- Milyen okostelefont vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi94
őstag
Igen, de az a baj, hogy van pár probléma a telefonnal, és nagyon a gariidő végénél vagyok.
Egyszer félig beázott, csak a hátlap belseje lett vizes (mert ahol feküdt, ott elkezdett folyni a víz -> ablakpárkányon), és ezért az az elszíneződős lapka kissé rózsaszín lett. Nem teljesen piros, csak egy kicsit, a Nokia Care-ben azt mondták, hogy megoldható így is a garanciális csere, de lehet, hogy máshol belekötnek. A másik probléma, hogy miután másodszorra is elkezdett leválni a kamera melletti fényes rész, pillanatragasztóval ügyesen felragasztottam. Nem lett semminek baja, tökéletes, de látszik, hogy barkácsolás, ezért ebbe is beleköthetnek.
A másik, hogy ha esetleg beveszik, és a szervizben jönnek erre rá, és visszaküldik, az lehet, hogy egy 2 hetes procedúra, és nekem október 14-én (ha jól emlékszem) lejár a gari.
Ti mit csinálnátok?
A biztos, vagy a bizonytalan? Mellesleg megjegyzem, hogy tökéletes a telefon, tehát ha nem cserélnek benne kijelzőt, akkor sincs gond, mivel csak sötétben látszik kicsit a hibája. -
MK VII
veterán
Én ezt most vettem teljesen felújítva.. Gyakorlatilag vadi új volt és nem akarok másikat venni. Nem azért vettem ezt, hogy másikat vegyek.. Természetesen megértem, hogy mit mondasz, de mindenképp meg akarom csinálni.. 535-öt meg semmiképp nem akarok. Játékszer ehhez képest..
(#13671) Kbali
Igen. fagyalllo-t ismerem. Anno a Galaxy S-embe kétszer cserélt alaplapot..
Nem akarom elküldeni hozzá.. Nem kell megcsinálni.. Meg tudom én csinálni csak alkatrész kellene.
Ebay-on vannak 15-20 ezer közt komplett kijelzők, de félek, hogy nem eredeti és valami vacak kijelző van benne nem OLED...Azért köszi nektek.
-
-
-
kisbodza
tag
Szia!
Köszi, megpróbáltam, de nemindul el a Recovery Tool, azt mondja "Pretty, pretty sorry..." :-)
Aztán hagytam is, mert csak szétvág az ideg, már minden Nokiás progit leszedtem, NSRT-t felraktam, kikapcsolt állapotban is megpróbáltam a telót feldugni a gépre, semmi, nem indul el.
Közben mondom csinálok egy biztonsági mentést a 820-amon, mert nemsokára megjön a T-s cyan, akkor nekem is kell majd a mentés.
Azt írja legutóbbi mentés 4 hónapja!!!
Gondoltam,csinálom manuálisan, el is indul, hely is van a Onedrive-on, de kb. 10.-re is azt írja, hogy nem sikerült a mentés, próbáljam később!
Telefon ki-bekapcs megvolt, mi lehet a baj? -
Sh@dowMAN007
tag
Utólag rájöttem.
Csak rádugtam az asszony telóját és megörültem, hogy felajánlja a frissítést és persze NEM frissített hanem ugyanazt tette rá.
Persze minden cucc törlődött a telóról.Csak annyit elvártam volna a progitól, hogy figyelmeztessen (Te hüle eza verzió van a telón, felülírod?)
Jó lecke volt...
-
-
jeni
félisten
mennyi időbe és mennyi fáradságba került volna a csomagba,dobozba betenni az eredeti igazolásokat?
már papírra sem telik neki?
többször kaptam csomagot webshopon rendelve,akár személyesen,akár átvehető csomagpontokon és mindegyikben voltak eredeti számlák,gari jegyek.
bekaphatja a T-pont! ha ezt tették volna velem,vissza is küldtem volna a cuccot!
nincs más akkor el kel küldened postán a fénymásolattal együtt garancia javításra a Nokia telót,de ha személyesen adod le a T-pontban akkor javítás idejére kapsz egy telót,ha kéred,ha a Nokia Care boltban adod le akkor arra nem nagyon lesz lehetőség,hogy egy átmenetileg másik telót kapj.
elvileg 14 napon belül vissza lehet adni a telót nem tetsző vagy meghibásodásra hivatkozva (erre is érvényes lenne?). -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Fogyjunk le!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ZIDOO médialejátszók
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen routert?
- Once Human
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest