- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
adammkaa
senior tag
Sziasztok. Nem tudom, hogy vagytok vele, de ami a napokban fel került az internetre képek az új lumia 820 és 920 rol, nagyon ocsmány szerintem... Én most valami nagyon nagy durranást vártam a nokiátol ugy látszik el marad.. Samsung ativ S 1000x szebben néz ki azzal a fémes borkulatával, és elég durva hardver van alatta 2300 as akksival..
Nexus 5 Black
-
csab2
veterán
válasz stranger28 #7097 üzenetére
Fogalmam sincs, miért 11-e. Nem én kértem az biztos.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
MODERÁTOR
válasz stranger28 #7097 üzenetére
szolgáltatótól függ. a vodánál pl 6 13 19 25 a számlazárás napja , feltöltőkártyánál pedig az aktiválástól számítva 30 nap
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
stranger28
addikt
Miből vagytok ti?
De ez annak van így, aki külön kéri, nem? Aki meg nem, annak hónap végén nullázzák, ahogy a kérdéses esetben is.
[ Szerkesztve ]
-
csab2
veterán
válasz stranger28 #7094 üzenetére
Nekem 11-e.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Gerisz
addikt
válasz stranger28 #7094 üzenetére
Nekem hatodika, sokszor nem ugyan az.
-
polonic
félisten
válasz stranger28 #7092 üzenetére
Inkább a számlázási ciklus végére.
-
stranger28
addikt
válasz santa clause #7091 üzenetére
Hónap végére kell állítani értelemszerűen.
-
santa clause
aktív tag
A Nokia Számlálók-at a hónap elejére állítóttam nullázásra, ezek szerint elsején frissít éjfélkor?? érdekes
-
zsinnyegtet
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek lehet valami gond a "frissítésekkel" egy GSM üzletben született készüléknél?
Köszönöm a tanácsokatA rock and roll az nem egy tánc...
-
tylerddd
veterán
Én meg rájöttem, h utálok kijelzővédő fóliát feltenni :S Laboratóriumi körülmények között próbálja az ember feltenni minél jobban, de tuti, h valami sz*r becsúszik alá. Nagyon felba**ott így kora reggel :S
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
polonic
félisten
válasz santa clause #7085 üzenetére
Orulj neki! Majd megmutatom az enyemet hogy nez ki, ha tudok normalis kepet csinalni rola.
-
stranger28
addikt
válasz santa clause #7085 üzenetére
-
santa clause
aktív tag
bár megtehetném hogy nem hordom tokban a telót... mert tok nélkül sokkal jobban néz ki szerintem, most szedtem le én is róla de én még mindig nem tudom milyen foltokról beszéltek
-
Sly189
senior tag
válasz stranger28 #7082 üzenetére
Mivel jönnek le a foltok?
-
Sly189
senior tag
válasz stranger28 #7080 üzenetére
Foltok.. igen a por is okozza DE!!! VAN Benne az a bizonyos homorú 3 szög irányú vonal, ami nem porból van hanem ott választották le a gumit a présről szerintem és az dörzsölődött bele nagyon, és egy ^ alakú vágás lett benne... Egyébként jó teló csak nagyon elzárkozik a platform a világ elől. Ami jó is meg rossz is, DE ez magyarország. WP8 nál már lesz microSD stb...
-
santa clause
aktív tag
És mennyi idő után okoz foltokat?? mert nekem fent van a tok 1 hónapja de nem tapasztaltam ilyesmit!!!
[ Szerkesztve ]
-
Nescafé
őstag
válasz stranger28 #7077 üzenetére
Én meg most raktam rá a gyári tokot ideiglenesen,tegnapi eset miatt.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro, Asus VivoBook X1504VA-BQ773TW
-
shteer
titán
válasz stranger28 #7075 üzenetére
Nem maga a tok okozza a problemakat, hanem a moge bejuto finom por
szerintem jónak tűnik..
-
stranger28
addikt
válasz santa clause #7074 üzenetére
Foltokat okoz mindenképpen, csak valakinek nem jön le sima, enyhén vizes törlővel.
-
Nescafé
őstag
Én pl tegnap leejtettem valahogy a telót,lett rajta horzsolás elég szépen.
Eddig gyári tok nélkül volt,most ráraktam.
Ha tegnap rajta lett volna megvédte volna a telót.
Majd valamikor veszek egy cp-572-es tokot,azzal nem pöttyösödik.[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro, Asus VivoBook X1504VA-BQ773TW
-
Sly189
senior tag
Kicsit csalódtam ebben a típusban. Adnak hozzá gyári tokot, amivel rendesen hazalehet vágni a telefon hátoldalát. Gratulálok Nokia, sokat időt nem fordított a tesztelésre. Plusz már nekem is kattog egy kicsit a kijelző
-
Gerisz
addikt
Ekkora sz*rt mint ez a levelező még nem láttam.
De jó, hogy eddig nem csináltam ilyet, de most szükséges volt továbbítani egy levelet és az összes ékezetes betűt kicserélte benne.
ö betű =F6
é betű =E9
á betű =E1
...ugyan úgy mint sms-ben sem küldi el az ékezetes betűket.
[ Szerkesztve ]
-
primera1
aktív tag
Közben megoldódott,vmiért az eddigi Live ID-met nem fogadta el,újat kellett csinálni és azzal már működik
Isten hozott! Mikor visz???
-
-
Lall
veterán
válasz anx92772 #7061 üzenetére
Te jo isten.
Don't Panic: Ilyenkor azert jo lenne egy kiveheto akksi, amit ki lehetne merni es ha nincs szufla benne "bebikazni", mert az Omnia 7-el jartam igy. Persze ettol meg lehet, hogy nem ez a baja, de 2 het szervizt megsporolhatna az ember ha megis ez.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
anx92772
tag
válasz Don't Panic #7060 üzenetére
1. februárban vettem az első Lumia 800-am. 3 hónapig volt meg, ennek a felét szervizben töltötte...
2. két hónapja vettem egy másikat, újonnan. Imádtam. Kb. két hete ellopták...
3. most készülök venni a harmadikat...Na, így szép az élet...
-
Don't Panic
senior tag
se soft se hard TÖK OFF A TELÓ sőt votl most a töltőn 3 órát jéghideg a készülék ennyi szerviz szép az élet
-
anx92772
tag
Hali!
A korábban megvásárol, illetve a telómra felrakott programok listáját hol találom meg? A Zune-ban már nincs ez a funkció...
Köszi!
-
Lall
veterán
válasz Don't Panic #7055 üzenetére
Don't Panic
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
longwild
aktív tag
Rendes toltore tedd 1-2 orara minimum. Ha akkor se moccan, akkor van baj...
szoftver szakmabeli && Beverly250
-
Don't Panic
senior tag
Sziasztok SOS! kb 2órája megadta magát a telóm fel volt töltve reggel 85% os aksival indultam el a melóba kb fél 4 körül megnézem mennyi az idő és ki volt kapcsolva mondom nem baj HARD RESET az sem most hazaértem gépre tettem semmi meg sem moccan és a Zune sem jön be help!!!!
-
primera1
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne,hogy a Piactérrel van gond jelenleg vagy a telefonommal,mert megnyitja ugyan,de amikor letölteni szeretnék vmit,akkor egy hibakód kíséretében kiírja,hogy a Piactér nem elérhető
Köszi a segítséget előre isIsten hozott! Mikor visz???
-
OnIces
tag
válasz santa clause #7048 üzenetére
A véleményedet tiszteletben tartom, de k&rv@ra nem érdekel. (főleg akkor, ha nem tudod a választ a feltett kérdése/i/mre)
-
OnIces
tag
válasz Tomy Yayo #7046 üzenetére
Ezek szerint itt sem egységes a kép.
Ráadásul így visszaolvasva mindig ugyanazon a helyen (zenei résznél) fagy le a teló.
Én nem próbálgattam, mert nem érdekel annyira, de sajnos ma tapasztaltam, így megosztottam.+ bizonyos idő után tesz ezt -ha jól emlékszem-
Most direkt kipróbáltam -ugyanaz a szám és ugyanaz az oldal- és valóban simán futnak párhuzamosan... hmmmm....
Lehet, csak "álmos" volt még a teló
[ Szerkesztve ]
A véleményedet tiszteletben tartom, de k&rv@ra nem érdekel. (főleg akkor, ha nem tudod a választ a feltett kérdése/i/mre)
-
Tomy Yayo
senior tag
Ez érdekes, nekem még sose csinált ilyet. Pedig munkába menet és onnan vissza rendszeresen hallgatok zenét, és böngészek közben, és még sok minden mást is, és simán fut minden a zene mellett. Pedig ráadásul egy stereo bluetooth fülessel használom.
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
OnIces
tag
Korábban olvastam itt, hogy a teló nem tud megbírkózni a párhuzamosan történő zenehallgatással (mp3) + neten való böngészéssel.
Sajnos ezt -ma reggeli tapasztalatok alapján- alá tudom támasztani.
Zenehallgatás közben böngészni szerettem volna... hát úgy megállt a teló, mint a gerely. Csak a bekapcsológomb hosszú nyomása segített az elindulásban.Az új infó az, hogy rádióhallgatásnál viszont ennek a problémának nyoma sincs. Megy minden. Böngészés, letöltés, alkalmazás telepítése is rádióhallgatás közben.
Az, hogy a zenehallgatás ilyen "önző" hogy csak magában hajlandó futni nem egy szimpatikus vonása a rendszernek. Bár nem tudom, hogy rendszerre vagy csak a 800-ra jellemző e a jelenség.
Így -kb. 2hete együtt élve a telóval- azt mondom, hogy a sok apró (és a néhány nagyobb) hibája ellenére is nagyon a szívemhez nőtt.
-
santa clause
aktív tag
gyerekek mi megy itt!!!
-
btudos
nagyúr
válasz adammkaa #7039 üzenetére
Húha, vannak bajok. Az üzemidő nem azon múlik, hogy egy gyártó hány éve gyárt okostelefont. (Most arról nem beszélve, hogy a Nokia sem ma kezdte...) A One X üzemideje kezdetben a Tegra 3 miatt volt annyira kevés (új, HTC számára akkor még szinte ismeretlen SoC), azóta rengeteget optimalizáltak, sokkal jobb ma már a helyzet.
Ha kibírnád jövő hét szerdáig, amikor ha minden igaz sokmindent megtudunk az újdonságokról, sok kérdésedre választ kapnál. Addig tedd rendbe a tárgyi tévedéseidet, könnyebb lesz utána
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
gretzky77
veterán
válasz adammkaa #7039 üzenetére
Most kóstol bele az okostelefonok vilàgàba?????
Ezt komolyan gondolod?A symbianos telefonokat te minek tartod butafonnak? Vagy lemaradtam és okostelefon egyenlö többmagos gigahertzes hd kijelzös telefon,mert akkor igaz a fenti àllitàs!!!iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
adammkaa
senior tag
válasz pszili8 #7036 üzenetére
Igen, sejtem hogy nagyon gyenge keszenleti allapot lesz az uj lumia telefonokba, megpedig azert amit irtam, a nokia a lumia termekcsaladdal most kostol bele igazan az okostelefonok vilagaba, es nincs kozel se annyi tapasztalatuk mint a tobbi gyartonak, hogy milyen akksi is kell bele hogy kibirjon minimum 1 napot.. bar ma olvastam a htc one x telefon fel napot, vagy annal bir tobbet pedig az mar regota gyartja az okostelefonokat, kerdem en hogy lehet ekkora hibat elkovetni, sok tapasztalattal. Es kerdem en mit er egy okostelefon , amit azert vesz az ember hogy internetezzen, zenet hallgasson jo minosegben, email szinkronizalas, gps , fenykepezes , video stb, ha tudja hasznalni alig fel napot, nem er semmit kb, mert soha nem fogja tudni az illeto hasznalni, mert mindig le fog merulni. Ezert uj lumia vasarlo akkor leszek ha latok benne minimum egy 1800 as akksit. Az azt jelenti hogy ha en hallgatok naponta zenet wifin logok gps minden, eroteljesen hasznalva amire valo egy okostelefon, este elalvas elott kelljen csak feldugni toltore.
140K nyitoar nem is lenne olyan rosz ha franko telefont fognak kiadni a kezukbol jo akksival.
santa clause ettol tartottam, videokbol is atjott a rosz minoseg
angyall ne trolljkodj
[ Szerkesztve ]
Nexus 5 Black
-
adammkaa
senior tag
válasz adammkaa #7034 üzenetére
A masik fontos kerdesem lenne a lumia 800 900 telefon tulajdonosaihoz, hogy milyen minosegu a telefon hangszoroja? Ahol a zenet hallod, es a csengohangot. Maximum hangerore allitasnal tisztan hangosan jatsza le a zeneket? Illetve valaki hasznalta mar headsettel? Ugyanis en nagyon sokat fogok rajta hallgatni zenet es nagyon fontos mind a ketto.
Nexus 5 Black
-
adammkaa
senior tag
válasz Ricardo #7033 üzenetére
Azert kivancsi leszek a legerosebb lumiara, foleg arra hogy mekkora akumlator lesz benne. es komoly igenybevetelnel ki fogja e birni az 1 napot, illetve hogy mennyibe fog kerulni. Mert most lehet venni par honapos vagy ujszeru allapotu galaxy s3 at 120K ert es az 4.8 as kijelzo ellenere retina kijelzoje van 300ppi felett, es 1esfel 2 napot bir az akksija, ami nagyon nagyon fontos az okostelefonoknal.. Tudom mas rendszer meg minden de az is jo. Htc one x ezert sem johet nalam szoba mert tesztbe irtak fel nap utan lemerul akkor minek okostelefon erted... A lumia pedig meg szerintem nincs felkeszulve a nagy kijelzos erosebb hardveru telefonnal, szerintem baj lesz neki nagyon nagyon jo akumlatort beleraknia.. Ha az uj lumiaba berakjak a 12mp kamerat, 1280 720 felbontasd minimum 4.3 kijelzo, es nagyobb akumlatort akkor biztos azt veszem, wp8 rol nem beszelve..
Ja es ne oljatek meg mert szobahoztam az s3 mat az viszonyitas alapkent szolgalt
a hianyossagon mit ertettel?
[ Szerkesztve ]
Nexus 5 Black
-
Ricardo
titán
-
OnIces
tag
frissülés van
-
tylerddd
veterán
válasz adammkaa #7027 üzenetére
De nem az utóbbi pár oldalt nézd át, hanem az utóbbi pár százat!
Már akkor ki lett tárgyalva a dolog, amikor a WP8 lehetőségeiről infók kezdtek szállingózni. Ez már lassan retro téma itt! Szerintem már nincs is ember, akinek lenne kedve ezt újra átrágni és begépelni ide. Nagyon kevés idő van már, azt bírd ki és konkrétumokat fogsz kapni, nem kell találgatni!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
adammkaa
senior tag
Sziasztok. Igaz hogy most 5en 2db lumia telefont fog bejelnteni a nokia, es az erosebb lumia 1280 720 pixelu 4.3 kijelzoje lesz? mert az 300ppi fole fogja tenni a keppontot, nem lenne rosz, illetve olvastam azt is hogy belekerul a 12mp kamera, amivel nagyott dobbanthat vegre, mert nokianak ki kene hasznalnia ezt a lepest szerintem, es gondolom lesz benne minimum 2 magos proci 1gb rammal. WP8 rol valaki tud valamit? Elvileg itt is lesz alkotas. Remelem most a nokia nagyon magasra teszi a mercet es kihoz egy nagyon durva telefont, hogy eletbe maradjon, de ezt legjobban mi felhasznalok tudjuk kihasznalni, csak az araval ne szalljanak el.... en 160K ra gondolok az erosebb lumianak (ha ketto lesz egyaltalan), ki mit gondol ezekrol?
Ja, es olvastam olyanrol hogy valszeg a microsoft fel fogja vasarolni a nokiat, en , es az azt jelentene hogy megszunne az a LUMIA 800-900 forma, es azt NAGYON bannam.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5 Black
-
santa clause
aktív tag
Lehetne rajta finomítani, de azért bárki csinálta szép!
Amúgy ha én lennék a Nokia élén tuti hogy a tervezőcsapatba bevennék teljesen átlagos felhasználókat, mert sokszor fogom a fejem hogy 5 diplomás mérnök hogy a fenébe adhat ki a keze közül sokszor érthetetlen dolgot... (bármelyik gyártó) -
OnIces
tag
válasz santa clause #7020 üzenetére
Kifejezetten szép.
Nekem azért hiányoznának az elő, és hátlap finom ívei. (Nem hiszem, hogy a Nokiát ez érdekli )A véleményedet tiszteletben tartom, de k&rv@ra nem érdekel. (főleg akkor, ha nem tudod a választ a feltett kérdése/i/mre)
-
rerebere
tag
Hát ha ilyen lenne (ez egy álom), azonnal dobnám a kukába a 800-asom és szaladnék egy ilyenért.
-
mandin
senior tag
A fekete keret túlságosan lelóg nem?
-
santa clause
aktív tag
nézegettem egy-két "dream" Lumia utódot, nekem például ez nagyon tetszik
-
OnIces
tag
...akkor valamit félreolvastam, köszi a helyreigazítást!
Ezesetben a bootloader-t kell ellenőrizni. (Nálam a friss van -nem meghajtóként kezeli a telót a "donwload" módban )Így is tudsz megoldást a "jailbreak-re"?
-
adammkaa
senior tag
-
adammkaa
senior tag
-
adammkaa
senior tag
Olvastam hogy lesz valami szeptember5 en. Itt mi fog tortenni? Ha jol ertelmeztem, bemutatjak hogy fog felepulni a mango 8 , milyen valtoztatas, es plusszok lesznek, es bejelentik hogy milyen lesz az uj lumia, milyen valtoztatasok stb, es itt kulon hogy mikor lehet megvasarolni?
Nexus 5 Black
-
OnIces
tag
Ment privi.
(sztem az egyik legérthetőbb leírás. Sajnos én már lekéstem róla és mivel az előző visszaállítási pontban nem vagyok biztos /hogy elég régi-e/ a telót meg már belaktam most nem is foglalkozom ezzel az üggyel. Ha valami miatt újra kell rakni a telót, akkor megpróbálom, vagy várok türelemmel a mangos-unlock-ra.)
Egyébként ugyanúgy vannak custom ROM-ok is stb... (pl.: XDA-n)[ Szerkesztve ]
-
OnIces
tag
válasz adammkaa #7003 üzenetére
Én nagyon kellemesen csalódtam benne. Minden működik, minden szuper. Ha használtan veszed mindenképpen próbáld ki a telefonálást pontosabban azt, hogy telefonálás közben -ha elveszed a füledtől- behozza-e a tárcsázót... egyszóval jól működik-e a közelségi szenzora. Ha nem, akkor probléma lesz a vonal megszakítása, vagy egy esetleges ügyfélszolgálati ügyintézés -ahová kell a tárcsázó.
Én belefutottam egybe, amiben nem volt jó (és bár telefonálást kipróbáltam erre nem terjedt ki a figyelmem) igaz csak 35E forint volt. Szerencsé(m)re ez megoldódott/helyrejött otthon egy kijelző kicsavarozással és visszacsavarozással. Szóval most 35-ért van egy tuti telóm
DE azért erre figyelni kell, mert többen írnak ilyen jelenségről, hogy sötét marad a kijelző hívás közben miután elvetted a füledtől.Egyébként a telefon minden kritériumnak megfelel, amit írsz. Kb. én is így használom nap, mint nap és simán kibírja az esti töltésig.
Tapasztalatom szerint a magasra állított fényerő nem igazán nyerő. Automatán viszont simán használható és hozza a "követelményt" akksi-ügyileg.Azt a szót, hogy "akadás" elfelejtheted. Ilyet nem fogsz tapasztalni.
Megjegyzés:
HA szeretnéd esetleg 'rootolni' 'unlockolni' 'jailbreakelni' NE frissítsd mango-ra, mert azután nem fogod tudni (még). Az előző verziót még lehet...
Először csináld meg azt és csak azután tedd fel a mangot![ Szerkesztve ]
-
santa clause
aktív tag
-
adammkaa
senior tag
Sziasztok, most tervezem hogy veszek egy hasznalt lumia 800/at. A Kerdesem az lenne hogy meddig birja az akksija 2ora zene, 1-2 ora netezes 1 ora jatek utan. Kibirja reggel 6 tol este 6 ig? Illetve hogy akadasmentesen megy a mango 7.5 rajta? Illetve mik az alltalanos tapasztalatok? Okostelefonhoz kepest 60 ert lehet mar venni nem tunik rosznak.. Ami meg erdekelne : mikor jon az uj mango vagy uj lumia nem tudjatok?
Nexus 5 Black
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest