- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Mobil flották
- iPhone topik
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viviennen76
csendes tag
Köszi, kipróbáltam, most várom a csodát.
(#9246) zsírsámán
Nem az FB Chat nem jelez, hanem az ha csak sima üzenetet kapok Facebook-on. Azt anélkül is jelezte régebben (HR előtt), hogy be állítottam az üzeneteknél, hogy elérhető vagyok.Arra is gondoltam, hogy az lehet a probléma, hogy a most újonan létrehozott UK régiós email címem nem ugyanaz,mint az amivel Facebook-ra bejelentkezem.. és ez hátha nehézséget okoz neki valahogy..
bár a névjegyeim és a FB ismerőseim össze vannak kapcsolva, szval elvileg szinkronizál a FB és az elsődleges ID-m.
De hogy biztosra menjek, átállítottam FB-n hogy amivel bejelentkezek email címem, az ugyanaz legyen mint az elsődleges ID-m.De eddig semmi változás.
-
Viviennen76
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vissza kaptam a telómat a szervizből.Azzal küldtem be, hogy rezgéskor furcsa hangot ad ki, és hogy semilyen fülhallgatót nem lehetett bele dugni. A hibákat javították, és kicserélték az egész házat is, ami tök jó, de nem is volt összekarcolva.. viszont a kijelzőt kissé összekariscolták, és nem hajszálkarcok, hanem ha végighúzom rajta a körmöm akkor érzem a recézést.. :/
Sajnos nem én vettem át, szval már hiába reklamálnék, nem is ezért írom, hanem csak azért hogy nekem ok nélkül cseréltek házat, és volt kérdés, hogy a tok miatti kidörzslődés kapcsán cserélnek-e..Viszont lenne egy kérdésem!
A telefon nem jelez, ha Facebook-on kapok üzenetet. Eddig ha üzenetem jött, bár nem feltétlen azonnal, hanem akár fél órás késéssel is, de jelezte pittyegéssel, meg a felső sávban írta, hogy ki írt..A FB app-ban be van állítva a Push Notifications-ban a Toasts and tile count, és mind ki van pipálva.
(az Üzenetek--> Online-ban nincs beállítva, hogy elérhető, de eddig sem kellett hozzá bekapcsolnom, csak a Chat-hez, de nekem a sima Facebook üzenetet nem jelzi. ) húú remélem érthetően írtam leValami ötlet erre?
Köszi!
-
Viviennen76
csendes tag
Akkor azt hiszem én is váltok, végülis ha mégsem jön be, akkor vissza lehet csinálni.
Köszönöm mindenkinek! ) -
Viviennen76
csendes tag
Sziasztok!
Mivel a telóm már egy hete szervizben van elterveztem, hogy ha visszakapom, akkor kicsit átformálom.
Előszöris kérek egy kis felvilágosítást!
A telefonom jelenleg 2 e-mail fiókot szinkronizál. Az elsődleges a Hotmail, ehhez a fiókhoz van rendelve a facebook-om és az msn-em is (valamint ugyebár a Piactér és a Zune) . Első kérdésem: ha a másik fiókomat állítottam volna be elsődlegesnek (Gmail) akkor is betette volna a kontaktokba a facebook-os és msn partnereimet? Vagy származott volna belőle vmi hátrányom pl facebook chatnél?A telefonnak új elsődleges ID-t szeretnék megadni ami nem magyar, így elérhetővé válna elméletileg a zene+videoknál a háttérborítós dolog. Az ID cserét csak hard resettel vagy a beállítások--> about menüben lévő reset is megoldja?
Ez alapján sikerült valakinek megcsinálnia?[link]
Meg lehet valahogy oldani, hogy a magyar appokat lássam külföld accounttal?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Viviennen76
csendes tag
Sziasztok!
Holnap viszem szervizbe a telómat, mert a gyári fülest nem tudom teljesen beledugni, valamiért nem engedi.. valamint pár napja ha rezeg a teló ( pl a 3 érintőgomb megnyomásakor) a rezgést fura "doboz" hang kíséri, mintha a rezgő motor hozzáérne valamihez, de ez csak időszakosan csinálja.. Nem tudom mi történt vele, hisz el se ejtettem, és egyik napról a másikra jöttek elő ezek a problémák.
Ez bele fér a garanciába, vagy rám fogják, hogy én csináltam valamit?
Kb mennyi idő lesz a szervizelés?
Előre is köszi! -
Viviennen76
csendes tag
Képet majd hnap dobok föl.
A tok gyári nokia, teljesen megegyezik azzal, amit a telóval megegyező színben kaptál. Sztem nyugodtan beruházhatsz egyre, mert telejesen olyan mintha kék lenne alapból, persze kivéve azt a két helyet ahol nem takarja.Viszont fehérben sztem nincs gyári, nem láttam még sehol, ráadásul egy "unboxing" videóban is a fehér telóhoz fekete tokot adtak :S
De remélem tévedek, mert én is szertetnék fehéret, szval ha valaki talál akkor szóljon! -
Viviennen76
csendes tag
Egyik ismerősömnek is ilyen telója van, és összehasonlítottuk az üzemidőt:
az én telóm 83%on volt és 1nap 3 órát írt ki, hogy még ennyit elmegy..
neki pedig 63%on volt és 1nap 10 órát írt ki. (nekem max. töltöttséggel ír ki 1nap 10 órát.. mindkettőnkén a legfrissebb szoft. van)
Ez miért van??És ha nyomkodom 5 percet akkor egyből 2 órát még levesz :SDe az eddigi tapasztalataim mióta meg van ( máj.25 óta):
- A kamerája nem a legjobb, főleg gépen nézve.Összehasonlítottam az n8-al, ég és föld a kettő,nem voltak valóságosak a színek,nem részletgazdag,élek elmosódottak.Bár nem a kamerája miatt vettem
- Kihangosítva elég pocsék, kissé doboz hangú, beszédhangra nincs panaszom, viszont normális fülhallgatóval nem próbáltam, mert pont most ment tönkre.
- szilikon tokban hordom, eddig nem foltos ( vettem hozzá gyári ciánkék szilikon tokot 3500ft-ért amit a telenornál rendeltem )
- nálam egyik gomb sem lötyög, a kijelző sem kattog, a kamera körüli króm rész sem karcolódott meg (kopp-kopp) mondjuk egyenlőre, míg újdonság úgy vigyázom rá, mint a szemem fényére
- eddig nem fagyott, és nem is akadt meg, bár nem szoktam zene hallgatás közben netezni, vagy ilyesmi
Kérdéseim:
- van valamilyen msn app? mert nem találok :S
- bing helyett más kezdőlap beállítása lehetséges?
- valami tipp,hogy hogy növeljem az akku időm
- sms küldő app ami netet használ (kik messenger, whatsapp, IM+) ezek közül melyiket érdemes?Köszönöm
-
Viviennen76
csendes tag
Az APN-t, hogy kell beállítani? (Telenor)
a Nokia Vezess, nem akar Autóvá frissülni.. mit kéne tennem hozzá, hogy sikerüljön? -
Viviennen76
csendes tag
Sziasztok!
Én is újdonsült Lumia 800 tulaj vagyok, a Telenor akciójának köszönhetően.
Már lenne is egy problémám:S Vannak ezek a "transparent lock screen-ek" mikor átlátszó lesz feloldáskor a kép egyes részeken..nekem zárt állapotban is látszik a háttér, vagyis a csempék, ráadásul megtöredezve :S De ha feloldom akkor a csempék egyben vannak, több ilyen képpel is kipróbáltam, és mindegyiknél ezt produkálta..Valaki találkozott már ezzel? Van valami megoldás erre?
Valamint a zárolással kapcsolatban, hogy nehezen lehet feloldani, folyton visszacsúszik.. én vagyok türelemtlen ( vagy egy másik telóhoz szokva ) vagy tényleg lassú?És még lenne egy kérdésem:
- A zenelejátszónál, hogyan állíthatom be, hogy a háttérben is jelenjen meg kép az együttesről az albumborítón kívül?Valamint megírnátok,hogy milyen programokat használtok amit hasznosnak tartotok, és nem fagyasztják a telót? Tényleg van olyan alkalmazás vagy játék amit nem bírt?:S
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- IPhone 15 Pro max white gyári független 100% hibátlan 2025.10.17. Apple jótállás
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Huawei P30 Pro // ÁFÁS Számla+Garancia //
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest