- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BubuRoland
tag
és lenne még egy utolsó kérdésem! ha a facebookról vhogy áttöltötte az albumokat a telóra azt hogyan lehet eltűntetni?
köszi -
cerb
tag
sziasztok! tegnap óta én is csatlakoztam a klubbhoz! tök új nekem a rendszer, ezért kérdezem, hogy ma már van rá lehetőség, hogy feliratokat kezeljen a zune, vagy egy alternatívája? nem akarok konvertálgatni előtte gépen.
köszi! -
Zol01
tag
válasz BubuRoland #7992 üzenetére
Használd a szerkeszt gombot...
Próbáld meg a Nokia számlálót! -
BubuRoland
tag
ezt a facebookot feladtam inkább. nekem olyan kéne amin chatnél kis telefon jel van nevem mellett és ami nem pakolja be telefonkönyvbe az összes ismerősöm!
olyan lehetőség van a telefonon hogy részletesen rögzíti az összes hívás és üzenet időpontját és hívásidőtartamot?
-
BubuRoland
tag
na ez így nagyon szar! a névjegyzékembe bepakolta összes facebookos ismerősöm! és ha rárakom a szűröt akkor meg üres a névjegyzék! ezt vissza lehet csinálni valahogyan?
-
BubuRoland
tag
talán sikerült! csak nem telefon van mellette hanem a zöld elérhető lámpa világít! köszönöm!
-
BubuRoland
tag
válasz WolfheartGR #7985 üzenetére
csevegési állapotot átraktam elérhetőre de nem látnak!
msn alternatíváit kínálja fel, nincs olyan hogy online![ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz BubuRoland #7983 üzenetére
Beépített a facebook chat, nem kell rá külön alkalmazás.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
shteer
titán
-
WolfheartGR
őstag
válasz BubuRoland #7983 üzenetére
Nem is kell ilyen. Egyszerűen a saját magad csempájáre kattolsz, ott profil csevegési állapot és online.
"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
tantalkondi
csendes tag
Sziasztok
Nokia Maps bol le lehet orszagonkent tolteni a terkepeket vagy csak Drive bol lehet? -
BubuRoland
tag
közbe lenne még egy kérdésem!
van olyan facebook rá amivel az ismerőseim látnak a chat ablakban hogy telefonról vagyok?
töltötem már rá 4 különbözőt a piactérről, de egyiknél se láttak!
és amire megjönnek az értesítések és jelez![ Szerkesztve ]
-
BubuRoland
tag
igen a numerikusra gondoltam!
köszönöm a segítséget! -
Sagaris
csendes tag
válasz BubuRoland #7977 üzenetére
Nah en csak olyan megoldast talaltam, hogy nem a naptarba irtam be, hanem a teendokhoz es akkor be lehet allitani, hogy mikor jelezzen az esemennyel kapcsolatban...
A rezgest pedig a hangoknal tudod allitani...
Van nemitas es a rezges levetel. -
btudos
nagyúr
1. Nincs numerikus keyboard
2. Minek használod a naptárat, ha nem akarod látni? Nem lehet kikapcsolni.
3. A hangbeállításoknál ki lehet kapcsolni a csengést és a rezgést.
4. Nincs ötletem.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Sagaris
csendes tag
Szeva!
Grat a telefonhoz!
Sok oromet hozza!
Nekem nincs meg reg ota a telefon, de en nem talalta olyat, hogy az sms-nel numerikusra lehessen allitani (gondolom erre gondoltal)A naptarat meg nem neztem, de utana jarok...(engem is erdekelte tett )
-
BubuRoland
tag
Sziasztok!
Megvettem mai napon Lumia 800om! Köszönöm az eddigi tanácsokat, most pár kérdésem lenne a telelfonnal kapcsolatban!
sms írásnál be lehet valahogy állítani, hogy a hagyományos billentyűzet legyen a számítógépes klaviatúra helyett?Naptárnál ki lehet kapcsolni, hogy a készenléti kijelzőn ne jelezze azokat amiket beírtam?
Lehet olyat, hogy ne is rezegjen és ne is csörögjön amikor hívnak? a repülő üzemmódon kívül!
és letöltöttem egy alkalmazást utána beállítottam a wifit, hogy ne a mobilnetemet húzza és azóta sehogy se tudok alkalmazást v játékot letölteni! hibát ír ki! ötlete valakinek?
Köszi előre is!
-
tailor
őstag
Szia!
Szerintem ilyen felhasználás mellett - pláne, ha éjszaka repülő üzemmódba taszed - elmegy két napot.
(Én sajnos pont tegnap orroltam meg rá, mert reggel 7-kor levéve a töltőről, kb. 1 óra 3G netezéssel, wifivel délután 5-kor már energiatakarékos üzemmódba rakta magát. Vagyis kb. 12 órát bírt volna így, ami valljuk be: gyász. )
[ Szerkesztve ]
-
cerb
tag
Sziasztok!
Nézegetem ezt a telefont, és felmerült bennem a kérdés, hogy mennyit bír az aksija?Spórolós használatra gondolok: csak 2g net, de folyamatos email/facebook szinkronizálás, kevés wifi, közepes fényerő, napi max 10 perc telefon, 1-2 sms.
Illetve, ha van valakinek eladó 800-asa, ne tartsa vissza magát, és küldjön egy privátot!
előre is köszi!
-
tylerddd
veterán
Tegnap lezárult az adok-veszek a Lumia 800-am illetően és i4S tulaj lettem. (sajnos) Azt kell mondjam, nagyon az utóbbi készülék irányába dől a mérleg.
Köszönöm mindenki segítségét, aki válaszolt itt a kérdéseimre és további jó WP-zést! Talán még találkozunk 1-2 év múlva ...
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
shteer
titán
válasz SpongyaBob #7971 üzenetére
ha tippelni kell, akkor nem nekem még nem hiányzott, max 1 havernak aki fotót kért volna
szerintem jónak tűnik..
-
justaview
senior tag
válasz Dealer95 #7962 üzenetére
Nincs olyan, mint androidon, hogy ez az app nem indul, laggol, mert gyenge a proci stb. mert itt legalább optimalizálnak is.
Nem tudom mi köze az androidnak a gyenge procihoz, de mindegy. Nekem SGS2-n még sosem volt olyan, hogy egy program nem indult, vagy laggolt volna, de szerintem Galaxy S Advance-n sem nagyon, pedig az árban szinten van a Lumia 800-al.
Ui.:Minek kéne 1080p-s videót nézni egy 3,7"-os 800x480-as kijelzőn? (TV-re meg nem tudod rákötni)
Látom a 1080p-n lovagoltok, pedig nem az a lényeg, hanem ez itt:
(#7959) shteer Csak sajat formatumot jatszik, zune szinkronizalhato
Erre írtam, hogy zárt a rendszer. Nekem például se kedvem, se időm arra, hogy a videóimat konvertálgassam a kütyüimre azért, mert mindegyiknek saját formátuma van, és ezt nem csak a felbontásra értem. Ahogy látom nem vagyok ezzel egyedül.
...de köszönöm az infókat.
[ Szerkesztve ]
-
Dealer95
őstag
válasz justaview #7961 üzenetére
Zártabb, de stabilabb.
Én androidról váltottam, és hiába, hogy nem annyira személyre szabható stb. de sokkal jobban használható.
Amire egy mobilt kitaláltak, arra tökéletes.Nincs olyan, mint androidon, hogy ez az app nem indul, laggol, mert gyenge a proci stb. mert itt legalább optimalizálnak is.
Ui.:Minek kéne 1080p-s videót nézni egy 3,7"-os 800x480-as kijelzőn? (TV-re meg nem tudod rákötni)
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz77
senior tag
-
Sagaris
csendes tag
válasz BubuRoland #7956 üzenetére
hiiiijjj ez a kerdes mar az en csoromet is piszkalta, hogy a kereso gombra csak a bing-bang van standardbe vagy esetleg a konkurenciat is be lehet allitani, illetve tegnap aposom sikeresen nyomkodta a keszuleket es a radio frekvenciaja felkerult a hangeroszabalyozashoz, vagyis amikor megnyomom a hangositast/halkitast lejon a fenti sav es benne van a radio...
Erre esetleg tudtok valamit? Marmint hogy ne legyen ott
Koszonom elore is a valaszokat!!!
[ Szerkesztve ]
-
BubuRoland
tag
WP 7.5 nél netezéskor lehet google-t kereséshez, böngészéshez használni?
-
justaview
senior tag
Video lejátszás hardveres gyorsítással megoldott-e?
mkv, mp4;720p,1080p több hangsáv +feliratok kezelése....van ilyen lejátszó?Google drive elérésére van szoftver?
Skype?
Cambridge, Oxford szótárak elérhetőek?
Ismertebb autórádiók [Kenwood, JVC SONY] vezérlőszoftverei elérhetőek?Úgy hirtelen ennyi kérdés jutott eszembe.
-
kgergo89
tag
válasz Dealer95 #7942 üzenetére
Regeditben át kell állítani az .mp4 kiterjesztést defaultra.
Start menü futtatás: regedit
HKEY_CLASSES_ROOT\.mp4 videofile = default (alapértelmezett)Ez megoldja a videó szinkronizálási problémákat.
[ Szerkesztve ]
Csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
justaview
senior tag
Androidhoz képest milyen a szoftver ellátottság?
-
baradi
senior tag
valoszinu koltoi kerdes, ez magyarul is mukodik?
[link] -
baradi
senior tag
Kollegak,
Van olyan progi vagy beallitasi lehetoseg, aminek koszonhetoen a kijelzo vagy az erinto gombok adnak valami feny visszajelzest, ha nem fogadott hivas vagy sms van/volt?
-
Dealer95
őstag
Sziasztok!
Lenne egy problémám a Zune szoftverrel.
Van 3db 4perces videóm, amit a ma csináltam, de nem hajlandó felmásolni őket a gépre.
Zune-ban:
Videók: 0,00MB, de a 3 videót meg mutatja, csak nem engedi gépre másolni.Mi lehet a megoldás?
-
Воланд
titán
válasz pengegyerek #7939 üzenetére
nincs flac, nincs flash, nincs fajlkezelo.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
pengegyerek
aktív tag
Sziasztok,
Lumia 800- on van olyan lejátszó ami a flac számot is lejátssza vagy csak MP3?
És böngésző is érdekelne ami támogatja a flasht. Úgy tudom olyan böngésző nincs widows phone rendszerre és a zune miatt csak mp3 és wav amit lejátszik. Fájlkezelőt mit ajánlotok?"Aki pálinkát iszik a temetőbe kiviszik ki pálinkát nem iszik azt is oda temetik."
-
baradi
senior tag
válasz Sagaris #7935 üzenetére
Nagyon nagy koszi a valaszert ! Orulok, hogy Nokia ismet odafigyelt arra, hogy egy telefon telefonnak is jol hasznalhato legyen, aminel alap a telefonalasi minoseg es az alap telefon funkciok.
Eleg szomoru, hogy manapsag keresni kell az ilyen telokat, mert bar egyeb finkciokban remekelnek a mai okostelok, de pont a lenyeg veszik el, amire mar nem figyelnek a gyartok, mert nem ez adja el a piacon. -
Sagaris
csendes tag
De jo hogy rakerdeztel mert ez kimaradt
A paromnak egy galaxy ace-e van kiprobaltam azon mielott meg ezt vettem, nagyon jol lehetett hallani a telefonon a masik felet, remenykedtem ha veszek akkor legalabb olyan jo hangminosege lesz az enyemnek is(en nem akartam samsungot mert mindig is nokiam volt ezert tartottam tole hogy ez mar csak ilyen samsungos kivaltsag)de amikor kiprobaltam a regi telefonom (nokia 3600s regen ezen is ertheto volt amikor uj volt de szerintem a hangszoro mar bekoszolodott meg hat az ido is eljart felette) utan isteni volt, tiszta, hangos ertheto.
A masik a csengohang: nah ettol sokan felnek.(egyedire valtoztatni)
Teljesen felesleg tartani tole mert van ra megoldas kell egy mp3 cutter es egy converter kb 3 perc alatt meg lehet oldani...Nekem mar igy van beallitva az ebreszto is.
Ez a telefon nem egy olyan embernek valo(nem bantani akarom oket csak vannak manapsag ilyen tipusu berkek) aki megosztja facebook-on a kepeit mindenegyes pillanatban, meg ha kimegy a wc-re azt is. vagy be checkol hogy eppen hol tartozkodik.
Ez a telefon azoknak van akik nem villogni akarnak meg csillogni, hanem telefont hasznalni...Szoval ennyi, bocs ha hosszura sikerult!
[ Szerkesztve ]
-
Sagaris
csendes tag
Szevasztok!!!
Koszonom a valaszokat. Amugy tegnap megneztem telenor online-on kivancsisagbol az adatforgalmat es azt irta 307mb felhasznalhato meg.
Most megint megneztem ugy hogy tegnap ota hozza sem nyultam a telefonhoz (ezt nehezen birtam ki )es a felhasznalhato adatmennyiseg 326mb ezek ha tudjak mit mernek en hulye vagyok...Tegnap probalgattam a fotot meg a videot 720p-s felbontasban, haaat sokan (meg a tesztben is, lehet volt viszonyitasi alapja) gyengenek talaltak, en nem mondanam gyengenek igaz ilyen kategoriaju telefon kamerajat nem probaltam(viszonyitas alap nincs) de szerintem jo minosegu.
Az uzemidejerol annyit ha bent vagyok a lakasban (mesterseges fenynel)leveszem a fenyerot kicsire, mert meg ebben a modban is megfeleloen latom a kijelzot, ha pedig kint vagyok erosebb napfenyben felteszem nagyra. Ezzel a modszerrel, azert erezhetobben megnovekszik az uzemido(ami azert 1, 1,5 napnal nem tobb) de szerintem ez igy elfogadhato.
Egy szoval aki ide teved a forumra es nem tudja vegyen-e ilyen keszuleket vagy ne, csak AJANLANI tudom mert mind szereleseben mind anyag hasznalatban mind a rendszer (ami szerintem kicsit komolysagat tekintve felnottesebb mint a droid) kellemes. Szerintem a legjobb szo erre a telefonra komoly felnott keszulek![ Szerkesztve ]
-
csab2
veterán
válasz Sagaris #7928 üzenetére
Szerintem a következők tartoznak bele a multimédia keretbe: streaming zene, streaming rádió, streaming videó (Youtube, Videa, Vimeo, Indavideo, stb.). A sima webezés nem. Tehát ha pl. a Flickr-en vagy máshol képeket nézegetsz az nem az extra keret terhére megy. Persze nem biztos. Pl. mi van, ha valaki küld nekem egy 400 megás videót óriás email-ben csatolmányként és én azt letöltöm? Valószínűleg ez az extra multimédia keret rovására megy.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
PofaJenö
senior tag
-
-
Sagaris
csendes tag
Sziasztok!
Telenoros vagyok smarttarifa 3-am van, van egy ilyen csoda machinam. (IMADOM)
A kovetkezot szeretnem megtudni Toletek.(remelem tudtok ra valamit)
mi szamit bongeszesnek es mi letoltesnek?Pl bingben ramegyek a keptalalatokra es betolti a kepeket az mar letoltes vagy bongeszes?levonja az adatmennyisegi csomagombol vagy azt meg nem.
Illetve az xbox live-os accountba ha bevagyok lepve onnan mar adatmennyiseg levonas van es csak offline-ban szabad jatszani vagy belephetek nyugodtan.Koszonom elore is a valaszokat!Bocs az ekezet nelkul csak most Ukrajnabol irok
Amugy ez a telefon szamomra a csucs!Ranezek es megorulok
Egyszeruen imadom!
Szamomra az android mint rendszer(es most ne kopkodjenek az androidosok mert nem szidom csak ez a velemenyem) gyerekes.Tele ertelmetlen komolytalan appokkal...Termeszetesen vannak hasznalhato appok is de sokan nem ezek miatt veszik a droidos keszuleket.
En azt se ertem miert dicserik annyira, mert nem ereztem hogy huuu de gyors es kapkodo lenne a a win pho mellett nah mind1 ez mar csak privat velemeny... -
ujgergő
csendes tag
mert az a problémám hogy ha felmegyek a pictérre akkor az amcsit látja és dollárba ir mellette az árat vagy azt lehet állitani valahogy? ha resetelem a telefon akkor marad a rogerse-s függetlenités ??
-
ujgergő
csendes tag
hellósztok van egy lumia 900-asom és Kanadai és Rogersone-os független de aki használta annak benne van az live id-je a telóba azt hogy tudom törölni?de nem akarom recetelni a telot !előre is kössz a választ!mert irtam neki ujjat de azt lehet de a régit nem engedi törölni!
-
santa clause
aktív tag
Készítettem egy saját videót, nem kétség 720p-ben verhetetlen a Lumia 800
-
polonic
félisten
válasz BubuRoland #7921 üzenetére
A kézbesítésről jön info, ha be van kapcsolva ez a funkció.
-
BubuRoland
tag
lenne még egy olyan kérdésem, hogy a lumia 800ra mms küldésnél érkezik arról értesítés amikor elolvasták az üzenetet vagy csak a kézbesítés jelentés jön?
és arról esetleg van vmi infótok h lumia 820 mikorra várható? ha még novemberre van esély akkor arra lehet várnék!
köszönöm! -
BubuRoland
tag
válasz jookomak #7914 üzenetére
Köszönöm a tanácsot! végül még nem vettem meg a telefont, mondjuk úgy hogy adtam magamnak 2 nap gondolkodási időt! Ezekre a funkciókra amire itt rákérdeztem nem tudom hogy használnám egyáltalán. csak mások ezeket emlegették hibának hozzá. most egy nokia x6om van és tökéletes lenne csak hát én 1 év alatt leamortizálok minden telefont. kijelző betörve, nem jelzi ha smst kapok és egyéb hasonló problémák. most gondoltam, hogy akkor legyen egy okos teló ha már csere és eléggé nokia mániás vagyok. egyébként amire használom az napi kb 4 óra telefon 20 sms és minden nap fényképezés.
-
-
Lui82
tag
Sziasztok a segítségetekre lenne szükségem!Tegnap vettem egy t-mobilos lumia 800 at beleraktam az új simemet és nincs térerő, szar a telefon vagy van valami beállítási lehetőség amit kihagytam? előre is köszöm a segítséget!
-
jookomak
őstag
válasz BubuRoland #7888 üzenetére
Egy jótanács a jövőre nézve: legközelebb előbb mérd fel az igényeidet, utána vegyél valamit. Gyakorlatilag pont olyan funkciókat szeretnél, amik ezen a telefonon nem, vagy kifejezetten szarul elérhetőek. Film, viber (skype), mass storage mód...
-
-
fityesz9
tag
-
PofaJenö
senior tag
válasz fityesz9 #7907 üzenetére
Hali
van egy pár ,a számláló ( ha tudni akarod hol tartasz),jó még a wifi tile csak ráböksz és kapcsolhatod ,jó még a stop music is ...[ Szerkesztve ]
Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
btudos
nagyúr
válasz fityesz9 #7907 üzenetére
Kissé haszontalan? Gépről megy a zene a nappaliban, de Te
a konyhában főzöla ház egyéb részén tevékenykedsz. Mindkét jószág wifin, Te pedig távolról irányítod a telefonon keresztül az eszközt, ha épp számot váltanál, vagy rádszól az asszony hogy hangos a zene ( ). Szerintem nagyon hasznos[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
fityesz9
tag
Hát igen, pedig csak most kezdem belakni, megszokni.
Végigolvastam az összes hozzászólást itt (pl kerülöm a gyári tokot ). Épp hasznos appokat vadászok, de tuti van, ami épp nem jut eszembe, amit itt említettek, adobe, kamera extrái, zseblámpa, fb, utat-m-utat, feltettem, meg találtam eyg jó pofa dolgot, pc remote a neve, próbálja ki akit érdekelnek a vicces, kissé haszontalan dolgok. Vmi más ötlete van vkinek, ami hasznos app lehet?Garrus, am I your dirty little secret?
-
fityesz9
tag
Spicám van, rövid idejig előtte volt Atrix. Igaz ezek egyike se ICSsel ment, ahhoz nincs tapasztalatom, de neme személy szerint az jött le, télleg csak amatőr megfigyelés, h az idő múlásával, meg ahogy belakod a rendszert egyre lassul. De aztán kitudja ICS meg JellyBean változtatott e rajta, de 2.1, 2.3 rossz emlékeket hagyott bennem.
Garrus, am I your dirty little secret?
-
fityesz9
tag
válasz BubuRoland #7888 üzenetére
Fagyást még nem láttam rajta. Én nagyon elfogult vok az androiddal szemben (soha többé), tudom hogy nem vagyok ez ügyben objektív, de így egy android után wp7tel, lumia800at ajánlom. Számomra ég és föld.
Garrus, am I your dirty little secret?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest