Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gidion90
tag
Sziasztok! Lehet fura , de lehet erre a 800-asra WP8-at rakni ha feltörjük az oprendszert? vagy WP-ket nem lehet jailbreakelni mint az iphoneokat?
-
Intel fan11
őstag
Ujra raktam a winfost és még mindig nem ismeri fel a telóm a gép eszközkezelő felkiálltó jeles és azt írja nem sikerült letölteni az illesztő progit! Ezáltal zune-ba nem látom a telót! Miért van ez? Más nem járt így?
-
mirci18
addikt
Sziasztok.
Ma gondolkoztam rajta hogy megkérdem tőletek hogy kinek van eme "csodás" készüléken kijelzővédő fólia.
Mert én már a kezdetektől tartottam a karcoktól ezért anti glare fóliát használok.
Csak ezen meg egy idő után olyan karcok vannak hogy cserélgetni kell.
Kéthetente ami azért túl gyakori.
Érdekelne hogy fólia nélkül érdemes e tartani?Továbbá van valakinek tapasztalata t-mobil telefonbiztosítással kapcsolatban.
Ugyanis érdekelne hogyha valami miatt a telefonnak baja lenne kijelző ők szó nélkül fizetnének e?
Mert a telefonomon van biztosítás s ha már van akkor az ember legalább használja és ne fóliázza folyton. -
rwu
tag
válasz
Intel fan11
üzenetére
A telón állítsd be, hogy a készített képeket töltse fel a Skydrive-ba (most már Onedrive), a az eddig készítetteket pedig a telóról töltsd fel.
-
HofiZoli
senior tag
válasz
Intel fan11
üzenetére
-
HofiZoli
senior tag
válasz
Intel fan11
üzenetére
ne húzd újra, próbálkozz visszaállítással, vagy win javítással első körben..
-
HofiZoli
senior tag
válasz
Intel fan11
üzenetére
zune mappában (telepített programoknál) indítófájl megkeres.. indítófájlon jobb klikk, futtatás rendszergazdaként. Mit csinál?
-
BrownB
tag
válasz
Intel fan11
üzenetére
Próbáld meg a Revo Uninstaller programmal letakarítani.
-
HofiZoli
senior tag
válasz
Intel fan11
üzenetére
vezérlőpultban..
-
MATEO6600
őstag
Az elmúlt több mint 1 évben fogjuk rá, hogy elfogadtam a zune faszságait, és kezelhetőnek neveztem.
De amit mostanában csinál...
Adott pár zenealbum, amit régen simán felismert, most hiába importálom be a Zune-ba, egyszerűen nem jelenik meg a zenegyűjteményben.
Egyszer megtalálta, akkor az albumon lévő 12 számból 3-at felismert. Próbáltam már minden módszert, nem hajlandó felismerni. Van, hogy egy albumnak csak a felét másolja át a készülékre.
Ma pl megint próbáltam zenét másolni rá, most meg eddig jut el:
Ötletek? Valami egyéb alternatíva?
-
rwu
tag
válasz
Intel fan11
üzenetére
Jobb klikk az ikonra és Futtatás rendszergazdaként.
-
robesz25
csendes tag
Igen ! Wi-Fi be van kapcsolva és a telefonon tétlen mármint nem piszkálod ,akkor is kisebb forgalmat tud magának generálni . Gondolok én olyanra mint Pl:. időjárás update illetve VoIP alkalmazások ,
de tömeges adatátvitelre nem képes billentyűzár alatt ,csak ha hálózati töltőn van .
"tömeges" kifejezésnél gondolok épp : képek ,zene és FB értesítések
-
válasz
Intel fan11
üzenetére
A rendszerbe kell bejelentkezned rendszergazdakent.
-
HofiZoli
senior tag
válasz
Intel fan11
üzenetére
A 0x80070005 hibakód másik megnevezése: „HOZZÁFÉRÉS MEGTAGADVA”. Ez a hiba akkor jelentkezhet, ha nem rendelkezik a megfelelő engedélyekkel egy adott módosításhoz. A problémát kártevőfertőzés is okozhatja.
Megoldás:
Windows 8.1 és Windows 8
1. módszer: Bejelentkezés rendszergazdaként
2. módszer: Kártevők keresése
Windows 7 és Windows Vista
Windows XP
-
rwu
tag
válasz
Intel fan11
üzenetére
Kellene egy hibakód h lássuk mi lehet a gond.
-
válasz
Intel fan11
üzenetére
Zune reinstall, az eszközkezelőből töröld a telefont és ismertesd fel vele újra.
-
válasz
Intel fan11
üzenetére
Eszkozkezeloben se latszik?
-
Intel fan11
őstag
üdv! Vmiért nem csatlakozik a zunera a telóm! Tegnap még jó volt mi lehet a gond?
-
lacka01
csendes tag
Sziasztok. Tudna Valaki linkelni egy app-ot, ami nem kapcsolja dki a Wi-Fit lezárt képernyőnél? Előre is köszi

-
shteer
titán
válasz
bull84ghia
üzenetére
az az állás biztos jót tett az akksinak is

-
válasz
bull84ghia
üzenetére
Igen.
-
válasz
bull84ghia
üzenetére
Ha megvan még az asztali gép, amin synceltétek anno és nem telepítettétek újra, megvan még rajta a zune is, akkor lehet vele syncelni, ha az volt a beállított szinkronizálási pont.
Egyéb esetben csak a hr. -
bull84ghia
őstag
Hello
Van lehetőség egy képernyőzárat feloldani a kód nélkül úgy hogy a tartalom megmaradjon?
Vagy csak a hardreset? 10éves gyereké a telefon de 1 éve már nem volt használva (bünti miatt
) a kódot meg már nem tudja. -
csabi0805
senior tag
Sziasztok!
Mitôl van az,hogy ha hívok valakit akkor a kijelzô kialszik és nemlehet vele semmit den csinálni.Nem reagál semmire sem,de csak akkor ha hívok valakit.
Hogy kell egy újrainditást csinálni rajtaEddig nem volt semmi gond vele...
-
gidion90
tag
Hogyan tudom róla törölni az adatokat ha nem tudom a kijelzőjét használni? valami gombkombináció, vagy zune-on keresztül? Zunon még programokat, facebook accountokat is tudok törölni?
-
gidion90
tag
Sziasztok! Sajnos betört a lumiám digitizere! Azt szeretném kérdezni hasonszőrűektől, hogy próbáltátok-e home made megcsinálni, hogy ebayen vettetek 2-5ezer forint között digitizert kínából vagy uk- ból, szóval azok jó minőségűek? Illetve a ragasztót amivel a digitizert az lcd-hez rögzítjük, azt tartalmazza az ùj digitizer is? Köszönöm előre a segítséget

-
robesz25
csendes tag
Megint gond van

L800-nak mozog a kijelzője .. vigyem vissza? -
kolosanyi
veterán
Én pont a héten kaptam vissza szervizből az enyém, aksit cseréltek.
Egyébként nem sokára eladósorba kerül, rendeltem egy telefont külföldről. -
Ferry7
csendes tag
Sziasztok!
Volt már valakinek része lumia 800 szervizelésben?
Novemberben lesz két éves a készülék, eddig nem volt baja, de tegnap kikapcsoltam, majd nem kapcsolt vissza készülék. A nokia logó megjelenik bekapcsolás után de nem megy tovább. Soft reset,hard reset volt, gép nem ismeri fel, így nem gondolnám, hogy szoftveres problémája van.
Akksi problémái sem voltak, 1 napot bírt a telefon aktív használat mellett, meg ha azzal lenne gond attól még nem állna meg a nokia logónál,de javítsatok ki ha tévedek. Garancia már nincs rajta, gondolkozom,h beviszem szervizbe,de nem tudom megéri e. 30-as vagyok,tehát hozzájuk vinném. Ha megmutatom a telefont nekik rögtön megnézik és utána dönthetek, hogy megcsináltatom e vagy sem?
Valakinek volt már hasonló tapasztalata? Esetleg valami ötlet?
Előre is köszönöm. -
MATEO6600
őstag
válasz
zombinyul
üzenetére
Nincs sajnos :/
btw, nekem nem sikerül a visszaállítás se, mert valamiért nem működik a biztonsági mentés.Más kérdés:
Letöltöttem egy zip fájlt, természetesen a telefon nem tudott vele mit kezdeni, (...) most akkor az a fájl ott foglalja feleslegesen a memóriát? Mert elérni nem lehet sehogy... -
zombinyul
addikt
Sziasztok!
Nem lehetne ebből a szerencsecsomagból valahogy jobb zenelejátszó képességeket kicsikarni?
7.5 nem játszik, zenelejátszó progi (ami jobb a gyárinál, esetleg hangszínszabályzós), hangszínszabályzó maga nincs ami működne, ugye? -
kolosanyi
veterán
válasz
üzenetére
A pictures hub ilyen, töltsd fel a OneDrive appból, az nem kicsinyíti le.
(#20114) HopeckoR
A T-nél 2 év gari van az aksira is, nekem épp szervizben van, cserélik. Amúgy ez vicces, mert kereken 50 dollárért rendeltem egy telefont barátnőmnek Kínából. Kicsit sokallom ezt az akkumulátor dolgot, ezek alapján meg pláne.
-
törölt tag
válasz
zsírsámán
üzenetére
Köszi, megtaláltam az idáig telepített programok listáját
S tényleg volt a boltban egy működő Opera, ami már nem elérhető :/
Más: hol lehwt beállítani, hogy skdrive vagy filebox-ra teljes nagyságába töltse fel a telóval készített képeket? Mert nekem kicsinyíti, úgy tölti fel :S -
-
törölt tag
Sziasztok. Ma hát én egy érdekes dologban kérném a segitségeteket: s ez az Opera vagy Opera mini böngésző... Azt ugyebár tudjuk, hogy WP7-re nincs (elvileg) Opera, ami az alkalmazásboltban van, az nem működik... Csakhogy... kb egy hónapja én letöltöttem egy Operát ami nagyjából működött is. Pontosabban nem letöltöttem, hanem ha jól emlékszem a számítógépről telepítettem a telóra. Csakhogy én hülye letöröltem. S most nagyon kellene, de nem emlékszem honnan telepítettem :-/ Az appstore-ban csak az van ami nem megy. Vagy lehet h ott volt, csak már leszedték? De az sem biztos hogy WP7 opera volt, lehet h WP8, csak valahogy települt... Tudtok segíteni a lelőhelyben?
-
jubilleum
senior tag
Sziasztok!
wp-n is működik a romcserélősdi és hasonló dolgok?
Van lehetőség felrakni erre a telefonra wp8-at?Köszi!
-
Peathee
senior tag
Mennyit kérhetek szerintetek egy 1,5 éves gyári független Lumia800-asért? 20k-t ér még?
-
zombinyul
addikt
Sziasztok!
Megint egy kérdés. Szóval, vettem egy Panasonic RP-HC500 típusú vezeték nélküli fejhallgatót. Valahogy össze tudnám a telefonnal barátkoztatni?
-
robesz25
csendes tag
válasz
mukibuci
üzenetére
Elég maximalista vagyok ,nem tehetek róla

Hát.én úgy vagyok vele mivel a Lumia 800 úgy lett beharangozva "minőség meg minden "
el is várom ezt a készüléktől . A GG üveg olyan amilyen valakinek karcolódik valakinek nem annyira .
Első GG üvegem jól bírta erősebbnek tűnt a második máár..nem annyira volt jó ,pedig ugyan abba a környezetben használtam .. A harmadikról nem tudok véleményt alkotni most kaptam vissza 1 hete
Szóval nincs szerintem egy forma GG üveg más és más lehet gyengébb lehet erősebb .
A házról viszont annyit ,hogy erősnek erős ,de van gyengéje.. Én anno 60 ezerért vettem a készüléket feketébe ,kaptam hozzá tokot elvileg azért lenne ,hogy védje nem azért megölje a telefont .. Jó igen én bútorkereskedésbe dolgozok néha a telefon érintkezik fűrészporral, sőt! Volt úgy telefont és tok között megragadt fűrészpor is .. szerintem környezeti tényező is ez .
Normális tok drága viszont tok is én házilag nem barkácsolok semmit ,igaz lehet néha jó lenne vagy jobb lenne ,de akkor már elvész a telefont komolysága minősége stb. .Persze tökéletes védelem nincs .de viszont pl Galaxy telefonoknál könnyen cserész hátlapot . Én meg azért nem veszek Caterpillar telefont
Lumia 800 nem egy elkapkodott telefon jól össze van rakva .. Nem sok Lumia van ami ennyire jól sikerült volna szerintem ..
Nálam ami szóba jöhet :1520,1020,930,800 többi az gyenge talán 820 még .. barátnőmnek 520 van , nem rossz de minőség nincs az biztos kijelző gyenge . -
válasz
mukibuci
üzenetére
De minek ragasztod a hátuljára? Vagy nem értem.. elég vastag az a polikarbonát, nem kell azt félteni..

[felmerült valamelyik nap, hogy az egyik fiatal csamcsungját sikerült egy jól irányzott asztalra helyezéssel double kill keretében megölni: kijelző, digitizer, alaplap kuka...]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

folyamatos Wi-Fivel pedig nem lenne ilyen problémám