- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brickm
őstag
válasz
JamesLavelle #13934 üzenetére
Szia. Mindkettőt.
5volt stabil dc fesz kell. Az áram az akkutól függ.
Én 1.4-1.5 A-el töltöm. De töltheted 700-900mA-rel is,csak lassabb lesz.820 után én is a 830at szavaznám,dizájnos kis gép.amugy a töltőnek nem kéne elrontani a csatot,hacsak nem mérethibás,vagy sz rul forrasztották fel és melegszik, amitől kiolvadnak a tűk és KH-s lesz.
-
JamesLavelle
tag
válasz
JamesLavelle #13915 üzenetére
Erre valaki??
Már kétszer kellett töltőcsatlakozót cserélnem és nem tudom, hogy milyen töltő jó hozzá, azon kívül hogy micro usb. A voltot kell figyelni vagy milliampert? Esetleg mást? Az akkumulátorra 3.7 V van írva, a legtöbb töltő ma 5V-os. Kérdeztem a best byte-ban, azt mondták a töltő elvileg nem ronthatja el a töltőcsatlakozót. Máshol meg mást mondtak.Nagyra értékelném, ha valaki tudna egy értelmes választ adni, mert nincs kedvem állandóan 5000 Ft-okat fizetni ilyenre.
Köszönöm az érdemi válaszokat előre is. -
Khan13
senior tag
válasz
JamesLavelle #13462 üzenetére
Windows Phone-on nem emlékszem ilyenre.
-
btudos
nagyúr
válasz
JamesLavelle #13459 üzenetére
A háttérben futást a battery saver-ben tudod állítani.
-
Khan13
senior tag
válasz
JamesLavelle #13459 üzenetére
Erre írtam, hogy ezt az alkalmazás fejlesztői tudják csak implementálni valószínűleg.
-
Khan13
senior tag
válasz
JamesLavelle #13457 üzenetére
A data sense mutatja, hogy melyik mennyit forgalmazott és hol, a battery sense vagy saver pedig az akku fogyasztást és háttér folyamatok tiltását.
Szerk.: Nem tudom a magyar felületen mi a nevük, de így már remélem meglesznek. Olyat pedig nem tudsz rendszer szinten állítani, hogy melyik alkalmazás használhat mobilnetet, és melyik csak WiFi-t (ha jól emlékszem), viszont elég sok alkalmazásnak van a saját beállításai között erre lehetőség. -
Heller2
aktív tag
válasz
JamesLavelle #13455 üzenetére
Kicsit elvesztem a beállításokban. Én a W10-et használom, eddig volt ugye "beállítások", frissült, lett "settings", megint frissült, lett belőle "gépház". Ma már írni akartam nekik, hogy hol vannak a beállítási lehetőségek, amikor véletlenül megláttam a "gépház"-at. Most nagyon nem találok semmit.
Most amit külön-külön tudok beállítani az alkalmazásoknak, az az, hogy a helymeghatározást haszálhatja, vagy nem. -
Heller2
aktív tag
válasz
JamesLavelle #13453 üzenetére
Külön-külön nem tudom, csak együtt. Az "áruház"-on belül a beállításoknál ki tudod lőni a frissítést. Csak értesít ha van frissebb verzió, aztán letöltögeted, ami valóban szükséges. Hátha ez segít!
-
liquidgold
tag
válasz
JamesLavelle #13443 üzenetére
Alkalmazást szerkeszteni? Azaz szekesztéskor nem dobja fel lehetőségként? Melyiket nem?
-
old rocker
veterán
válasz
JamesLavelle #13443 üzenetére
Mert a fejlesztők tudják, mi jobb neked.... b@sszák meg
-
Heller2
aktív tag
válasz
JamesLavelle #13417 üzenetére
Ha nyugtat, akkor nekem sem megy települ a frissítés után 3 app (zene, Opera min, Onedrive).
Ettöl föggetlenül léteznek a telefonon, használhatóak is, csak a frissebb verziót nem szedi le. Én réfogtam a W10 hülyeségének, ezért nem is izgat -
válasz
JamesLavelle #13416 üzenetére
Aha...
Értem.
Viszont akkor tudnod kellene miért csinálja...
Frissítetted?Vagy mókoltál vele valamit,hogy most nem jó?
Valami csak történt vele...csak úgy a semmitől nem megy tönkre. -
válasz
JamesLavelle #13413 üzenetére
Nekem meg lengyel,kártyafüggetlen.
Na és?..
Volt szaudi is tavaly.Az is működött itthon.
Nem jelent semmit. -
válasz
JamesLavelle #13412 üzenetére
Bocsi,csak lerövidítettem,ami a fényképen van.
Folder Audió Player. Erre gondoltam.Mennyi tapasztalatod van ebben,A Wp-ben?
Első? -
válasz
JamesLavelle #13408 üzenetére
Ez már lehet hardveres gond.Ha az sd szarakszik és mindenféle kártyával ugyanúgy,akkor sd foglalat,stb...
Lehet,hogy egyszer beázott,vagy alaplap hibás lesz....előfordulhat.Ismered az előéletét a telefonnak?
-
válasz
JamesLavelle #13407 üzenetére
Figyu....
Ha a F.A.P. Alkalmazásra gondolsz...akkor telepít egy alkalmazást,ha Te is akarod.Nekem 200 alkalmazásom van,amit összesen letöltöttem 1 év alatt.Ezt megjegyzi a mentések miatt.Ebből persze csak egy részét telepítem vissza.Ami nem kell,azt nem.Ha biztonsági mentésből állít vissza,akkor telepít minden korábbit.Azt is,ami már nem jó,vagy régi,lejárt,stb.Nekem pl.lengyel szoftver van fenn,telepít ezt-azt pluszba,de le is törlöm egyből.Ilyen hiba nekem is volt már,de ez semmiség.
Amikor lezúzom,utána vagy újként,vagy egy korábbi mentést rakok vissza.1 órát töltöget,koppintgatni kell,beavatkozni,a szar alkalmazásokat kilőni,stb
Mókolás,de ha rájössz miért csinálja,utána már nem lesz gond,hidd el. -
Clemi
veterán
válasz
JamesLavelle #13408 üzenetére
Ezt nekem is eljátszotta, és jellemzően azokkal a programokkal, amik korábban az SD kártyára voltak telepítve. Hiába kapcsoltam át, hogy a telefonra települjön, majd megint az SD kártyára semmi változás. Csak úgy települtek újra ezek a programok, ha eltávolítottam őket, majd megkerestem az áruházban és újratelepítettem őket egyenként.
-
válasz
JamesLavelle #13405 üzenetére
Látni kellene...hogy pontosan mit is csinál...kevés az info.Ennyiből,amit leírsz,nem lehet megállapítani,hogy mivan...Nekem volt már egy pár darab wp-s telóm is,de ilyennel nem találkoztam.
-
old rocker
veterán
válasz
JamesLavelle #13358 üzenetére
9.14, az neked kora reggel? Egyébként azért írtam, mert erre szvsz lehetetlen adekvát választ adni... meg mer' vicces vagyok
-
hülyegyerek
addikt
válasz
JamesLavelle #13358 üzenetére
Nálam usb csatit kellett cserélni.
-
törölt tag
válasz
JamesLavelle #13360 üzenetére
Szervíz javítja. Ha nincs már rá garancia akkor olyan 7-8 ezer.
-
törölt tag
válasz
JamesLavelle #13356 üzenetére
Usb hiba is lehet.
-
old rocker
veterán
válasz
JamesLavelle #13356 üzenetére
Szerintem hagyd egy órára bedugva... de végső választ csak a szervizeldében tudnak adni rá... Teljesen felesleges akkut cserélni, nem valószínű, hogy ez a hiba.
De a kérdésed kb. olyan jellegű, mintha én azt kérdezném tőled, szerinted a sült kolbásszal, a sült oldalassal, vagy az abált szalonnával rontottam el a gyomrom és azért megy a hasam? -
gretzky77
veterán
válasz
JamesLavelle #12805 üzenetére
Köszi a tippet ez a core music tényleg jó ,és nem mellesleg megbirkózik a flac formátummal is! köszi
-
válasz
JamesLavelle #12791 üzenetére
A jatek menteseket nem mindet tudod visszaallitani , ez bukos de a rendszert a telepitett,meg a vasarolt alkalmazasokkal, a fokepernyot, nevjegy , sms es tsai vissza allitja. Az alkalmazasoknal a mentesek visszaallitasa attol fugg hogy erre az adott alkalmazast felkeszitette e a fejleszto .
Phenom x4
Eloszor csinalj egy hr-t , vagy huzd ujra az sw-t a nokia softver recovery toollal, es nezd meg ugy mit produkal a telefonod . Rendszer visszaallitas biztonsagi mentesbol az hagyd ki, mert a fenti problemakat okozhatja egy third app is . Ha igy rendben mukodik a telefonod akkor egyesevel rakd vissza az eddig hasznalt alkalmazasaid , es figyeld mikkr tudod reprodukalni a hibat. Ha ekkor se jon rendbe akkor szerviz szeri tem. -
btudos
nagyúr
válasz
JamesLavelle #12434 üzenetére
Nem.
-
hülyegyerek
addikt
válasz
JamesLavelle #12417 üzenetére
Kb. a symbian óta kötelezően ki kell tölteni az id3 tageket, ha nem akarod, hogy a zenéid összekutyulva jelenjenek meg a telefonon, és ez igaz a droidos lejátszók nagyrészére is.
-
old rocker
veterán
válasz
JamesLavelle #12420 üzenetére
Az xMuzsiklejátszó szvsz a legjobb.
-
JamesLavelle
tag
válasz
JamesLavelle #12419 üzenetére
Na úgy néz ki, az xMusic Player nagyjából megoldotta a problémát.
-
Clemi
veterán
válasz
JamesLavelle #12417 üzenetére
De mi lenne ha annak prüszkölnél, aki kitöltetlen id3 tag-el teszi fel a netre az albumokat? A lejátszónak vajon honnan kellene kiszopnia, hogy te milyen albumot akarsz lejátszani, ha nincs kitöltve az a mező, ahonnan ezt kiolvassa? Attól hogy a könyvtár amiben a számok vannak visel valamilyen nevet, attól még nem lesz az albumnak neve. Egyébként meg az intézőben is kb néhány mp kitölteni az album rovatot és az album előadót. Mindössze csak ki kell jelölni a könyvtárban az összes számot, jobb gombos menüben a tulajdonságok, majd a részletek és csak egyszer kell beírni az adott mezőbe amit akarsz.
-
Clemi
veterán
válasz
JamesLavelle #12388 üzenetére
-
Clemi
veterán
válasz
JamesLavelle #12382 üzenetére
Ami nekem legjobban bevált az a Blackberry gyári headset. Talán 3500 Ft körüli áron vettem egy GSM boltban, és tökéletesen vezérli a telefont, a hangja pedig egész elfogadható. Persze nyilván nem egy 20e forintos szett hangja, de sportolás közben, utazás közben jó.
-
JamesLavelle
tag
válasz
JamesLavelle #12058 üzenetére
Na több óra kutatás után meg is válaszolom a kérdésem...a telefon valószínűleg Angolából származik, ott pedig még under testing van...
-
Clemi
veterán
válasz
JamesLavelle #8749 üzenetére
Szerintem úgy ahogy van, hanyagold azt az asztali alkalmazást. Gondolom W7 alól próbálod. Nekem ugyanezt művelte, bárhogy bűvészkedtem vele. Használd az intézőt és kész. W8.1 alatt már nincs is ilyen asztali alkalmazás, mindent a rendszer intéz automatikusan, ahogy beállítod.
-
Heffi
őstag
válasz
JamesLavelle #8742 üzenetére
A telefonod is t-függő?
-
Clemi
veterán
válasz
JamesLavelle #8742 üzenetére
Minden mezőben legyen valami, de a legfontosabb az "Album előadó". Ha üres szétszedi az albumot számonként. Vegyes albumnál a VA vagy Variable Artist szöveggel töltöm fel és úgy tuti jó.
-
sztech
csendes tag
válasz
JamesLavelle #8545 üzenetére
A hívásokat letudod némítani ha kijelzővel lefelé fordítod a telefont ,de "teljes" némításról én sem tudok pedig tényleg jó lenne.
-
Alexios
veterán
válasz
JamesLavelle #5580 üzenetére
semmi köze a tekerésnek a zárt rendszerhez, az meg bullshit, hogy a microsoft nem engedte
-
kuncsaku
csendes tag
válasz
JamesLavelle #5579 üzenetére
Egyébként Megértem a felháborodásodat, nekem se volt sok kedvem a zenék elrendezéséhez, napi több órát csináltam és úgyis több mint egy hétig tartott. Nekem vannak olyan zenéim, amiket magnókazettáról digitalizáltam be, mert pl az újrakevert cd minőségű Kalapács József mar nem tudja kiénekelni a magas cét és én a régi PokolgépeP hangzását szeretem. Viszont mindig zavart, hogy a zenelejátszóban semmit nem mutatott. Csak úgy találtam meg, hogy a mappa neve PokolgéP és abban volt. De mivel itt nincsen mappából lejátszás, ezért sose talaltam meg a zenéket. Most, hogy rendben vannak, még a kereső is rátalál, meg benne van az abc listában, van hozzá kép is. Rendre tanít
. Egyébként jól szól a telefon.
Én elégedett vagyok vele, bár Ugyanígy nem tetszett és megértelek. Csak sajnos ezzel nem sokra mész. Hacsak nem próbálod te is más szemmel nézni. -
Alexios
veterán
válasz
JamesLavelle #5572 üzenetére
nem engedélyezte (!) a rewind funkció használatát a fejlesztőknek.
mondjuk azt most nemtudom, hogy ezt hogy tudnák megtiltani
kuncsaku: de, az a helyzet, hogy a microsoft hülye. Nem kell értelmet keresni mindenhova, ahol nincs, mert sok helyen logikátlan tud lenni a rendszer
-
jeni
félisten
válasz
Szia
röviden:
A Microsoft nem zene lejátszónak fejlesztette ki a WP rendszert
Még a multimédiás képességgel és a fájlkezeléssel is hadilábon áll -
kuncsaku
csendes tag
válasz
Én csak tippelni tudok, mivel nem vagyok programozó. Majd egy hozzáértő megcáfol, vagy megerősít. Az biztosan feltűnt neked, hogy ez a rendszer teljesen más mint a droid. Abban van tekerés, ez igaz. De ez a rendszer atomstabil és ezt a stabilitást valaminek az árán lehet elérni. Minél egyszerűbb egy program, annál kisebb a meghibásodási lehetősége. A droidon működik a beletekerés a zenelejátszóba, de nekem volt olyan nem egyszer, hogy beletekertem egy zeneszámba a csúszka segítségével, majd felengedtem a csúszkát. Aztán vártam. Aztán megint vártam. De még mindig vártam és semmi. Magyarán kifagyott tőle a telefon. Nem mondom, hogy mindig kifagyott, de előfordult. Valamint ami gyakran volt, hogy Megakadt csak a zene a tekerés után és folytatódott. Viszont ez az akadozás, esetleges kifagyás eléggé hülyén néz ki és nem is vág egybe a Microsoft elképzeléseivel. Vélhetően nagy memória, vagy egyéb erőforrásigénye van egy 15 megás mp3 azaz tömörített zenébe ilyen csúszkás betekintési móddal belehallgatni. A Microsoft nem hülye, abban biztos lehetsz, hogy nem felejtették ki ezeket a dolgokat, amiket hiányolunk. Aztán van egy másik elméletem is. Mióta Megjelentek a zenelejátszási képességgel szerelt telefonok, vissza estek az mp3 lejátszók eladásai. Lehet, hogy a puritán zenelejátszóval akarnak visszaterelni a fogyasztói világba. Ez sajnos soha nem fog kiderülni. Egy biztos, én simán együtt élek ezzel. És azzal a tudattal, hogy ezt a minőségi érzést amit kaptam ettől a 60 ezer forintos L 820-al, az Android nem tudta nyújtani egy 200 ezres telefonnal sem. És akkor Hozzáteszem, hogy azon kívül, hogy 4 magos volt és 2 giga ram volt benne, bizony csinált érdekes dolgokat és azon nem ment rendesen a push. Ezen pedig megy.
Az albumok átrendezése azért van, mert nem jól vannak kitöltve az ID tagek. Erre rendkívül érzékeny ez a rendszer. Javaslom, hogy PC-n az mp3tag programot töltsd le és javítsd ki a hibát. Időrabló dolog, de később jól jársz. Sajnos vagy nem sajnos, ez olyan rendszer, amivel foglalkozni kell. Amilyen egyszerűnek tűnik, annyira bonyolult. Sokan egyből hisztiznek meg kiakadnak, pedig legtöbbször usererror van.
miclucky:
Klasz a fejhallgatód, de én utcán is hallgatok zenét, ebben meg ki nem mennék az utcára. Több okból. Amikor ilyen nagy fejhallgatós embereket látok, akkor mindig az jut eszembe, hogy milyen lehet a lelkivilága egy olyan embernek, aki ennyire képtelen meglenni hifilárma nélkül, hogy mig leugrik a henteshez, vagy beér a suliba, munkahelyre, neki full otthoni minőségben kell hallania a zenét, a külvilág teljes kiszorításával. Vajon miért nem akar az emberek között lenni? Ha ennyire szeret egyedül lenni, akkor miért nem megy remetének? Másfelől meg azt fontolgatom, hogy ennek az embernek semmi veszélyérzete nincsen? A mai világban amikor egy márkás cipőért lerúgják az ember fejét az aluljáróban. Tele van a youtube ilyen térfigyelőkamerás videóval, ahol kirabolják az embert. Akkor én biztosan nem hívnám fel magamra így a figyelmet, hogy "Gyertek üssetek, nem hallok semmit és ha hallanék se érdekelne, mert szrok a világra".
-
marcusa
addikt
válasz
JamesLavelle #5561 üzenetére
A léptetőgombot nyomva tartva tudsz tekerni, és egyre gyorsabban teker ahogy nyomva tartod, tehát a 30-adik percig elpörgetni kb 10-12 másodperc.
Persze így is kényelmetlenebb mint a lejátszó sávba bökés... -
kuncsaku
csendes tag
válasz
Vidd vissza, visszaadják a pénzt.
-
saiyajin
senior tag
válasz
Sajnos ez ilyen, nem lehet a kereso savba belebokni, csak a gombbal valo tekeres van.
-
albiosz
őstag
válasz
JamesLavelle #5492 üzenetére
kikapcsolás helyett javaslom a repülés üzemmódot. gyakorlatilag mintha kikapcsolnád.
-
albiosz
őstag
válasz
JamesLavelle #5490 üzenetére
Ez ilyen. Csak bekapcsolt állapotban töltheted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Házimozi haladó szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Gyúrósok ide!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Építő/felújító topik
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged