- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
Akoneira #10543 üzenetére
Elvesztettem a töltőjét 3 hete, azóta csak usb ről töltöttem rá pár naponta, és egyszer-sem merült le, igaz nem neteztem, játszottam rajta, csak nagyon keveset, szerintem elég jó, de ha használod a gps-t, netet, játszol rajta, zenézel, filmezel, videót veszel fel, akkor 1 nap alatt vége van. Szóval ha olyan 3 napig mondjuk kint vagy az erdőbe sátorral, akkor nem ajánlott HD ba környezet filmet felvenni, meg pótolni a kockaságot a mobil nettel, mert 2., 3. napra kikészül.
Rakjál rá gyári gumi tokot, akkor bírja, meg nem csúszik ki-le a kezedből, csúszós felületekről, csak a gorilla glass fog szétkarcolódni ha nem vigyázol rá, de azt meg lehet cserélni, igaz jó drága, 18K most
Én vigyázok rá, de apró karcokat már lehet látni rajta, ha letisztítom üveg mosóval, és lámpa alatt döntögetem. (december közepe óta van meg) de fóliát nem raknék rá ha fizetnek se..
2-3 évig tuti kibírja a ház, de házat lehet rá venni 13 ezerért, a felső két műanyag meg összesen 4 ezer, 100 ezer forintos telefonra szerintem ennyit szánni felújításra nem olyan nagy összeg, ha már undorítóan néz ki.blt.62
Simán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kompakt vízhűtés
- The Legend of Zelda - Megvan a film két főszereplője
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Kerékpársportok
- Valami baja van a tápomnak
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest