- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hsrasus
aktív tag
Köszi!
Sajnos a teló teljesen használhatatlan.
rákötöttem gépre és így tudtam valamennyi képet lementeni, de a telefon még minidg nem akar működni. Resetet még nem csináltam, nem tudom, akkor mi lenne. Illetve azt sem milyen resetet kellene csinálni.Esetleg ebben van tipped?
-
touchscreen
tag
Szia!
Létezik rá megoldás, ezt mondjuk a 1020-as topikban írták, de nem lehet nagy különbség az eljárásban.
[link]
Jelenleg nekem is W10 van a telefonon. (1020) de én insideren ragadtam anno, onnan meg a napokban frissítettem 14393-ra (anniversary update). A Creators update-et kihagyom, azzal sokan szívnak.
Viszonylag könnyű dolgom volt, mert már eleve 10-esen voltam. Feltettem egy programot, Interop Tools és azzal átírtam a telefon nevét 950-re, utána már jött a frissítés. Persze azért nem ilyen egyszerű, de a lényeg, hogy megoldható.
1020-on nincs gondom a rendszerrel, 820-on nem tudom milyen lehet.
A Glance Screent kicsit trükkös beizzítani a frissítés után, de az is működik. El lehet vele b.szni pár órát. -
-
Hat a 950 mas ligaban jatszik mint anno a 820 , a 830 a dedikalt kamera gomb es nagyom felbontason kivul semmi plussz a 73x-hez kepest , foleg hogy mind a ket keszulekben ugyanolyan meretu keperzekelo szenzor van , csak mas felbontason dolgoznak. Nem biztos hogy megeri a pw-nek kikialtott 830 a felarat a 730-hoz kepest. Amugy is ha kamera telefon akkor 1020 ...
-
Khan13
senior tag
-
Khan13
senior tag
Meglehet, csak ugyanolyan macerás, mint PC-n. (Már ha nem slow ringen vagy, mert ott nem tudom melyik az aktuális build) Szóval Google megnyit, Edge beállítások --> továbbiak (View Advanced Settings) és "keres a címsorban ezzel" vagy hasonló furmányos elnevezésű részleg alatti gomb.
Szerk.: ha 820-on ilyen nincs, akkor elmehetnek a... -
csabi94
őstag
Könnyen lehet, hogy beégés. Engem szerencsére ez elkerült, lehet, hogy azért, mert nem szoktam sokáig egy képet nézni, mármint úgy értem, hogy soha nincs olyan, hogy órákon keresztül böngésznék, vagy ilyesmi. Navigálni is keveset navigálok. Nálam amúgy csak annyi van (de az már újkora óta), hogy sötétben ha fekete dolgot jelenít meg, akkor észreveszek pár apró fekete pöttyöt. Lehet, hogy valamelyik réteg ragasztója, vagy nem tudom. Világosban, és világos tartalom megjelenítésekor hibátlan, észre sem venni.
-
csabi94
őstag
Nem.
Általában ezek a nagyobb akksik semmivel nem jobbak, ha már kész van a gyári akkud, vegyél egy másik gyárit. Ha nem elég, akkor sajnos ez nem a Te készüléked.
Még annyit tehetsz, hogy megnézed a kínai hátlappal együtti bazinagy akkukat, azokról nem tudok sokat, még talán be is jöhet (csak ugye eleve nem vékony a teló, úgy meg kifejezetten bumszli lesz).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen házat vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPhone 11 64GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4334
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged