklám se. Ez agresszívabb mint egy tv reklám. -
ajani
aktív tag
Érdekes ez az iPhone fóbia... Én iPhone4-ről váltottam N8-ra, és bár szeretem a nokiát, meg sem közelíti használati értékben az iPhone-t. Tök jó, hogy leírjátok, hogy mit hallottatok a térerő gondjairól a szomszédtól, aki látott valakit ott telefonálni a létező legolcsóbb telefonnal, ahol az iPhone-os (nagyképű) gyerek csak pislogott, mert nem volt térereje. Hát ez konkrétan hülyeség a saját tapasztalataim alapján. Sokkal inkább szolgáltató, mint telefonfüggő ez a dolog. Gondoljátok, hogy el lehetne adni millió számra egy telefonnak használhatatlan iPhone-t? Mindenki sznob akinek iPhone-ja van és úgy is bevállalják ezt a telefont, hogy csak gsm torony alól tud beszélni vele
Nyilván nem.
Az iOS testreszabhatóságáról meg annyit, hogy ha valamit nem tud a telefon alapból, akkor szinte tuti, hogy az appstrore-ban találsz rá alkalmazást. Ha meg nagyon nem tetszik, amit az apple ad, akkor egy jailbrake-kel (amit egy ötéves gyerek is meg tud csinálni) konkrétan azt csinálsz a telefonnal, amit akarsz. Nyilván vannak korlátjai a rendszernek, de nem értelmetlen, mert cserébe kapsz egy atomstabil, gyors kezelő felületet és egy mindent tudó TELEFONT.
Kívánom mindenkinek, hogy legyen lehetősége huzamosabb ideig használni egy iPhone-t, és garantálom, hogy nem akarsz majd másik telefont.
Még egy példa, aztán soha többet iPhone
Ismeritek azt a mondást, hogy"Jó bornak nem kell cégér!"? Tegye fel a kezét aki már látott magyar TV adón iPhone telefon reklámot... Nokiát már láttam én is, azt azért nem kérdezem, a csapból is lumia folyik... -
Misály
addikt
válasz
donceleger8 #24338 üzenetére
Jol latod, nem figyelsz elegge
-
Misály
addikt
válasz
donceleger8 #24336 üzenetére
En is tudok olvasni
De ettol meg nem erdekel es ennek hangot is adhatok. Van telefonvasarlos topik, ott lehet errol beszelni.
-
donceleger8
őstag
válasz
Misály #24333 üzenetére
Pl. én sem értek vele egyet. Engem érdekel minden megjelenő készülék az alsó kategóriától a felsőkategóriáig. Minden tesztet elolvasok. Szerintem egyáltalán nem baj, hogy más telefonról is szó esik ebben a topicban, csak kulturált formában történjen!
Amúgy az iPhone most épp egy váltás miatt merült fel, mert egyik kollegánk épp mostanság válik meg az N8-tól és a hirdetésében szerepelt, hogy csere csak iPhone-ra. Innen a téma, vagyis jogos a telefon hiányosságainak felvetése. Ez nem fika, mert valós probléma, ezek csupán tények! -
Regirck
senior tag
válasz
donceleger8 #24319 üzenetére
Én még sajnos nem tettem fel...
Viszont érdekelne, hogy a füles minőségén javított-e neked? Ha ezt is letesztelted kérlek oszd meg velünk is!
-
janek69
senior tag
válasz
Misály #24330 üzenetére
Miért is? Azt mondják mind a 2-re,hogy telefon,tehát ez a része közös.Lehet,hogy aki épp most akar váltani nem tudja,hogy ilyen gondok vannak vele,ahogyan a lilulást sem tudja mindenki,pedig az egy telefon szempontjából messze nem akkora gond,minthogy amikor a puszta közepén lerohad éjjel az autód és nem tudsz telefonálni.
-
janek69
senior tag
Ha csak pont telefonálni nem lehet vele a hegyekben,akkor miért is kell telefonnak nevezni? Nem fért annyi pénzbe bele,hogy normális legyen? Mellesleg én az alföldön voltam,amikor nem egy nokian,hanem egy f067 nevű 20 000ft-os telefonon simán beszéltem amikor az iphone azt se tudta,hogy van szolgáltató a közelben.
-
Misály
addikt
válasz
donceleger8 #24323 üzenetére
Van hogy atir, van hogy olyat hoz letre amit elozoleg kiszedtek.
-
Vasinger!
nagyúr
A mobilt lehet valahogy webkmarának is használni? Ha igen hogyan? Lehetőleg a hátsó kamera legyen az aktív, ne az első.
-
Misály
addikt
válasz
donceleger8 #24319 üzenetére
"A fórumon mondjuk dicsérik, de én azért nem hinném, hogy pár fájl bemásolásától javulna a hangminőség. Mondjuk ha egy patch lenne, akkor jobban elhinném."
A patchek ugyanezt csinaljak, felmasolnak par uj configfile-t.
-
donceleger8
őstag
válasz
Regirck #24310 üzenetére
Én épp tegnap raktam fel. Ma reggel kipróbáltam a telefon hangszóróján, de nem tapasztaltam érdemi változást. Sem tisztaságban, sem dinamikában. FM Transmitteren is megpróbáltam, ott sem vettem észre változást.
Fülesen még nem teszteltem, de ami késik, az nem múlik.
A fórumon mondjuk dicsérik, de én azért nem hinném, hogy pár fájl bemásolásától javulna a hangminőség. Mondjuk ha egy patch lenne, akkor jobban elhinném.
Szóval eddig nem tapasztaltam változást.
Igaz, a leírás a fülesen történő javulást emelte ki, de mivel többen írták hogy a normál lejátszásnál észrevettek javulást, ezért próbáltam ki én is ezeket. Majd ma délután jön a füles próba!
Te amúgy felraktad? Vettél észre változást? -
Ufff
senior tag
válasz
peugeotmate #24317 üzenetére
Megmondom őszintén, hogy nekem is tetszik az i4/i4S. Szép telefon. De nekem sok a korlátozás rajta. De amúgy tényleg jó kis telefon.
Térerőről annyit, hogy anno egyik haverommal együtt síeltünk. A hegyen egész nap nem volt térereje, holott nekem az E66-on meg az N8-ason is maximumon volt a térerő. Az i4-en akkor jött meg a térerő, mikor elindultunk hazafelé, és már a hegy aljánál jártunk. Na ez a durva. Mert ennyi pénzért ugye nem ezt váránk, főleg nem egy telefontól!Azt is hozzáteszem, hogy tökéletes telefon NINCS és nem is lesz!
-
peugeotmate
őstag
válasz
Misály #24314 üzenetére
HTC HD7-hez volt már szerencsém, de köszönöm, nem kell. Azért a minimalizmusnak és a letisztultságnak is van egy határa (nálam legalábbis egy op. rendszernél biztosan). Azokat a csempéket nem nagy durrantás ilyen hardveres követelménnyel röccenés nélkül mozgatni. Egyen színű csempéken felül pedig csak betűrengeteg láttam, fekete háttérnél. Nálam ez nem alkot egy egészet, sorry.
A térerőhöz meg annyit, hogy az N8-at is sikerült (nem készakarva) sokszor úgy beárnyékolnom a kezemmel, hogy csak épp' maradt némi térerőm. A korábbi Nokia E52-mnél szintén ez volt a helyzet. (A jó öreg 6230i bezzeg mint a beton, nem szarakodott semennyit.)
-
janek69
senior tag
válasz
Misály #24314 üzenetére
Szerintem ha Nokia-s WP-t venne,akkor jobb hardvert kapna sokkal.(nem röhögnének a haverok,amikor nincs térerő)
Sosem felejtem el,amikor az egyik cég embere virított a szifon 4-el,aztán elkérte a gagyi kínai telómat,mert telefonálni szeretett volna,csak nem volt térerő egy deka sem nála,nekem meg ott világított.
-
Misály
addikt
válasz
peugeotmate #24312 üzenetére
Nezz meg egy WP-t is, ugyanazt kapod feleannyiert
-
janek69
senior tag
válasz
peugeotmate #24312 üzenetére
Mindegy melyik telefonról mit gondolok,de igazat adok neked,mert mindenkinek az igényei szerint kell telefon.Sokszor magasban dolgozok poros a kezem...,erre egyáltalán nem való egy touch screen-es teló, így van egy kínai 6300ft-os telóm,amivel dolgozok,meg az N8 amivel fotózok,netezek.... A kínait nem sajnálom nagyon,ha 70m-ről leesik,de az N8-al nem ez a helyzet azt nem fogom felvinni.
-
peugeotmate
őstag
válasz
Galant #24307 üzenetére
Nem elég gördülékeny nekem az N8, de azt le kell szögeznem, hogy ezidáig ez volt a legjobb a telefonom! A felhasználói felülettel, illetve a körülményes használattal vannak kifogásolni valóim. N8 előtt volt egy iTocuhom, így nem kell az iOS-t bemutatni és szidni, tudom milyen az a rendszer.
Ufff
Egyre többet böngészek mobilon, ami ezen a készüléken nem a legideálisabb. A kameráját meg nem használom ki annyira, amennyire lehetne. Korábban én is óvva intettem magam a zárt rendszertől, de az iOS egy jól átgondolt felület (legalábbis szerintem).janek69
Nem lesz Nokia 808 PV. -
Regirck
senior tag
Valaki ezt már próbálta?
-
Galant
tag
válasz
peugeotmate #24298 üzenetére
"Csere kizárólag iPhone 4-re" Hogy-hogy????
-
vanezigy
aktív tag
válasz
donceleger8 #24304 üzenetére
meg kellett volna köpködd és magad mögé dobni
-
Ufff
senior tag
válasz
donceleger8 #24304 üzenetére
Lehet.
-
donceleger8
őstag
Épp az imént néztem rá a telefonom órájára, 8:08 at mutatott.
Lehet hogy ez egy isteni jel??? -
Háááát érdekes téma. Párom 3 kijelzőn van túl. a lila is tud sima lilás lenni meg okádék. harmadjára sikerült rendeset betenniük. Csak tudod amikor egy gar legalább 1 hét akkor inkább elhozzuk mert nincs másik arra a hétre. Pénteken ismét kap a drága Nokia egy N8-at garba hozzá egy hidegzuhannyal. Már van 2 vidi a hibákról és vannak újabb hibajelenségek, ha ezek után visszajön ismét, hogy jó belevágom a kirakatba.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest