- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dxx
tag
-
hoffman_
nagyúr
igazad lesz, nem olvastam el rendesen a címet. az viszont annyira nem kell. amit linkeltél, az utángyártott, azt szintén nem szeretnék. fehér kéne, de abból meg ha jól látom, csak wireless van, ami nekem felesleges felár. fene...
ruskop:
a case cover akarja a hátlapot jelenteni? kicsit bele vagyok zavarodva
-
kuszal
tag
Sziasztok,
talán én voltam aki jelezte, hogy a Vodás telefonokra kijött és ez igaz is. Feltettem és azóta csak annyit vettem észre, hogy néha mintha megakadna egy pillanatra a telefon. Ilyen nem volt a GDR2-vel, tehát ez a GDR3 és Black miatt jött elő.
Talán az lenne a legjobb ha elvinném egy szervízbe és ott újrahúznák az egész telefont mert a GDR2 után is ez segített. Én amúgy sem hiszek ebben a menet közbeni frissítésben...
-
-
kadam4
tag
Ezzel lehet térképeket SD kártyára tenni: Lumia tárterület-ellenőrzés
A programon belül Részletek->Térképek(módosítás)-->Térképek tárolása itt
Ha jól emlékszek, akkor a már letöltött térképeket nem helyezi át, ezért le kell törölni és újra le kell tölteni. (De ebben már nem igazán vagyok biztos)
-
btudos
nagyúr
Most komolyan az a baj, hogy van igény a jóra? Aláírom, nem szükséges a WVGA-nál nagyobb felbontás, de ha már van, és azonos árú készülékben elérhető, akkor miért ne? Jobb a képminőség mivel jóval nagyobb a ppi, ezen nincs mit ragozni. Tökéletes volt a 480x800-as felbontás a HD7-en, de ha már minden tekintetben előrelépek, akkor pont a kijelző felbontása az aminél nem akarok megragadni, mert az a leginkább látható elem a telefonon. Ezért vettem 8X-et a 820-as Lumia helyett. egyszerűen ebben az árkategóriában 2012 végén nem fér bele ez a felbontás, ha mindenki HD kijelzőkkel dobálózik ezen az áron. Értem én hogy ha féltek hogy túl közel kerül a 920-hoz, de szerintem akkor is sikertermék lenne a 920, és valószínűleg több vevője lenne a 820-nak is.
Teljesítmény témához meg annyit, hogy nem ez az a kategória, ahol azon kell törnünk a fejünket, hogy elég lesz a hardver a kijelző alá. Egyedül az üzemidő ami miatt több értelme van a kisebb felbontásnak.
-
-
btudos
nagyúr
Nem csúszka van WP-n hanem low-medium-high-auto módválasztó a fényerő állítására. Alternatív böngészők is csak az IE motorjára épülhettek WP7-en, bár WP8-nál elvileg nincs akadálya mondjuk egy Opera megjelenésének, ígéret van rá, konkrétum nincs. (bár pont a Nokiának van saját böngészője adattömörítéssel)
Hangfelismerés meg angolul működik, de a Google sokkal hatékonyabban ismeri fel a magyar szavakat, mint a WP az angolt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest