- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- One mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
brickm
őstag
Én is lecseréltem a 820-at egy lg g4-re, de csak mert kénytelen voltam. A csúfos csavarra eséses kijelzőtörés utáni csere nem lett 100%-os. A nézésérzékelőm megment, így telefonálás után nem kapcsolta vissza a kijelzőt, ami rettenet irritáló...Nagyon jó funkció volt a ki\bekapcs.
Plusz az akkum is leromlott hirtelen 2-3hét alatt 2.5napról 1 napra redukálódott...
Az lg simán 3-4 napot is megbír. Ha erősen nyomkodom és telefonálok sokat, akkor is 2nap. -
Hat sajna azota tnyleg kiderult hogy az x2x szerianak toll a fulebe , insideren tudnak upgradelni , de kb a mostani build az utolso amit megkapnak . Legalabb mindenki eldontheti hogy melyiket szereti jobban es azt hasznalja majd , illetve amelyik stabilabban mukodik ... nem teljesen korrekt lepes az ms-tol , de gondolom ezzel akarnak helyet csinalni az uj oem,odm es sajat mobiljaiknak . Ami pozitivum hogy 820-on jol muzsikal a w10m , igaz csak insiderkent elerheto . Nalam mar ket honapja is korrektul uzemelt a 820-on a w10 azota meg csak finomitottak rajta. Ha valami anomalia lepne fel nyomj egy hr-t es szuzen lakd be a rendszert ,biztonsagi mentes lejtos mert okozhat gondokat..
-
anorche1
őstag
-
brickm
őstag
Nekem új korában is 2.5 napot bírt, mondjuk akkor sokat mobilneteztem. Gyakorlatilag minden nap, sokat-sokat. Már akkor is bosszantott a 2.5 nap, mert a nokia e52 kibírt egy hetet, csak azon netezni volt gagyi ugyebár.
Most meg így visszagondolva egész jó ez a 2.5nap így, hogy azért lényegében hazsnálom a telefont, nem csak van.
Ahogy én észrevettem a mobilnet eszi a legjobban, meg a játékok. Minden más, még a GPS-is eltörpül ezek mellett..
JAh igen, szoktam GPS-ezni is vele, majdnem minden nap. Here drive-ot használom,mert 2 másikat próbáltam, egyik nagyon gagyi volt, másikkal fűteni lehetett.. Ez optimális.
Ha okostelefonhoz hosszú üzemidőt is akarsz vegyél LG-t..legalábbis nekem van emellett egy LG L70-em, na azon napi 1órát telefonálok, itthon wifizek is, fényerő maxon, hangrögzítő stb fut, és 4-5-6 napokat kibír. Pedig használtan szereztem nagyon jó áron.
ÉS amúgy ahhoz képest, hogy nem látok túl sok fantáziát a droidban, meg az ilyen nemprémium telókban sem, ez egészen tetszik. -
brickm
őstag
Nálam jelenleg(2éves elmúlt, az akku is) automata fényerőn, wifi mellett, napközben némi mobilnetezéssel(amit ha nem használok kikapcsolok) napi 1óra kihangosított telefonálással, napi átlag 2-3fotóval, kis zseblámpázással 2,5nap.
glance-om állandóan van, lockmix keveri a hátteret, élő időjárás előrejelzéssel. win10 fut momentán.ja BT NFC ki van kapcsolva, mert semmire nem használom.
-
Jol emlekszel , a display memoria szukseges hozza , a gyor betekintes , emlekeim szerint volt 8.1 alatt a 735-on , de hogy mit takart az passz , mert kb fel orat se ment a telefon s mar ugrott is a w10m ra . Nincs glance abban is igazad , van mert ment a hiszti a forumon, hogy nix de van helyette allitolag led ami nincs aktivalva ...
Gondolom 830 nem kerult kepbe neked az ara miatt... -
-
-
-
tothjozsi96
addikt
Köszönöm, tényleg itt már nincs ilyen baj.
Most nem pattog a zene, elvileg amúgy ez a 8.1 alapvető hibája és hallottam olyant hogy 735-ön is szokott pattogni, recsegni a hang..
Ezzel csak annyi a baj hogy a hülye reklámok, tök jó hogy nincs fizetős verzió sem hogy véletlenül se tudjam eltüntetni őket. -
MK VII
veterán
Hát nézzük csak.
Lumia 625, Nokia N8, Lumia 720 (pár napig használtam csak), Alcatel Idol 2 mini S (nem is értem miért próbálkoztam megint androiddal. hiba volt 2 hétig bírta), meg vagy 6-8db 3000-5000ft-os interspáros szar, tűzoltás gyanánt... Asszem ennyi. Talán nem hagytam ki egyet sem bár nagyon sok telefonomra már nem is emlékszem.. -
MK VII
veterán
Hol vannak már az 520-as idők?
Én már kb az Nokia 6100 korszak óta nem használom a telefon netjét számítógépen és nem is olvasgattam róla,mert nem érdekelt.
Nokia 6100... Ejj.. Visszasírom azokat az időket..(#13139) this is life
Igen én is úgy gondolom,hogy a felsőbb kategóriában talán megtalálhatóak lesznek a dedikált gombok. Köszi -
MK VII
veterán
-
MK VII
veterán
Ja hát nem ilyen 532 szintű telefont vásárolnék.. Inkább 820, 920 szintűt csak már majd újabbat. És ugye a Glance miatt mindenképp amoled kijelzős fog kelleni. És ami még fontos, hogy dedikált alsó gombok legyenek majd rajta. Nem bírom elviselni az on screen gombokat.
"Egyébként hogy csinálod ezt az állandó telefonkinyírást?"
Háát.. Ne is kérdezd. Egy másfél szobás lakás árát már simán elköltöttem mobilokra sajnos. Ez nálam egy ilyen rossz karma vagy nem tudom.. 2000 óta vannak telefonjaim ( a legelső egy Panasonic GD-50 volt) és ez bírta a legtovább. 7 hónapig.. Szóval ebből is látszik,hogy milyen qva jó telefon a 820 amúgy, csak már kiábrándultam belőle. A másik ami még "sokáig" bírta az egy K750i volt még 2006-ban. Az pontosan fél évet bírt.
Egyébként konkrétan egy béléstest esett rá a maga 15 kilójával. Kantáros munkásruha felső zsebében volt a telefon és mikor lehajoltam kiesett,de nem vettem észre és odébb dobtam egy béléstestet, természetesen pont az élével a telefonra esett ami kettétört..
Hát ez van..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged