- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyi19
őstag
4S- el kapcsolatban, meg annyi, hogy volt szerencsém kipróbálni, összehasonlítani az N8-al.
Nagyon jó telefon, de hamar merül, egy nap háromszor is volt töltve, igaz elég sokat játszott illetve netezet rajta a tulajdonosa...de akkor is.Illetve nem az a hipergyors telefon, pedig egy Dual-core 1 GHz Cortex-A9-es processzor van benne. Pl. egyszerre elindítottam a két telefonon a Cut The Rope-ot, szinte egyszerre indult el a játék a két telefonon, nekem nem ér meg kétszeres árat az a pár tízed másodperc.Illetve megnyítottam rajtuk ugyanazt a weblapot, ott sem volt nagy különbség (természetesen az N8-on Opera volt), de a lap betöltése után a 4s-en sokkal jobb volt a görgetés illetve nagyítás.
Visszatérve a kamera részére, mikor ez első képeket készítettem a telefonnal, meglepődve tapasztaltam, hogy nagyon jó képeket készít, jobbat mint az N8-al készítettem.De miután felmásoltuk a képeket a számítógépre akkor látszott igazán a különbség, ott már az N8-al készített képek voltak SOKKAL szebbek. Szerintem ez azért lehetett mert a 4s kijelzője jobb...de a képeket úgyis számítógépen szoktam nézni
Ezzel, most nem azt akarom mondani, hogy nem csinál jó képeket a 4s, de szerinte az N8 jobb.Ezeket a képeket elnézve, pont az ellenkezőjét látom annak amit tapasztaltam
. A tesztképeken, az N8 által készített képek a leg elmosódottabbak...akkor most mi van
-
matyi19
őstag
válasz
Vasinger! #23598 üzenetére
Nálam is az volt, hogy sokat gondolkodtam egy androidos telefonon, sokan azt ajánlották mert hogy az milyen jó.Végül az N8 mellett döntöttem, és nem bántam meg.Nekem is fontos a fénykép illetve videó.
Jobban belegondolva arra a következtetésre jutottam, hogy ha már veszek egy telefont akkor azzal lehessen jó képeket készíteni, nekem még fontos volt az is, hogy legyen xenon vakúja a telefonnak,(előtte 6220-am volt, az is xenonos). -
Vasinger!
nagyúr
válasz
SpongyaBob #23596 üzenetére
Igen, ez tényleg durva, de hát ez van. Persze ezt a sorrendet csak ennél a telónál és esetleg az iPhone 4S-nél tudnám felállítani, mert ennek a 2 mobilnak van olyan szinten a kamerája, hogy első helyre menjen. Mennyivel kényelmesebb, ha mindenig nálam van egy kompakt szintű kamerával ellátott mobil, mint venni egy 50k-s Androidos telót meg mellé 30-40k-ért egy fényképezőt....
matyi19:
Közben rájöttem, hogy nem a Nokia Ovi-n kell nézelődni, hanem máshol és így már én is találtam jópár játékot
-
matyi19
őstag
válasz
Vasinger! #23595 üzenetére
Sok sikert hozzá
szerintem jó választás...nagyjából nekem is ez a fontossági sorrend.(nálam a telefonálás van első helyen, mégiscsak egy telefon
)
A játékok kapcsán nem értelek, én is szoktam rajta játszani, nagyon sok jó játék van a telefonra...és mind hibátlanul, szaggatás mentesen fút..
Most ezek vannak letöltve 90%-át próbáltam. -
Vasinger!
nagyúr
Ma a kezemben fogtam kettő darab Nokia N8-as készüléket is SymbianOS jóvoltából, legújabb Bele volt mindkettőn. Megismertem minden nyűgét, baját és arra jutottam, hogy veszek egyet. Persze nem minden áron. Csak akkor, ha legalább 1 év gyártói gari van rá és szép állapotban találok 50k környékén.
Az, hogy megfelel e 100%-osan az elvárásaimnak csak akkor fog kiderülni, ha nap mint nap használom és látom a mobil működését.
Végül is ez a mobil a következőkre fog kelleni nekem fontossági sorrendben:
1. Fotózás/videózás
2. Telefonálás
3. Zenehallgatás
4. Játék és netezés
5. GPS: biciklihez kellene, monitorozni a túrákat, hasonló.Ez az 5 fő funkció ami fontos számomra, egyedül a 4-es ponttal vagyok hadilábon, mert netezni még el lehet vele netezni, de játékokat alig találni rá, ami azt eredményezi, hogy egy idő után kijátszok minden értelmes játékot és vége. :\
-
TaylorPro
addikt
Ma meglett a 3,5-ös AV kábelem, és nálam tökéletes a kimenet. Még majd rom újrahúzás után is megnézem. Ha akkor is jó lesz, akkor a kör bezárult.
-
szabimaci22
tag
Sziasztok
Lenne egy olyan problémám hogy el indítom a közösségi alkalmazást be jön a betöltő képernyő forog 2-t a kis fehér kőr és utána kilép :/ már újra raktam 3-szór is + telot is újra indítottam már egy párszor :/ -
gyugyo79
addikt
Sziasztok, hátha valaki rájön a megoldásra vagy tudja azt.
Amit szeretnék van egy htpcm amivel a tv adások streamelése megy más eszközökre gond nélkül de bosszant, hogy a telefonomra nem. A webes felületén el tudok indítani vlc streamet is. Odáig el is jutottam hogy ez megy, a telefonon el is indul a video de kb olyan 1 perc után kilép a lejátszásból.A parancs amivel meghívom a vlc-t így néz ki az <ip> és a <port> az jó mert el is indul az első kettő amivel az aktuális csatornát hívom meg a tunertől a második amin streamel a vlc:
vlc -vvv http://<ip>:<port>/upnp/channelstream/88.ts --sout=#transcode{vcodec=H263,vb=400,fps=25,width=176,height=144,scale=1,acodec=mp4a,ab=64,channels=2,samplerate=44100}:rtp{dst=<ip2>,port=<port2>,ttl=127,caching=100,sdp=rtsp://<ip2>:<port2>/video.sdp} :sout-keep
ez már egy bővített de ugyan ennyi ideig megy ha így hívom meg:
vlc -vvv http://<ip>:<port>/upnp/channelstream/88.ts --sout=#transcode{vcodec=mp4v,vb=400,fps=25,scale=1,width=320,height=240,acodec=mp4a,ab=64,channels=2,samplerate=44100}:rtp{sdp=rtsp://<ip2>:<port2>/video.sdp} :sout-keep
A telefonomon csináltam egy video.ram -fájlt amit elindítva indul a lejátszás.
Ennek a tartalma:
rtsp://<ip2>:<port2>/video.sdpHa egy másik gépről indítom el egy vlc-vel ugyan ezt a streamet akkor az nem áll le ...
Tudja e valaki esetleg, hogy mit kellene tenni, hogy a telefonon se lépjen ki a lejátszásból?
(A forrás módosításával lehet filmeket is streamelni a telefonnak nálam annál is kilép)
Valami megoldás biztos van csak én nem találom meg ... -
Te jó isten!!!
Vaze megvette az ennyócast???!!!
A virágos képek izgalmassabbak, mint a Gombai cukrászda /igen unalmas/ épülete.
Nyugtass meg, hogy a sütemények nem másolják az épület "kifejező stílusát!"/Ma is "Hirtelen! Szőke!" vagyok üzenem Ufff-nak./
-
bringasisti
őstag
válasz
matyi19 #23572 üzenetére
Gondolj bele, ha a kijelző hibás ráverik a beszállítóra. Ha a meghajtót vagy a sz. kábelt elmérték egy fél centivel a saját zsebükben turkálnak csere esetén. Márciusban vettem gond gond hátán, pezsegtem, de egészen az Anna kijövetelig nem erőltettem a cserét, megvárva míg kifut a kezdeti széria. Szeptemberben levertem mint vak a poharat a szervizt.
-
Ami nálam nem megy: Nokiaprogramok, ennek a fóruma, a speedshop, az rc modellek, posta.hu és még biztosan bővül a kör. Nálatok sem jó?
-
válasz
Kolondrum #23579 üzenetére
Nagyon röviden: Bekerül a szervizbe a telefon, a technikus elolvassa a hibaleírást és következtet a bajra, kicseréli a dolgokat és teszteli, ha nem produkál hibát megy a végleges tesztelőbe, ha ott megfelel vissza hozzád. Vedd hozzá az egészhez, hogy pl a drága sonye-nél napi limit van és jóóó teljesíteni mert talán behívatnak elbeszélgetésre(cordon). Arra nincs idő, hogy sokat tököljenek a telefonnal. Még, hogy mérni meg ilyenek. Esetleg Level 3-4-en. Nokiánál sem lehet másképp mert biztosan rengeteg telefont kapnak. Viszont bent biztosan ismerik a hibát és tudják a megoldást, max drága. Ez a kis szösszenet a lilulásról nekem nagyon jól jött most. Gyűjtöm az infókat és el fogom érni, hogy legalább fődarabot cseréljenek. Mert a kamera, tapi, amoled újak, meg a HDMI takaró, meg még valami a kamera körül. Tehát lassan nem lesz mit cserélni.
-
Biztos vagyok benne, hogy műszeres méréseket végeznek a szervízben, és nem a képeket nézik. Igazából talán az sem volna elfogadható, mert a szeme mindenkinek máshogy érzékel.
Olyan tipusú kijelző kalibrálás meg iszonyat drága lenne. És szerintem nem megoldható, mert a symbi nem fényképnézegetésre van optimalizálva.
Talált valaki színprofilokat a gépben?Egyáltalán van ilyen a többi /-operációs rendszerre gondolok/ gépben is?
Szerinten nem nagyon van. Személy szerint az iOS-re kiváncsi vagyok, mert abból van Tábla és azon megy a képmanipuláló szoftverek nagy száma!
-
-
matyi19
őstag
Itt, az is kérdés, hogy az apaszka által, állítottak 100%-ban fedik e a valóságot
Ahogy, olvastam többeknek nem alaplap, hanem kijelző csere oldotta meg az esetleges lilulást. (nekem is lila,csak a gyengébbik változata, többen használták a telefont, senkinek nem tűnt fel, lehet én se vettem volna észre ha itt nem olvasok róla....
)
-
semetka
őstag
válasz
Nick no.1 #23570 üzenetére
Én se úgy gondoltam, hogy most is rosszat gyárt, hanem az elején mikor elkezdték akkor volt ilyen rossz arány. Nem jól fogalmaztam.
Így is elég nagy a balhé, elég sokan járnak a Nokia nyakára emiatt.
Nagy autógyárak is visszahívják ha valamit elrontanak, a Nokia-nak is ezt kellett volna tennie, amikor kijött az első cikk a lilásodásról, de sztem nem tudták, hogy ekkora a baj. -
Nick no.1
aktív tag
válasz
semetka #23569 üzenetére
Szerintem ez egy bar....ság, ha a 90% el lett volna ba...va vissza vonták volna az egészet....
Gondoljatok bele mekkora balhé lett volna belőle.
Nekem van két szervizes ismerősöm is a Nokiánál ,egyik sem mondott ilyet...egyes szériáknál elő fordul..főleg az elején készült készülékeknél, a lilulás.... -
donceleger8
őstag
válasz
TaylorPro #23567 üzenetére
Hali. Xplore-al youtube videokat nem nagyon lehet megnyitni, ezért használom a cutetube progit. Filmek big screen-el is mennek, azokkal végül is nincs gond, de pl a youtube-ozás nem megy.
Amúgy ma újra telepítettem a V7-et, korábban csak update volt, de most a skandinav szofttal letakarítottam mindent és úgy raktam fel a V7-et. A hiba sajnos maradt. Szerintem ha jack kábellel meglesz a hiba, akkor az a hdmi-re is jó lesz. Sok sikert a hiba megtalálásához.
Üdv -
semetka
őstag
válasz
janek69 #23564 üzenetére
Hát szerintem sem dolgoznak ott elektronikai zsenik. Én ráraktam nekik a tesztképeket, egyszer meg se nézték. Aztán az egyik alkalomnál újrahúzták és ráraktak egy full fekete!!! képet. Hát abból se derült ki nekik h jó lett- e. Na ilyen zsenik dolgoznak ott. Én ami infót szereztem erről az ügyről, beülnék a szervízbe és addig vissza se adnám senkinek míg nem lesz jó. Nem lenne ez a sok bosszankodás.
-
válasz
peugeotmate #23563 üzenetére
A tervem adva van, köszönöm a privátos kollégának is!
Páromnak még kel la teló 2 hétig utána azt csinálok vele amit akarok. Addig várok csendben. -
janek69
senior tag
válasz
semetka #23562 üzenetére
No akkor te vagy a jó példa mindenkinek,hogy előbb utóbb megoldják.A sorrendre rosszul emlékeztem.
peugeotmate Hát én sokszor abban sem vagyok biztos,hogy ezekben a szervizekben elektronikai zsenik vannak.Próbálkozik valamivel,de még egy rohadt tesztábrát sem próbál utána,vagy ha igen,akkor nem veszi észre a hibát.
-
peugeotmate
őstag
válasz
janek69 #23559 üzenetére
És vajon ők ezt tudatosan ellenőrzik is a szervizben? (Mármint azt, hogy valójában mi okozza a lilulást.) Ugyebár nekem is volt korábban egy hosszabb mizériám a kijelzővel, harmadszorra sikerült elérni, hogy színhelyes legyen a kijelző. De biztos, hogy alaplap csere nem történt, mivel szinte az összes adatom megmaradt.
SymbianOS
Kár erőlködni az e-maillel, hívd fel az ügyfélszolgálatot, majd ott közöld a problémád. De biztos, hogy azt fogják tanácsolni (akárhol kapsz is választ), hogy vidd el egy Care-be, aztán majd ott "rendezzétek le".
-
válasz
janek69 #23558 üzenetére
Na ezért lesz az én N8-asom páromé, az nokia garos és alig fél éves. DE ez a dark Grey nem hagy nyugodni. Kizárólag baj van vele. Mivel free intézem, csak az időmet rabolják majd belemegyek. Ott hibáztak, hogy nem reagáltak a mailemre amibe IMEI szám szerepelt, hogy lássák a teló előéletét. Ez nálam hadüzenet. Mi az ,hogy valakit kedvesen megszólitők az meg hátra sem fordul. Nem nem, ezután nyakonverem.
-
bringasisti
őstag
válasz
peugeotmate #23557 üzenetére
Így mindenki a Samut szidja !!!!
-
janek69
senior tag
válasz
peugeotmate #23557 üzenetére
Szerintem 2 hiba van ahogy írtam,de ha megindul a nokiaprogramok olvassátok el.
Az egyik hiba a grafikus meghajtó,ezt biztosan alaplap cserével oldják meg,mer a chipet cserélni nagyobb meló.
A másik probléma,ha jól olvastam az,hogy a szalagkábelnél van valami mérethiba (vékonyabb) ezt meg szerintem a kijelzővel együtt cserélik,bár ennek nem néztem utána.Megy ismét a nokiaprogramok.
-
janek69
senior tag
válasz
Kolondrum #23555 üzenetére
Valaki írta is vagy itt vagy a nokiaprogramokon,hogy végre jó lett neki sokadszori szerviz után és először kijelző,majd alaplap csere volt.
Én nagyon örülök,hogy az enyém gyárilag jó,mert én is rohangálnék vele az tuti.Na annak meg nagyon örülök,hogy újat vettem és még majdnem 2év a gari. -
Nem csak a nokiaprogik nem megy. Egyéb fórumok sem.
peugeotmate! Sztem történik, de X és Y máshogy viselkedik. Egyértelmű, hogy valami történik mert okádék és sima lila között van különbség. Én megsúgom neked Sonye-be van, hogy olyan is cserére kerül amit nem tünteknek fel. A papír egy dolog. Nekem a legutóbbi garis kör után úgy tűnt, hogy cseréltek mindent mi jó, de a valós bajt nem oldották meg vele, mert a baj forrás a fődarab, technikus körökben az alaplapot takarja. Csak, hogy érezzétek ez nagy horderejű dolog, sonye-be külön szobája van a fődaraboknak és egy eber mehet oda be, tartózkodhat ott, sok papír van körülötte és ha lehet nem cserék ki. Biztos mert drága.
-
janek69
senior tag
válasz
Kolondrum #23553 üzenetére
Igazából annyi,hogy ez nem széria hiba hanem konstrukciós és maga a video meghajtó okozza,ami az alaplapon van és drága a csere,ezért nem akaródzik nekik kicserélni.Írt még valamit,hogy a szalagkábel vékonyabb,ami valószínűleg csatlakozásí hibát csinál,ami még okozhat lilulást és ezt szokták igazgatni,hátha bejön.
Remélem pontosan írtam le. -
vanezigy
aktív tag
válasz
SpongyaBob #23542 üzenetére
Szépek így monitor méretben.
Próbáltál már A4-ben nyomtatni belőlük, hogy ott milyen minőséget ad? -
bringasisti
őstag
válasz
Polarstar #23529 üzenetére
Ne öljetek meg, Én is Nokia fan vagyok ! De az az igazság hosszú ideje horror veszteséget halmoz fel szeretett márkánk. Aki tegnap témafelelős volt, ma hiba üziket olvas, mert nem tudni meddig tartják életben az oprendszert. Elmegy a konkurenciához a gárda java, mi meg ….unk.
-
matyi19
őstag
válasz
SpongyaBob #23534 üzenetére
Egész jó képek
Nálam, az 1. és a 4. a nyerő -
laci laci
addikt
Én kb.10 perc alatt döntöttem el mert a haverom megutálta és szó szerint el akarta dobni,azt mondtam neki megveszem.azóta van nálam kb.3-4 hónapja és nem bántam meg.Használat közben derül ki kiszolgál?Megfelel nekem?Azt adja amit várok tőle?Igen!Igen!Igen!
-
válasz
SpongyaBob #23536 üzenetére
semmi,csak tud többet is. Amúgy széép képek!
-
siralywarez
csendes tag
Sziasztok!
Tudja valaki mi lett a nokiaprogramok.hu oldallal? Nem lehet elérni!
-
TaylorPro
addikt
válasz
donceleger8 #23532 üzenetére
Szia! Próbáltad úgy hogy Xploréval nyitod meg a vieót? Egyébbként sokaknak nincs gond a HDMI résszel V7-en. Holnap meg lesz remélhetőleg a 3,5-ös AV kábelem, és ezt már tudom majd tesztelni. A HDMI-t amúgy nem, mert nincs mire rákötni.
-
válasz
SpongyaBob #23534 üzenetére
ezek csak 9MP.
-
Vasinger!
nagyúr
Na ma nagy meglepetésemre találtam a Mediában egy N8-at, amit ki tudtam próbálni, bár a legalapabb szoftverrel Symbian ^3 volt rajta. Pozitív volt a benyomás a sebességgel kapcsolatban és a kijelző is nagyon jól reagált, nem ütöttem mellé meglepő módon, mikor gépeltem. Tény ami tény, hogy a 3.5" méretű kijelző nem túl vaskos ma már, de ez még talán az elfogadható kategória, valamit valamiért. Mivel teljesen alap volt a készülék, nem volt semmi alkalmazás, se játék rajta, így a kamerát és a böngészőt tudtam csak kipróbálni. Nekem volt N73-am, de annak sokkal jobban el volt találva az exponáló gombja, mint ennek, de gondolom ez is csak szokás kérdése.
A böngészőt wifin próbáltam ki, nem tudom, hogy mekkora sebességet toltak, random találtam, de eléggé lassan jöttek be a lapok, gondolom Operával azért más a helyzet. Viszont ha betötöltődött az oldal, akkor eléggé jó volt a sebesség még nagyításkor is.
A lényeg, hogy holnap találkozok SymbianOS-sel, mivel nagylelkűen felajánlotta, hogy kipróbáljam az övét és remélhetőleg ott már friss szoftverrel és telepített alkalmazásokkal jobban meg fogom ismerni a mobilt.
-
donceleger8
őstag
válasz
TaylorPro #23520 üzenetére
Hello Taylor!
Ez a videólejátszás HDMI-n egyre kaotikusabb! Most akartam összekötni a tévével, hogy youtube videokat nézzünk a családdal a cutetube progival, de ugyanaz a helyzet mint a filmekkel, egyszerűen nem akar elindulni.
Lehúzom a kábelről és elindítom, akkor simán elindul, de kábelen meg nem hajlandó! V7 van most fent, előtte V5 volt, azon működött.
Van már valami ez ügyben? -
janek69
senior tag
válasz
Polarstar #23529 üzenetére
Maximálisan egyetértek veled. Az viszont sajnálatos tény,hogy tökmindegy az anyacég mit vár el és mik az elveik,itt nálunk,ahogy írtad kiadják helyi cégeknek,akik aztán sz..rnak a fejedre.Nekem egyszer azt a tanácsot adták,hogy kérjem el a panaszkönyvet,ekkor vagy már megijednek,vagy ha nem, beírod a panaszod és a másodpéldányt kiszakítod és azonnal küldöd is a fogyasztóvédelemhez. No állítólag azok rendbe teszik őket.
-
Gyerekek. A cég szarban van és nagyon nagyon össze kellene magát szedniük.
Sok esetben a szervizeket nem a cég üzemelteti, hanem szerződéses vállalkozók.
Ezek a vállalkozók úgy néz ki nem tanulnak sok esetben.
Ez a marketing tankönyvök elején van, és készült ebből még falvédő is! (Komoly! Tényleg!)
1§: A vevőnek mindig igaza van!
2§: Ha mégsincs igaza, akkor is úgy kell éreznie, hogy neki van igaza!Én még sok tekintetben kezdő vagyok, de ezt az alapelvet a saját portámon is vallom - ebben nem lehet pardon! Tartom hozzá magam!
Több esetben is elő kellett ezt vennem, legutóbb kirúgtam az Axabankot a cégemtől.
Emlékszik még valaki rájuk? Majdnem bezárták az összes képviseletüket és eljárás is folyik még ellenük. Pont ezek miatt!Nem lehet végtelenségig hülyének nézni az /igénybe-/vevőt!
Megjegyzem: Én nem azért vagyok Nokia párti, mert "szeretem a veszteseket", hanem mert amit évek alatt letettek a porondra - azt elismerem és bízom abban, hogy látunk még kivánatos dolgokat. /Májusban a 808 Pure View-et pl./
/2. pont: És az nem a Windows lesz - szerintem.../
-
janek69
senior tag
-
stewe780
őstag
válasz
Kolondrum #23524 üzenetére
Túl komolyan veszed ezt a dolgot. Szombaton mit reagáltak volna..? Majd szerdán egy kávé után, ha már mindenki megdumálta a másikkal, hogy mi történt a hosszú 7végén, talán valaki leírja, amit úgy is tudsz, miszerint ballagj el egy Nokia Care pointhoz a készülékkel.
-
-
Nokia és RIM a szünetben...
http://www.origo.hu/galleries/filmklub/nagykep.html?pic=http://static7.origos.hu/i/1204/20120428-stallone-arnold-schwarzengger.jpg
-
-
vanezigy
aktív tag
Ezt nem sikerül elindítanom V7-en, kipróbálná valaki?
Rákattintok az ikonra, feketeség lesz és visszaugrik az ikonokhoz. [link] -
TaylorPro
addikt
válasz
Kolondrum #23496 üzenetére
Köszi! De mihez is?
Ez a vs dolog több sebből is vérzik.
1: Az N8 111.040.0904 nem FP1!Bár ezt nem is írták, fáradt vagyok.2: Nem lehet tudni hogy a Pro V7-ben mit módosítottak, mert ugye a 111.040.0904 nem lett tisztán kiadva.
Ettől függetlenül itt a 808 gyorsabb. És a Pro V7 effektjeivel+tuningjával villám gyors lenne ez tuti!
-
Regirck
senior tag
Mióta feltettem a ProV7-t azóta a SpeedX nevű játékkal elkezdek játszani és olyan 2-3 perc után kidob. (Előtte hibátlan volt).
Mi lehet a baj? (1.01 a verziója) Valaki megnézné nekem, hogy nála is ilyen-e?
-
válasz
stewe780 #23502 üzenetére
az a vicc,hogy ahogy elindult az egyik főképernyővel,azzal ment pár órával ezelőttig,mert szolt párom h merül.tehát: bekapcsolta reggel,du fényképezett 4et és ennyi. A menübe sem lépett be! ! Beragadt progi nincs,megnéztem handy taskkal. Kb 1óra alatt 4%ot merült,tokban,hozzá sem nyult.
-
deka10
senior tag
válasz
Arthuro_Adam #23497 üzenetére
De ki lehet keress rá a store-ban (205 Ft) vagy egyéb helyen, de egy korábban linkelt widget csomagban is benne van.
SymbianOS: nálam is volt ilyen hardreset megoldott mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lépd át a határokat az ASUS ProArt 4060-nal! 0% Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest