Új hozzászólás Aktív témák
-
hülyegyerek
addikt
válasz
liquidgold #13823 üzenetére
Adtak helyette egy 735-öt
-
JamesLavelle
tag
válasz
liquidgold #13445 üzenetére
Sorry. Úgy értettem alkalmazásból. Tehát Bemegyek a fényképnézegetőbe és ott a szerkesztésre koppintva nem tudom megnyitni a legtöbb képszerkesztőt (pl. Lomogram vagy sophielens).
-
old rocker
veterán
válasz
liquidgold #13437 üzenetére
Már nem. Csak azt a bizonyos tárterület választó funkciót elfelejtették pótolni a görények. Hívásátirányítás: köszi, tényleg. De nekem csak akkor, ha a hívószám elküldést átállítom mindenkiről névjegyalbumban szereplők - re.
-
old rocker
veterán
válasz
liquidgold #13434 üzenetére
Nekem Denim van. Egy alaphelyzetbe állítással eltűnt a Lumia tárterület ellenőrző. Mivel kivonták a forgalomból, nem tudom visszaállítani. Az eredmény: nem lehet beállítani, hova menjenek a térképek; a nagyeszűeknek erre nem terjedt ki a figyelmük. Írtam egy e-mailt a Mikrofosnak, le se szarják. Nekem - és a feleségemnek vett 820-on sem - nem lehet hívásátirányítást beállítani. Ezt is írtam. Kurvára dühít ez a nagy pofájú szlogenek - mi önért vagyunk - és a valóság kontrasztja, sz@arunk rád.
Tegnap megpróbáltam a tárterület ellenőrzővel a kártyaellenőrzést megnyitva, majd a térképeket, az előzőleg letörölt Magyarország térképet visszavarázsolni. Eredmény: a kártyára semmi, a térképet a telefonra pakolta. Megjegyzem, ez is eredmény, mert korábban felrakta ide is, oda is.
Még valami. A resetnél a kártya tartalmát nem töröltem. Ennek ellenére az oda korábban feltelepített két térképet (Mo, Ausztria) rohadtul nem látta, csak kijelezte, négyszázvalahány MB foglalt térképek címszó alatt.
Ezt végül egy filekezelővel letöröltem, értelmetlen volt... -
old rocker
veterán
válasz
liquidgold #13432 üzenetére
... és Denim van fent, ohne Lumia tárterület ellenőrző?
-
ecology_83
tag
válasz
liquidgold #13429 üzenetére
Én is letöröltem múltkor, mert ugyanígy nem tudta frissíteni, aztán letölteni sem tudtam.
Denimem van. De olyan, mintha most is a korábbi verziót töltötte volna le, mert most megint frissítené. -
old rocker
veterán
válasz
liquidgold #13423 üzenetére
Én is így csináltam. Most nézd meg ugyanezzel, ha felrakod pl. Andorrát, hol látja. A kártyán is, meg a telefonon is.
Első alkalommal én is azt hittem, ha a kártyát nyitom meg, ahogy magad is leírtad, ennyi, meg egy bambi. Aztán megnyitottam a belső memóriát, nézem, térképek, azon is ott vigyorog. Hogy biztos legyek, felraktam Franciaországot, az közel egy giga. Nem csak névleg vigyorgott kártyán, hanem ténylegesen annyival csökkent a tárterület, kártyán is, telefonon is. -
skroy
senior tag
válasz
liquidgold #13011 üzenetére
Én is csak addig léptem ki, míg felraktam a denimet, aztán pfd ismét bekapcs. Bár ha jól tudom, most semmi különbség nincs, pfd-n ugyanaz van, mint hivatalosan.
-
skroy
senior tag
válasz
liquidgold #13009 üzenetére
Ki kell lépni a pfd-ből, csak akkor frissül denim-re. Legalábbis nálam azután talált frissítést, amikor kiléptem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged