- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
Most komolyan az a baj, hogy van igény a jóra? Aláírom, nem szükséges a WVGA-nál nagyobb felbontás, de ha már van, és azonos árú készülékben elérhető, akkor miért ne? Jobb a képminőség mivel jóval nagyobb a ppi, ezen nincs mit ragozni. Tökéletes volt a 480x800-as felbontás a HD7-en, de ha már minden tekintetben előrelépek, akkor pont a kijelző felbontása az aminél nem akarok megragadni, mert az a leginkább látható elem a telefonon. Ezért vettem 8X-et a 820-as Lumia helyett. egyszerűen ebben az árkategóriában 2012 végén nem fér bele ez a felbontás, ha mindenki HD kijelzőkkel dobálózik ezen az áron. Értem én hogy ha féltek hogy túl közel kerül a 920-hoz, de szerintem akkor is sikertermék lenne a 920, és valószínűleg több vevője lenne a 820-nak is.
Teljesítmény témához meg annyit, hogy nem ez az a kategória, ahol azon kell törnünk a fejünket, hogy elég lesz a hardver a kijelző alá. Egyedül az üzemidő ami miatt több értelme van a kisebb felbontásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Peugeot, Citroën topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BestBuy topik
- Mozilla Firefox
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest