- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Yettel topik
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
gemini
aktív tag
válasz
Baridas #7075 üzenetére
Advance-en milyen lejátszót használtál? Nálam az poweramp-pal gyönyörűen szólt, és jelenleg a 630-on ez az egyetlen problémám, hogy nem tudok olyan minőségben zenét hallgatni, mint eddig. Hangzásban ekkora a különbség a 630 és a 735 között, vagy csak ennyire eltér az ízlésünk?
-
zombinyul
addikt
válasz
Baridas #6956 üzenetére
Nekem is otthon, meg a melóhelyen van wifi, csak nem mindig jut eszembe hogy bekapcsoljam.
A gyári adatforgalom figyelo szerint november közepe ota alig 2 giga netem ment el, de a Telenoros szerintem 4-et siman jelezne (bar havi bontasba az sincs 1 giga se), ugyhogy nyugodt vagyok. Csak az a baj, hogy eddig lassitottak ha kifogytam, mar kikapcsolják... De majd meglátjuk, nalam meg Youtube sincs mobilnettel.
-
edari
őstag
válasz
Baridas #6110 üzenetére
Nekem egy régebbi Samsung micro sd-m van a telefonba, class 10-es, 16-17mb-al ír, olvasás kb 30-al megy neki. Az uhsiii már azért sokkal gyorsabb. Az a baj az appokkal, hogy nem tudod kihasználni a szekvenciális sebességeket, márpedig ugye azok az értékek a legmagassabbak, azokat jó elérni (pl film másolásnál - főleg ha HD vagy FHD- a szekvenciális írás a mérvadó, minél nagyobb, annál gyorsabban fent van a film).
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Google Pixel topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest