- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One UI zápor szórta meg Európát
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milyen teszt képpel lehet megnézni a telót hogy lilul vagy sem?
-
válasz
donceleger8 #25076 üzenetére
Igen, erre gondoltam. Persze van rá progi.
(#25082) janek69: A topikban láttam leírva többször is, ha nem csal az emlékezetem.
-
válasz
karldergroße #25078 üzenetére
Csak, hogy lássátok milyen a garizatás minősége! Ha zavar kihagyod a nevem, én is szoktam ilyet.
-
janek69
senior tag
válasz
donceleger8 #25084 üzenetére
karldergroße
A battery monitort miért nem próbálod ki ha annyira nagy gond ez?
[link]
Widgetként ki tudod tenni. -
donceleger8
őstag
válasz
karldergroße #25080 üzenetére
Ott az extra buttons! Százalékban írja ki hogy mennyi a töltöttség és állandóan láthatod, mármint nem kell plusz gombot nyomni az eléréséhez. Igaz ez sem tökéletes, mert a Full után a 85% jön, de azért jobb mint a valóban kissé silány akkujelző grafika. 15% alatt lehet parázni.
-
vanezigy
aktív tag
válasz
Hagyd lógva vazzeg
-
janek69
senior tag
Én ezt a mondást még nem hallottam.Egyébként ha egy alap androidot néznél,akkor el lennél hűlve mennyire üres. A progikat ott is úgy szedegetik össze és teszik bele,de minek,majd leszedem ha kell.Be lehetne integrálni a fingó,böfögő és a fénykard progit is,de minek is???Az akku mérő progi nem tudom mit takar neked,mert az android akkujele pont olyan mint a belle-en,csak ennél bírja az aksi,ott meg ha kicsit használod nem bírja estig.
-
karldergroße
senior tag
válasz
karldergroße #25077 üzenetére
A cselekmény - ha már sorozat - lehetne izgalmasabb is...
-
karldergroße
senior tag
válasz
donceleger8 #25073 üzenetére
Pontos akkumérő tényleg nem lényeges, de ha egy telefonnak olyan fos akkutöltöttség-jelzője van, mint a Belle-és Nokiáknak, akkor nem árt, ha van. Az Annán nem használtam ilyet, hiszen jól látszott, hány vonal van még. 2-nél már lehetett aggódni.
-
busman
veterán
válasz
+1
-
donceleger8
őstag
válasz
TommyX_ #25074 üzenetére
Mondjuk időzítőre nem erre gondolnék, hanem arra hogy beállítasz mondjuk 15 percet és ha letelik akkor zenél. Pl. sütésnél jól jöhet ez.
Mondjuk ezek nem nagy dolgok és ingyen beszerezhetőek, vagyis ha alapból benne lenne, se lenne olyan hűdefasza érzésed. Ha mondjuk olyan lenne benne, amiért amúgy fizetni kéne, az mindjárt más lenne. -
Párom N8-asa part 10000: Megszületett az első hibás fénykép is, ehhez társul a lila kontrasztosodás, még picit várunk és ahogy kérték ne a szervizet hanem az ÜSZ-t hívjuk. Gyűlnek a videók is róla szépen! Amikor megnyekken és a kijelzője nem kapcsol ki meg hasonlók.
-
TommyX_
őstag
válasz
donceleger8 #25073 üzenetére
Mondjuk nekem se volt még szükségem a stopperre például, de más embernek hasznos lehet, ha már nem hord órát és kell neki valamihez.
Időzítő:
gondolom itt a profilok időzítésre kell gondolni, ez hasznos dolog lenne, régebbi Symbianos teloimon használtam ilyen progit, amikor elkezdődött az iskolában az első óra, akkor némára váltott a telefon, amikor vége lett minden órámnak, akkor vissza hangos üzemmódra váltott, persze előtte én állítottam be a programot napokra lebontva.
Tethering:
Ha jól tudom, ez a funkció arra való, hogy internetet ossz meg másik eszközökkel, ez is mondjuk hasznos tud lenni. -
donceleger8
őstag
Stopper, időzítő - ezeket telefonon még soha életbe nem használtam, így most sem hiányzik. Tethering azt sem tudom mi az. Akkumérő meg minek? Látom hogyan áll a töltöttség, azt úgyis szól ha kell neki a táp.
Amúgy láttátok az új hírt? Android és a több magos processzorok címmel? Csak pusztán érdekességként, mert általában amikor a symbiant fikázzák, akkor az elavultságra hivatkoznak meg az ezeréves hardwerre, meg nekik milyen fasza hogy több magos processzoruk van, azt most kiderül, hogy a droid nem is alkalmas a több magos processzorok kezelésére.
Ez meg szar lehet több telefontulajnak is, gyanítom ezért várták sokan az ICS frissítést, mert azt mondták az már kezeli a több magosat is, de most akkor még sem! -
Egyébként én azt nem értem, miért mondja mindenki azt, hogy a Symbian alapból tud olyanokat, amire máshol progi kell? Én pl. teljesen meglepődtem, hogy nincs stopper, időzítő, tethering, akkumérő alapból. Szerintem ezek elég alap dolgok.
-
janek69
senior tag
válasz
ramrit #25066 üzenetére
Nem könnyű az tuti. Az operákkal jól lehet használni a netet.
Egy pár dolog,ami biztosan mellette szól.Nem fagy,nem tölti fel a netre azonnal az összes adatod pozíciód,összes névjegyed ha nem akarod.Jó az aksiidő,jó gps és jó a hozzátartozó navi szoftver és térkép,ami folyamatosan frissül.Van fm transmitter,A fényképező és a videokamera páratlanul jó.Nem sütőlapát méretű,igényes strapabíró kivitel.Kikapcsolt állapotban is tud ébreszteni.Rendesen működő multitasking.Mivel telefon azt is érdemes megemlíteni,hogy nincs térerő probléma,kristálytiszta nem torzító nem akadozó hang..... -
donceleger8
őstag
válasz
ramrit #25066 üzenetére
Szerintem olyan telót, ami kiváltja a PC-t nem igazán fogsz találni! Legyen akár Note-od is, az sem ér fel a számítógépes böngészéshez.
Volt nekem 10,1"-os netbookom is, ez már kétszer akkora mint a Note kijelzője, de még ezen is kérdéses volt a böngészés!
A sebesség meg más kérdés! Szerintem az Opera Mini megfelelő. Hírek olvasására tökéletes! De ott az új Opera Mobile is. html5 teszten 384 pontot kapott, ez veri az androidos gyári böngészőt! Ennek ellenére nem tapasztaltam hatalmas különbségeket a böngészés során! Mondjuk az is igaz, hogy nem teljes képernyős flash játékokkal akarok a teló böngészőjében játszani, illetve a videókat se ott nézem.
De hát kinek mi a fontos?! Nekem a kamera, meg a gps, illetve a megbízhatóság, jó üzemidő és persze az alap telefon funkciók! Jelen pillanatban eddig ez a legjobb választás. -
ramrit
tag
Köszi az infókat. Nézegettem videokat a telóról,és meg kell hagyni a böngészés elég gyenge volt. Nem tudom mitévö legyek,igazából olyan teló kellene,ami kiváltja a pc-t. A mostani droidos mellett is alig használok gépet.
Lehet erösen gondolkozok még az n8-on,vagy egy wp-s nokia,bár azoknál meg a fotó nem túl acélos. Jajj,nem egyszerü ez. -
vanezigy
aktív tag
válasz
vanezigy #25061 üzenetére
Most egy hiba előjött a gyári maillal.
A telefonról küldve a yahoos fiókomból a hotmailra a telefon nem jelenítette meg az üzenetet mert spamnak nézte. Ezt onnan gondolom, hogy PC-ről felmenve a hotmailomban szerepelt a levél, ám a nem biztonságosak között.Erre van e valami megoldás?
-
janek69
senior tag
válasz
vanezigy #25051 üzenetére
Ezekkel a beállításokkal próbáltad???
Incoming mail server settings:
POP server: pop.mail.yahoo.com
Use SSL
Port: 995
Outgoing mail server (SMTP) settings:
SMTP server: smtp.mail.yahoo.com
Use SSL
Port: 465
Use authenticationÉn nem használom,csak gyanús,hogy nem megy. A POP3 alapból 110-es porton megy,átírtad 995-re és raktál titkosítást?
-
válasz
cseremanus #25053 üzenetére
Nekem az lenne a kérdésem hogy aki most szedi le a nokia sleeping screent annál működik?
-
Kobak77
aktív tag
válasz
---Lasali--- #25038 üzenetére
Mail esetében 1 dologban jobb az androidos: több exchange fiókot is képes kezelni, míg a symbianos csak 1-et. Más szempontokból szerintem a symbis a jobb. Pl. androidon nem látom, hogy továbbítottam/válaszoltam-e a levélre, symbin ezt jelzi a megfelelő kis nyilakkal. Az N8 levelezőjénél látom, hogy csinál vmit, mégha épp tölti is a levelet pár másodpercig. Az androidos telóm a nagyobb levelek letöltésénél teljesen megállt, semmire sem reagált, semmit nem mutatott. Aztán persze lejött a levél és ment minden tovább, de ettől még ez elég idegesítő... ja és androidon a 4MB-os már nagy levél volt, N8 a 18MB-osba fagyott bele, 10MB-ot még simán megnyitottam vele.
-
cseremanus
tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki mikor jön ki a Belle frissítés? -
Cool Hand
tag
válasz
Smart Office-ban működik a két ujjas nagyítás!
-
-
MC Pite
veterán
válasz
De, rád értette szerintem, mert... *** írtál.
remélem nem gondolod hogy mindenkinek így megy a levelezés. Ha egyéni fiókot adsz hozzá, szabályokat nem elfogadva, úgy konfigurálod ahogy akarod, a tipikus fiókok könnyítés miatt vannak a hozzá nem értőbbeknek. természetesen egyből szól a mél miatt, és elég jó a levelező. Dézin eléggé idegesített hogy pl a címlistát állóba dobta fel fixen,oltári nagy bug.Adobe a leglassabb, ahogy pécén is, mit csodálkozunk?
Szöveg, bill területén a legjobb (nyilak, ékezet). Aki balfasz módon angolul ír, annak nembiztos hogy a legjobb.
Ez bootol be lassan?Black berrysek ezért vért adnának hogy ilyen lassan betöltsön az övék
Igot nem ritkán segítettem ki a navival, plusz ennek legalább a kijelzője is látszik, és bemondja az utakat, utcaneveket. Plusz bámikor frissítem, kiegészítem a térképeket indulás előtt, wifiről. Szerk: Ha sietsz, külön tudod frissíteni Magyarországot ill a többit - ma is összesen 870 megát lát térkép frissítést, de most gyorsba csak a magyar kell (150).vanezigy: Több tucat kompaktnál jobb. Huszon, harmincezres, kis dinamikájú, fényt/színt elmérő zajgyáraknál mindenképp!
-
janek69
senior tag
válasz
ramrit #25037 üzenetére
Használtam én is androidot,nekem nem tűnik ez a mail kliens semmiben rosszabbnak. Mind a 2-t IMAP4-el használtam ,használom.A gyárilag telepített pdf olvasó valóban be tud lassulni görgetésnél.A billentyűzettel nekem semmi bajom,sőt. Nagyon pontos.Nem mondható,hogy vékony női ujjaim vannak,ennek ellenére nagyon jól használható.Az ékezetes betűk írására ennél gyorsabb módszer nincs mint a repülő ékezet és a mozgató nyilak is nagyon hasznosak.Kicsit bővebben a GPS-ről. Én használom geocaching-re és navigációra is.Haználom a túratérképet is.Ha engedélyezve van a hálózatalapú és az A-GPS is,akkor nagyon gyorsan van pozíció (5mp-en belül).A jelet nem veszti.Galogos navira szuper a Nokiamaps,olyankor a mágneses iránytűt használja az észak meghatározására.
Az akku idő tényleg nagyon jó.Más: A napokban teljesen lehaltam,2 kollegámnak is van Samsung telója.Az egyik androidos a másik bada. A badasnak elmagyarázták,hogy egy héten legalább 1x indítsa újra és valóban ha nem teszi teljesen meghülyül,ezen felül csak kikapcsolt állapotban töltheti,mert amúgy szintén valami gondja lesz. Az androidos nyert,nekik konkrétan a lelkére kötötték a Galaxy 3-nál,hogy naponta min. 1x indítsa újra.
-
TaylorPro
addikt
válasz
Mail-re ott a ProfiMail. Megkell venni. Én évek óta jogtisztán használom. Ettől max a Bis BB jobb.
-
vanezigy
aktív tag
válasz
Polarstar #25039 üzenetére
Én főleg mailra használom, amikor jelzett az asztali, hogy jött mail akkor pár másodpercre jelzett a telefon is. Elég sokat írogatok vele, nekem megfelel.
Haverod vigye vissza az olympust és kérjen egy másikat helyette.. én még mindig kizártnak tartom, hogy jobb legyen N8 egy kompakt f.gépnél..
-
válasz
---Lasali--- #25040 üzenetére
Nem.
-
ilgatto
tag
válasz
"házban, buszban, leárnyékolva, rossz időben, volt nekem jópárszor hogy nem volt képes jelet fogni."
Miért, ez egyébként más telefonok esetén nem így van?
-
válasz
ramrit #25037 üzenetére
Abszolút nem veszélyes a gép, hiába is akarnak megvezetni mások érdekes hozzászólásokkal.
Mail funkcióra én nem használom, arra ott az asztali gép.
Minden másra jó. Nem egy villám, de simán használható.
Fényképező részben meg No1, míg a nagytesó meg nem jön!
Haverom vett egy Olympus kompakt gépet.... Na azt simán lealázta!
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
ramrit #25037 üzenetére
Kérdésekre válaszolva:
-Szerintem nem egy nagy emailező a készülék... biztos hogy jobb az androidé bár még nem használtam.. de ennél nem nehéz jobbat csinálni, így feltételezem. De minden esetre használható, ha úgy nézzük, mint egy opciót, akkor ki van pipálva. Tudja az elvárható funkciókat, de nekem pl a tárhely frissítése bugzik, hiába nyomom neki a frissítést csomószor nem csinál semmit, és inkább meg unom a kivárást.. valamint részletes beállításokat én nem találtam hogy a letöltött leveket törölje a tárhelyen, vagy amire mondjuk én rányomom a telefonba a törlést, azt a tárhelyből is törölje.. stb. Meg pl a anna -n még kb egyből szólt ha küldtek levelet, a belle -n meg nem nagyon.. pedig a beállítás ugyan az.
-Nekem a mostani adobe reader baromi lassú, scrollozol és sok másodperc mire ugrik a kép, nem értem.. Én a Smart Office -ot használom, ebbe jó a pdf kezelés, gyors, stb, csak itt nincs két ujjas nagyítás, hanem egy ujjat kell nyomva tartani, és utána fel le húzni, kicsit idő igényesebb, de legalább működik egy kézből is. Valamint úgy emlékszem ami rajta volt quick office vagymi, az is gyorsan kezelte a pdf eket.
-Fotó és videó minősége az még mindig a legjobbak közt van (vagy talán a legjobb), tehát erről ez esetben nincs mit mondani. Sőt még létezik rá pár program, amivel még esetekben sokkal jobb képeket is lehet csinálni mint amit a gyári szoftver csinál.
-szövegkijelölés működik, bár nem jön elő két pici csúszka amivel a szöveget könnyebb pontosan kijelölni, tartva az ujjat előjön a copy paste menü is.
-akku teljesen korrekt, ez nem android.. ez elmegy 3 napot is, folyamat nyüstöléssel bírja az 1 napot.
-szerintem nem gyors, boot tetű lassú, sokat kell rá várni míg feláll, egy mostani drággább (70K<) telefon biztos hogy gyorsabb a menükben is, de használható, nem idegesítően lassú, nem fagy, ismerőseimnek az androidos telók össze vissza bugzanak, fagynak, ez csak kritikus helyzetbe fagy, de akkor is csak dob egy fehér képernyőt, és újraindul magától, és működik újra.
-filmeket viszi szépen, 720p -t is, csak a codeket kell eltalálni, képarány állítás is van.
-gépelni nem jó vele, hiába jó a kijelző érintés érzékelése, picikék a betűk, és ahogy írták már, oldották már meg jobban ekkora kijelzőn ezt.. de ez is használható, ha nem akarsz rajta oldalakat gépelni.
-gps jó, gyári nokia térkép is helyén van, nem kell hozzá beszerezni másikat, de azért nem egy navigációs rendszer.. házban, buszban, leárnyékolva, rossz időben, volt nekem jópárszor hogy nem volt képes jelet fogni. -
ramrit
tag
Üdv mindenkinek. Lenne egy olyan kérdésem hogy android után milyen lenne vajon az N8? A helyzet az hogy az droidot (sgs+) odaadnám a páromnak én meg tolnám tovább ezzel. Egy pár dolog ami fontos lenne nekem hogy üzembiztosan tudjon a teló:
-mailek kezelése fontos lenne,azaz csatolmányok küldése,egyszerü letöltése,szerkesztése (doc föleg)mailból,
-pdf gördülékeny olvasása
-fotó kiváló(ez azért köztudott) hiszen sok esetben kellene jó minöségben telefonnal késziteni (esetleg kamerás scanner progi),
-gyors szövegkijelölés bárhol,copy+paste
-jó akku (1napot huzzon ki ha nyüstölöm is),
-legyen gyors(relative),ne fagyjon és megbizható legyen,
-esetleg film (avi) nézése néha
-jó gépelési tulajdonság
-jó GPS!Nos ugy gondolom nem tul nagy elvárások,mint fentebb is látszik,nem játszadozni kell,meg zenélni,widget buzi sem vagyok, hanem egy megbizható eszközként akarom használni a mindennapokban. Engem nem izgat a symbi bukása sem,ha bellével használható,akkor nincs több kérdésem:-)
És tényleg érdekelne,hogy vannak e olyanok itt,akik megcsömörlöttek az androidtól. Elöre is köszönöm a megtisztelö válaszokat.
üdv -
deka10
senior tag
válasz
bringasisti #25034 üzenetére
Úgy érzem a veszteség nem ezen a telón fog múlni hanem a winnokiák teszetoszaságán, de ezt ők választották azért még ami menne azt miért kell folyamatosan alázni mert már lassan ott tartunk.
-
vanezigy
aktív tag
válasz
bringasisti #25034 üzenetére
Tükrös géppel nem tudsz telefonálni...
-
deka10
senior tag
válasz
janek69 #25016 üzenetére
Hát nem tudom de ha sokáig szarakodik a nokia a következő telóm nekem sem nokia lesz, május végére ígérték és nem sokára június közepe van és még az se biztos, hogy lesz szolgáltatóknál. Nagyon nem jó ez így és van jó pár alkalmazás ami a fasorban sincs pedig symbire volt elsőre és csak halaszgatják majd jön stb... kezd elegem lenni.
-
vanezigy
aktív tag
válasz
SpongyaBob #25029 üzenetére
Kaptál privátot
-
vanezigy
aktív tag
válasz
SpongyaBob #25029 üzenetére
-
SpongyaBob
veterán
Hi!
Belle-re létezik valami IP camera progi?
-
Sztbeni
őstag
az miért van, hogy megvettem ovi store-ben az aspalt 6-ot, de letöltés közben mindig megakad? Már vagy 10x próbáltam
-
válasz
gretzky77 #25024 üzenetére
De gondolom nem vetted meg a spb mobile shell3d mert azt máshogy nem tudod használni nekem meg van véve 2 is az előző n8 amon is megmaradt,amúgy a bellével legutóbb az volt a gondom, fenn volt a shell3d is, és amikor hívtam, vagy hívtak akkor az a legördülő része hívásközben valahogy legördül, és bekapcsolt mindent szinte pl wifi internet,stb,valahogy még fel is hívott valakit miközben épp telefonáltam .
-
gretzky77
veterán
Nekem Taylor v 7.1 van fent 3d-ből nem találtam olyat ami működik de a sima spb shell az megy a 7.1-en!
-
A-ha... Érdekes, de a 519 font az valahogy nem 499 euró...
Máig nem értem mi ez a marhanagy késlekedés a Nokiánál.
-
Úgy néz ki ma fel lesz rakva a tayloros féle belle remélem az spb mobile shell 3d megy majd rajta mert én azt annó megvettem,és használni szeretném.
-
janek69
senior tag
Kicsit borsos a 808 ára.[link]
-
janek69
senior tag
válasz
Tiger. #25008 üzenetére
Mi a rossz a síma bellében,mert nekem nincs vele gondom.Persze mindenki másra használja,így lehet,hogy nekem az nem okoz gondot,ami másnak igen.
WeissA Samsung Gajaxy S-ek közt is van,csak ott éppen kék és sárga.Ennyit a Samsungról és van pofájuk a szar kijelzőt eladni a Nokiának is.
[link] -
Most, hogy kezemben van a telefon, ez a lilulás valahogy egyáltalán nem tűnik olyan vészesnek. Sokkal idegesítőbb pl. az albumok rendezése, vagy hogy nincs gyárilag wifi megosztás. Amúgy azt nem értem, hogy lehetséges, hogy csak az N8 oledje lilul, semmilyen más telefon nem. Vagy csak nem tudok róla?
-
Sifre
senior tag
-
valaki adna egy skype címet és segítene felrakni a tayloros bellét max úgy merném fel tenni hallom hogy mit mond
-
Én már akármit csinálok akkor sem tudom a qt progikat feltelepíteni de bellét azt nem akarok akkor kihagyom ezeket a progikat.
-
bringasisti
őstag
[link]Kurva nagy uborkaszezon van !
(L:http://kepfeltoltes.hu/120609/Yellow_Crabro_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)[link](/L)
-
Érdekes ez a lilulás. Azt hittem, folyamatos lesz, ahogy sötétedik a kép, de nem, egyszercsak ott van.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Dell notebook topic
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest