Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csabi94
őstag
válasz
Shirchy #13710 üzenetére
Ha már akksi, beszélgettem egyik ismerősömmel, akinek Sony Xperia Z2-je van. Tegnap délután feltöltötte, megnézett youtube-on 2 filmet, velem és még másokkal is beszélt messengeren, az egyetemen is használta ma, diktafont használt 1,5 órán át, és most jár 60%-nál.
Én az első film végénél töltőre kellett volna, hogy rakjam a Lumiát.
Újkorukban is ennyire merültek a 820-ak? Mert ez az egyetlen problémám vele (azt leszámítva, hogy sztereó bluetooth headsetnél nincs hangszínszabályzó), és emiatt kár lenne lecserélni.
Kéne bele egy új akksi? Talán jobb lenne? -
-
-
T_Stark
őstag
válasz
Shirchy #11482 üzenetére
Én ma kirándulgattam kicsit vele. Reggel mikor elindultam még 100%-on volt. Napközben fotózgattam (kb 120 kép), 3G ment egy kicsit, de csak akkor ha kellett a net (összesen kb 1 órát sem lehetett aktív), helymeghatározás on, szinte minden más off, és épphogy kibírta mire este hazaértem, 12%-on volt.
-
-
-
Heffi
őstag
válasz
Shirchy #9916 üzenetére
Legyen benne sok örömöd!
- én úgy olvastam - de ugye a forrás bizonytalan - ezeknél a litium-polimer akkuknál nincs már várakozási idő/ töltési ciklusszám, rögtön teljes kapacitásával találkozol.
- Azokat a programokat ragd fel, amikre szükséged van. Válogass az áruházban. Mondjuk kezdetnek megcsinálnám a helyedben a fejlesztői regisztrációt és felraknám a 8.1-t.
- e-mail +fiókok beállítási pontban Goggle fiók alatt lehet beállítani, hogy a gmailból miket és milyen gyakran szinkronizáljon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Kuponkunyeráló
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+16GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged