- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kenoby #16944 üzenetére
Csak az sms maceras lesz , mert elotte programmal a contacts+message backuppal menteni kellett volna es aztan ugyan azzal programmal megy a restore , talan ami jarhato ut , wdrt-vel vissza a 8.1 biztonsagi mentesbol belakni, a programmal menteni , majd frissites w10m es restore.
-
Devas
őstag
Kikapcsolt adatforgalommal még megkapod az MMS-t. Elég ha akkor van működő adatkapcsolatod, mikor először megnyitod, vagy pedig amikor te küldesz, akkor az elküldés pillanatában. De ha már egyszer adatkapcsolat nélkül megnyitottad, akkor elképzelhető, hogy utánna már hiába kapcsolod be az adatforgalmat, nem fogod tudni megnézni.
Ha így sem jó, akkor rosszul vannak kitöltve az MMS beállításoknál az adatok, vagy a szolgáltatónál van valami bibi. -
törölt tag
Sajnos egyik fólia sem fekszik fel a kijelző görbített szélére, viszont a hagyományos fóliák azért jóval tűrhetőbben néznek ki, mert ugye sokkal vékonyabbak.
Kb sehol nem találtam BP-n fóliát, de a Corvin negyednél van egy kis gsm bolt, ott volt, igaz kissé féloldalasan tették fel, 1000Ft.
Rendeltem a hardverapróról is 2db-ot, de azt nem ajánlom senkinek, mert teljesen el van méretezve...
-
s7evcsenko
addikt
Ha van gmail-ed és szinkronizálva van a névjegyzéked, akkor csak simán betöltöd itt a gmail fiókot és szinkronizálod a névjegyzéket.
Ez nekem 5perc alatt megvolt, úgy hogy előtte sose láttam WP-t.
Ez így megy droidon is, azért ment könnyen...
Én ezt állítottam be alapértelmezettnek, így az új névjegyeket is egyből a gmailre menti. -
Anubis_9
addikt
Lépj be számítógépen az outlook.com-ba, majd bal felső 3x3-as kocka és Személyek. Itt lesz az összes névjegyed.
Ne aggódj, sokan így voltunk vele. Decemberben váltottam Androidról (6 év után) és azt sem tudtam, eszik-e vagy isszák a WP-t.
Sokat kellett ide beírnom, mire képbe lettem a dolgokkal. Én mondjuk 1,5 hétig szenvedtem, mire át tudtam hozni a névjegyeimet.
De az itteni kollégáknak hála, sikerült.
-
Vindex
tag
Én a webes fiókra gondoltam
https://login.live.com/login.srf?wa=wsignin1.0&rpsnv=12&ct=1422553982&rver=6.5.6509.0&wp=MBI_SSL&wreply=https:%2F%2Faccount.microsoft.com%2Fauth%2Fcomplete-signin%3Fru%3Dhttps%253a%252f%252faccount.microsoft.com%252f%253flang%253dhu-HU&lc=1038&id=292666
Bejelentkezel azzal amivel létrehoztad a fiókot és ott az adatlapok, aliasok kezelése alatt tőrölheted - ha ott van - a kérdéses fiókot. Ha nem segít semmi, akkor uttolsóként a telefonon: Beálítások - névjegy - telefon alaphelyzetbe állítása menűpont. Sajnos nincs több ötlerem.
-
Vindex
tag
Van Microsoft fiókod? Ott próbáltadmár eltávolítani az adatlapok - aliasok kezelése pontban? Vagy a levelesládákat engedi egyesíteni a telefon? Nem hiszem, hogy lámáskodtál mert vagy engedi vagy nsem a fiók létrehozást. Ha valami bevitt adat nem jó akkor nem is lép tovább, vagy hibaüzit küld.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gaming notebook topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Mobilinternet
- Házimozi belépő szinten
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nintendo Switch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest