- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
brickm
őstag
válasz
desolator #13292 üzenetére
Nekem a kijelzőközepétől kb 1-5 centire van egy szösz. De csak akkor látom ha éles fényfelé fordítom és oldalasan nézem, illetve fehér a háttér.
Elvileg javították volna garanciában, de nem ért számomra annyit, hogy kivonják pár napra a forgalomból. Azóta is megvan a porcicám. -
-
-
-
Dxx
tag
válasz
desolator #9839 üzenetére
Az ember nem hiszi, amíg saját kárán nem tapasztalja meg...
Jeni: Az esetemben, nem volt márkajelzés, a digitizer elvált több ponton a kerettől(rossz ragasztás), volt egy bizonyos árnyalata a plexinek, ilyen nagyon fakó, szürkés ami napfényben annyira felerősödött hogy nem lehetett látni semmit.
-
El Gringo
senior tag
válasz
desolator #9741 üzenetére
én személy szerint vigyázok rá, semmi karc szinte. Nekem adtak hozzá egy tokot (keveset használom), ilyen hajlékony, keményebb gumiszerű cucc. Gondolom ez az a hibrid tok, vagy mi. Ezzel sokkal biztosabb a fogása, jobban lehet "dobálni", de azért mégiscsak tok, nélküle szebb
-
Clemi
veterán
válasz
desolator #9747 üzenetére
A tokot én is utáltam mindig is, most viszont rákényszerültem és a Nillkin hátlap borítás mellett döntöttem. Az ok nálam két részből állt össze. Az egyik hogy ez a Nillkin hátlap védő ad egy biztosabb fogást a telefonnak, a másik pedig, hogy amit vettem fekete QI hátlap olyan szinten szar anyagból van, hogy valamiért baromira izzad a kezem mikor fogom. A fehér hátlap nem, csak a fekete. Egyébként a "dekurvajólnézki" fázison már túl vagyok inkább az lett fontos, hogy stabilan tudjam kézben tartani és jó legyen a fogása. Elől persze nekem is fóliás de nem annyira a karcok, sokkal inkább az iszonyat zsírgyűjtő üveg felület miatt.
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
desolator #9710 üzenetére
Nekem a Lumia updater van fenn, elvileg az is ugyan ezt csinálja...
A második linked érdekesebb, azt megpróbálom, ha nem jön be akkor egy jó Hard reset következik...
Olasz származású telefon... és gyárilag még a mobilnetre sem kapcsolódik, csak mikor felteszem rá a sharepointot... meg lefrissítek mindent...
Kösz a tanácsokat! Ha van még ne tartsd vissza, lehet valami triviálisat nem próbáltam még.
-
desolator
senior tag
válasz
desolator #9675 üzenetére
Megoldódott az akku gondom. Nem tudom az segített-e neki, hogy kikapcsoltam a bing időjárás háttérben való futását, vagy pedig a telefon újraindítása (az 520-on is futott a háttérben és ott nem merítette, tehát lehet, hogy nem az volt) de mindenesetre tegnap este 8 óra alatt 8%-ot merült a teló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest