- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Az meg hagyjan hogy tesztverzio, de a kezelo felulet olyan katyvasz lett (ebben a buildban) hogy hanyni lehet tole , ahogy elnezem majd nyar vege fele lehet valami erdemlegeset latni majd, addig meg reszelgetik. Jelen pillanatban elkurtak a kapcsolatok menujet , a tarcsazo resz is gyik,az ebreszto is meger egy szitkot , de boven lehetne meg sorolni....
Nem a 8.1 van turbositva, kibovitve uj funkciokkal , hanem egy innen onnan felhasznalt otletek , kaotikus talalasban . Hol a hagyomanyos wp8, wp8.1 vonal , hol eg droid feeling . Jo par helyen ohne swipe, hanem bokj a fent elhelyezett fulre...
Ugy voltam vele ha kijon 820ra felteszem , d jelen allapotaban felejtos.
Egy kis izelito [link] -
-
Semmi kardinalis gond nincs 8.1-el az uzemido eddig is rossz volt, ez ugyan ugy rossz maradt, ami talan erzekelheto hogy jobban melegszik a telefon, de ezt leszamitva semmi nagy problema , amugy lehet downgradelni 8.0 ra , bar van akinek nem sikerult.
csabi94
Allitsd at usa lokalizaciora es angol nyelvre ...utana megleled ...
Tixem
Nalam ha kinoztam eddig is gyik volt az uzemido , es ez most is gatya . Nagy valtozast a keszenleti idoben nem veszek eszre , ha csak telefonkent hasznalom akkor jol birja, de ha az online eletem elem rajta akkor pikk pakk hatast dob az akksi, de ez eddig is igy volt. Ez a telefon sose lesz l625 uzemideju..
-
tixem
addikt
Nekem egyedül az akkuidőt baszarintotta el. De ezen kívül minden nagyon jó. Bár ha sokat használod, akkor nem reckíroznék, mert kb nulla használattal is lemerül. Persze az is lehet, hogy neked nem fogja befolyásolni ezt a részét, úgyhogy passz
Ha megélsz a lehúzható értesítési sáv, a Cortana és az átlátszó csempék nélkül akkor szerintem ne piszkáld.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest